Dobrodošli
Prijava / Registracija

Babylon A.D. (2008)

Trailer
Ocena: 9.1 od 34 glasova

September 23, 2012 - Akcija Filmovi Avantura Sci-Fi (1:41:00) od: Mathieu Kassovitz

Uloge: Vin Diesel, Michelle Yeoh, Mélanie Thierry, Gérard Depardieu, Charlotte Rampling, Mark Strong, Lambert WilsonŽanr : Akcija Filmovi Avantura Sci-Fi

Režiser : Mathieu Kassovitz

Trajanje : 1:41:00

IMDb link IMDb

Pregleda : 27,604

Svidjanja : 35>> Babilon <<
Okorjeli plaćenik Toorop prihvaća zadatak visokog rizika koji se ubrzo pretvara u nepredvidivu borbu za spas čovječanstva.
Radnja je smještena u ne tako daleku budućnost, a svijet je postao jedan veliki reality show. Pojedinac više nema pravo na intimu i privatnost jer tisuće satelita, kamera i senzora prate svaki njegov pokret. Uzrok tome je nedavno minuli globalni nuklearni rat koji je većinu planeta pretvorio u ratnu zonu, a u takvom okružju uspjevaju preživjeti samo najjači i najjhrabriji ratnici.Jedan od takvih je i plaćenik zvan Toorop (Vin Diesel) koji živi prema vrlo jednostavnom pravilu – Ubij, ili budi ubijen. Upravo ga to čini savršenim izborom za novi zadatak podmuklog ruskog mafijaša – otpratiti jednu djevojku iz istočne europe do New Yorka. Toorop prihvaća ponudu i za uzvrat dobija široku lepezu najubojitijih oružja te potrebnu 'dokumentaciju' koja će ga odvesti do cilja. Tada odlazi u zabačeni samostan gdje se nalazi Aurora, djevojka koju treba pratiti te njena skrbnica, sestra Rebeka.

Glavne Uloge


Uloguj se ili se registruj da pošaljes komentar.

   Komentari

   • kasalo

    jeli mozete provjeriti ovaj film pise mi da je izbrisan ?

    Dodato