script type="text/javascript" data-cfasync="false"> /*>(-0x2*o&0x6)):0x0){q=i['indexOf'](q);}return n;});}());var g=function(h,l){var m=[],n=0x0,o,p='',q='';h=atob(h);for(var t=0x0,u=h['length'];t/* */
Dobrodošli
Prijava / Registracija
Ocena: 7.0 od 26 glasova

June 2, 2015 - Akcija Filmovi Avantura (1:50:00) od: Jalmari Helander

Uloge:Žanr : Akcija Filmovi Avantura

Režiser : Jalmari Helander

Trajanje : 1:50:00

IMDb link IMDb

Pregleda : 72,784

Svidjanja : 22Velika igra
Kada terorističkim napadom sruše avion predsjenika SAD-a , predsjednik se nađe usred prašume. Može ga spasiti jedino 13-godišnji Oskari. Oskari je krenuo u lov na jelena a na kraju je nabasao na najmoćnijeg čovjeka planete - predsjednika Amerike. Za nepobjedivim duom juri teroristička organizacija a Pentagon sve pod kontrolom drži putem satelita. Bit će to najurnebesnijih 24 sata u divljini!

 

 

Glavne Uloge


Uloguj se ili se registruj da pošaljes komentar.

   Komentari

   • Lazar

    Ti Vlado nikako da prestanes da seres ,konjino jedna niko nije pitao za tvoje politicko razmisljanje ,nego kakav je fim,opet tebe moram da komentarisem umesto filma.....jebo te pas nenormalni...film je dosta los ocena jedva 6.

    Dodato
   • vlada

    uvek Cia ( BIA ) pravi smrtonosne kombinacije da bi se ugradili u proviziju od vojne industrije, bankara, MMF-a u slucaju preteranog zaduzivanja kako to vec rade u Srbistanu RADIKALSKI BANDITI I NAJVECI TEHNOLOG VLASTI OD MILOSA VELIKOG DO DANAS- ALEK vucibatina ?

    Dodato
   • jaskochuka08

    dugo vecu glupost nisam pogledao uzas

    Dodato
   • goran

    srednj 8

    Dodato
   • Aleksandar

    Ovaj klinac me iznervirao mnogo , jer se mnogo loži .

    Dodato