Dobrodošli
Prijava / Registracija

Lara Croft: Tomb Raider (2001)

Trailer
Ocena: 8.6 od 35 glasova

May 6, 2014 - Filmovi Akcija Fantazija Avantura (1:36:00) od: Simon West

Uloge: Angelina Jolie, Jon Voight, Iain Glen, Noah Taylor, Daniel Craig.Žanr : Filmovi Akcija Fantazija Avantura

Režiser : Simon West

Trajanje : 1:36:00

Prevod : Preuzmi titl

Pregleda : 35,046

Svidjanja : 32Lara Kroft: Pljačkaš grobnica
Lara
Kroft je pripadnica britanske aristokratije. Pohađala je najelitnije škole. Ona vodi dvostruki život: kao kolekcionar izgubljenih antikviteta koji ih nabavlja na sve moguće (čak i sumnjive) načine i upuőta se u razne avanture. Uz to ona vlada borilačkim veštinama zahvaljujući svom robotizovanom oponentu Sajmonu.
Na samom početku filma Lara Kroft se nalazi u egipatskoj grobnici tražeći dijamant na jednoj strani dvorane. Dok mu se približavala iznenada ju je napao veliki robot. Posle intenzivne borbe ona onesposobljava robota. Lara uzima dijamant za koji se ispostavlja da je memorijska kartica sa natpisom "Laras Party Mix". Priključuje ga za laptop unutar robota i pušta muziku. Posle ovoga se otkriva da je ova scena odigrana u areni za vežbanje u Larinoj kući i da je, radi vežbe, robota programirao njen pomagač Bryce.
Uprkos njenoj uzbudljivoj profesiji i životu u izobilju, Lara ne može da prežali svog oca, Lorda Krofta (Džon Vojt). U noći godišnjice smrti Lorda Krofta, u kojoj bi planete trebalo da se poređaju u istu liniju, Lara će se susresti sa organizacijom "Iluminati", tj. sa Pauelom (Ijan Glen) koji je u potrazi za relikvijom kojom može da se kontroliše vreme, pa čak i smrt. Uz pomoć svog tima za visoku tehnologiju, Lara putuje na egzotične lokacije u potrazi za artefaktom, pa će se, između ostalog, naći u azijskom hramu koji čuvaju smrtonosni kameni majmuni? Pored Žolijeve, u ovom filmu snimanom na lokacijama u Velikoj Britaniji, Islandu i Kambodži, uloge tumače I Noa Tejlor, Kris Beri, Danijel Krejg, Rejčel Eplton, Jan Glen i mnogi drugi.

 

Glavne Uloge

Ostavite komentar

Komentari

Uloguj se ili se registruj da pošaljes komentar.
  • Komentari

   • David

    extra film. :)

    Dodato