Dobrodošli
Prijava / Registracija

Hyde Park on Hudson (2012)

Trailer
Ocena: 10.0 od 5 glasova

February 3, 2013 - Filmovi Drama History Komedija (1:34:00) od: Roger Michell

Uloge: Bill Murray, Laura Linney, Olivia WilliamsŽanr : Filmovi Drama History Komedija

Režiser : Roger Michell

Trajanje : 1:34:00

Prevod : Preuzmi titl

Pregleda : 23,935

Svidjanja : 5Hajd park na Hadsonu

Juna 1939. godine, američki predsednik Franklin Delano Roosevelt (Bill Murray) i njegova supruga Eleanor (Olivia Williams) ugostili su tokom jednog vikenda engleskog kralja i kraljicu (Samuel West, Olivia Colman) u svom domu u Hajd Parku na reci Hadson - što je bila prva poseta vladajućeg monarha Engleske Americi. Dok se Britanija suočava neizbežnim ratom sa Nemačkom, kralj i kraljica traže pomoć od Roosevelta. Međutim, internacionalni problemi se mešaju sa složenim privatnim životom Franklina Roosevelta, dok žena, majka i ljubavnica žele da "kraljevski" vikend učine nezaboravnim.

 
 
 

Glavne Uloge

Ostavite komentar

Komentari

Uloguj se ili se registruj da pošaljes komentar.
  • Komentari

   • Lunkralj

    Kvalitet snimka: 8,5 / 10 Imdb ocena : 5,7 / 10

    Sadrzaj: Radnja filma je skoncentrisana na vikend 1939 godine, neposredno pred Drugi svetski rat, kada su kralj i kraljica Velike Britanije dosli u posetu Franklinu Ruzveltu na imanje njegove majke , u blizini N.Yorka. Prati ljubavnu aferu americkog predsednika i njegove rodjake Margaret Daisy Sucley posmatranu iz njenog ugla.

    Moja ocena : 4 / 10

    Imao sam osecaj da su pokusali da naprave film koji bi bio kul, film koji bi trebao biti citiran ili sta vec, ali su potpuno promasili temu. U stvari promasili su sve teme... I ljubavnu, i duhovitu i biografsku i istorijsku... 90 minuta gledate film od koga ne ocekujete nista i nista ni ne dobijate. Eto tako.
    Gluma , pa Bill Murray, cisto iz respekta prema Groundhog Day nece biti prozvan, a ostali nisu imali potrebe ni da glume kako jedu hot dog ili piju caj...

    Rezija: Roger Michell ( Nothing Hill )
    Glumci: Bill Murray, Laura Linney ( The Truman Show ), Olivia Williams

    Lunkralj

    Lunkralj

    Dodato