Dobrodošli
Prijava / Registracija

Blade Runner 2049 (2017)

Trailer
Ocena: 8.3 od 31 glasova

December 26, 2017 - Filmovi Drama Sci-Fi Mystery (2:44:00) od: Denis Villeneuve

Uloge: Ryan Gosling, Dave Bautista, Robin Wright, Mark Arnold, Vilma SzécsiŽanr : Filmovi Drama Sci-Fi Mystery

Režiser : Denis Villeneuve

Trajanje : 2:44:00

IMDb link IMDb

Pregleda : 36,809

Svidjanja : 22Trideset godina nakon radnje prvog filma, novi Blade Runner, LAPD službenik K (Ryan Gosling) otkriva dugo čuvanu tajnu koja ima potencijal da ostatak društva dovede do haosa. K-ovo otkriće ga vodi na misiju da pronađe Ricka Deckarda (Harrison Ford), bivčeg LAPD Blade Runner koji se vodi kao nestao već 30 godina.

Glavne Uloge


Uloguj se ili se registruj da pošaljes komentar.

   Komentari

   • Lazar

    Dzoni brate,niko ovde nema vremena da cita tvoju knjigu nego da kratko procita ocenu filma da li je valjan ili ne po meni slaba 7.

    Dodato
   • Alem Smajlovic

    Nije loš, ali ni blizu prvom dijelu. Pokušaj da se doda nešto novo i previše su ga razvukli trebao je biti bar pola sata kraći.

    Dodato
   • Срђан

    Ух, ово је филм који већ сада има место у историји кинематографије или, ако ћемо мало скромније, бар у ниши СФ жанра. Нисам гледао оригинал из 1982, што мислим да је плус у овом случају, јер ми то није дозволило да имам представ о овом раду.

    Визуелна и звучна естетика је квалитетна у изузетној мери и много подсећа на Вангелиса, иако ју је радио Ханс Зимер, коме свака част јер је успео да направи континуитет са првим филмом (открио сам касније да је Вангелис одрадио музику за оригинал).

    Тема је умногоме слична Еквилибријуму са Кристијаном Бејлом: прича о суптилоно тиранском систему који може да сруши само најбољи војник истог, након што случајно стекне осећања и увиди размере искварености поретка. Међутим, у односу на тај филм, овај има већу ширину и дубљу фабулу јер Гослингов карактер није... Па, одгледајте и видите шта јесте а шта није.

    Dodato