Dobrodošli
Prijava / Registracija

Murder on the Orient Express (2017)

Trailer
Ocena: 8.2 od 29 glasova

January 24, 2018 - Filmovi Drama Crime Mystery (1:54:00) od: Kenneth Branagh

Uloge: Paapa Essiedu, Yassine Zeroual, Asan N'Jie, Michael Rouse, Kenneth Branagh • SERVER:
 • Openload Stream link

Žanr : Filmovi Drama Crime Mystery

Režiser : Kenneth Branagh

Trajanje : 1:54:00

IMDb link IMDb

Pregleda : 34,957

Svidjanja : 36Ono što je izgledalo da će biti raskošno putovanje vozom kroz Evropu, ubrzo se pretvorilo u jednu od najglamuroznijih, najnapetijih i najuzbudljivijih misterija svih vremena. Nastao prema romanu jedne od najpopularnijih spisateljica Agate Kristi, film Ubistvo u Orijent Ekspresu donosi priču o trinaestoro stranaca zarobljenih u vozu u kome nema nevinih. Svi su osumnjičeni. Samo jedan čovek u borbi sa vremenom, moraće da razreši misteriju, pre nego što ubica ponovo napadne.

Glavne Uloge


Uloguj se ili se registruj da pošaljes komentar.

   Komentari

   • Frantic10000

    Mnogo se zahvaljujem administratorima ove stranice na postavljanju ovog filma... Zaista sam uživala, iako lik Herculea Poirota najbolje utjelovljuje David Suchet, makar po mom mišljenju. Novi glumac nije pokvario doživljaj ovog filma, i zaista je divno gledati kako nečije riječi bivaju prikazane vizuelno, i koliko su se "ljudi od filma" potrudili oslikati i prikazati ono što jedan pisac uspije opisati riječima..
    Ne bih mnogo pisala o samom filmu, jersvi ljubitelji Agathe Christie već mogu pretpostaviti šta ih čeka, a vama koji volite kriminološke filmove svakako preporučujem da ovaj nikako ne zaobiđete.

    Dodato