Dobrodošli
Prijava / Registracija

L.A. Confidential (1997)

Trailer
Ocena: 7.5 od 4 glasova

May 25, 2012 - Triler Filmovi Crime Mystery (2:12:00) od: Curtis Hanson

Uloge: Kevin Spacey, Russell Crowe, Guy Pearce, James Cromwell, Kim Basinger, Danny DeVitoŽanr : Triler Filmovi Crime Mystery

Režiser : Curtis Hanson

Trajanje : 2:12:00

IMDb link IMDb

Pregleda : 22,957

Svidjanja : 5 Poverljivo iz Los Anđelesa
Tema ovog filma vezana je za Los Anđeles u pedesetim godinama prošlog veka, ali ne za onu njegovu glamuroznu stranu, ispunjenu bilstavim svetlima i Holivudom, već onaj mračni deo, koji se krije iza ovog paravana. U “Poverljivo iz Los Anđelesa” se ovde fokusiramo na tri policajca koja navodno rade zajedno, ali imaju dosta različito viđenje i tumačenje iznošenja i podržavanja pravde. Rusel Krov (Russell_Crowe) tumači Bada Vajta, koji je usijana glava i eksplozivan, Kevin Spejsi (Kevin_Spacey) Džeka Vinsenesa, koji je mnogo više prezenter na popularnoj televizijskoj emisiji, nego što stvarno obavlja svoja poslovna zaduženja, i na kraju imamo Gaja Pirsa (Guy_Pearce) kao Edmunda Ekslija, mladog i novog na dužnosti, koji sve rešava po pravilniku. Za razliku od gore pomenutih njegovih kolega, Eksli stvarno veruje u moto: “raditi sve što je potrebno kako bi se pravda istera” , pa čak iako to znači i sebe uprljati.

Priča se pokreće tako što se ova tri lika nađu na jednom slučaju koji je posledica masakra, i iako deluje prilično rutinski i jasno što se ovde dogodilo, ubrzo se saznaje da tu ima mnogo više faktora nego što deluje na prvi pogled. Što više film napreduje, mi zajedno sa likovima ulazimo u jedan odgroman lavirt laži, prevare i misterije, gde će naši heroji morati da udruže svoje individualne kvalitete, kako bi razrešili ovu zagonetku.

Glavne Uloge


Uloguj se ili se registruj da pošaljes komentar.

      Komentari

      Budite prvi koji ćete komentarisati video.