Dobrodošli
Prijava / Registracija
Ocena: 6.6 od 7 glasova

December 27, 2018 - Filmovi Drama History (2:21:00) od: Damien Chazelle

Uloge: Ryan Gosling, Claire Foy, Jason Clarke, Kyle Chandler, Corey Stoll, Patrick Fugit, Christopher AbbottŽanr : Filmovi Drama History

Režiser : Damien Chazelle

Trajanje : 2:21:00

IMDb link IMDb

Pregleda : 26,714

Svidjanja : 8Prvi čovek najvećih filmskih romansi današnjice, Ryan Gosling u glavnoj ulozi i za njega nekarakterističnom tematskom izletu, sada postaje prvi čovek na mesecu.

Kao svojevrsna hronika Armstrongovog života i karijere, film nas uvodi u zbivanja između 1961. i 1969., razdoblje pripreme i egzekucije jedne od najopasnijih misija u istoriji putovanja u svemir. U nizu NASA-inih projekata, jedan je u svetskoj istoriji ostavio dubok trag. Uspešnim sletanjem na mesec 20. Jula 1969. godine, astronaut Neil Armstrong postao je prvi čovek čija je noga kročila na površinu meseca. U toj istorijskoj šetnji pridružio mu se Buzz Aldrin, dok je njihov kolega Michael Collins za to vreme orbitiratio oko meseca na komandom brodu.

Glavne Uloge


Uloguj se ili se registruj da pošaljes komentar.

   Komentari

   • bosske

    Lol pa i ptice na grani znaju da je nemoguce proci Van Allenov pojas zracenja mozda pregldam ovaj film cisto ono sto mi je dosadno.

    Dodato
   • Saša

    Promašili mu žanr. Umesto history treba fantazija.

    Dodato
   • Vladan Grkajac

    Kako da ne, otisli na mesec 1969 pa posle toga nijednom, sa analognom tehnologijom i svemirskom letilicom velicine Fice. More mrs u q, 1 od 10 za Murikance

    Dodato
   • Vladan

    Ionako ne verujem da su bili na mesecu i bez obzira što cenim Goslinga neću gledati ovaj film.

    Dodato