Dobrodošli
Prijava / Registracija

Kingdom Of Heaven (2005)

Trailer
Ocena: 9.1 od 82 glasova

May 28, 2012 - Filmovi Akcija Avantura History (2:24:00) od: Ridley Scott

Uloge: Martin Hancock, Michael Sheen, Nathalie Cox, Eriq Ebouaney, Jouko Ahola, David Thewlis, Liam NeesonŽanr : Filmovi Akcija Avantura History

Režiser : Ridley Scott

Trajanje : 2:24:00

Prevod : Preuzmi titl

Pregleda : 48,579

Svidjanja : 76 Nebesko Kraljevstvo

Ova monumentalna epska priča smeštena je u 1186. godinu i govori o časti i ljudskosti. Vrhunski reditelj Ridli Skot odlučio se za priču o Balijanu, običnom časnom kovaču koji odrasta u viteza i kreće na neizvestan put kako bi otkrio mir i neki bolji svet.
Priča počinje sahranom Balijanove žene i malog sina. Žalosni Balijan dobija poziv od svog nezakonitog oca, barona Godfrija od Ajbelina (Lijam Nison), kralja Jerusalima, zavetovanog na očuvanje mira u Svetoj zemlji. Boreći se sa tugom, Balijan odlučuje da se priključi Godfriju u njegovoj svetoj misiji. Nakon prerane smrti svoga oca, Balijan nasleđuje zemlju i uvodi svoja pravila u Jerusalim, grad u kome hrišćani, muslimani i Jevreji žive zajedno i održavaju primirje između Drugog i Trećeg krstaškog rata..
Položivši kraljevski zavet, Balijan se zatiče u nebranom grožđu, međutim, uspeva da postane najčasniji i najhrabriji među svim vitezovima Jerusalima i najveći zaštitnik svog naroda od sile koja će pokušati da ga porobi.
 

 

Glavne Uloge

Ostavite komentar

Komentari

Uloguj se ili se registruj da pošaljes komentar.
  • Komentari

   • zoran

    mЗа мој рачун , филм зајебао век !!!

    Dodato
   • Djole79

    mogao bih i 1 mil puta da gledam i opet mi nebi bilo dosta

    Dodato