Dobrodošli
Prijava / Registracija
Ocena: 8.4 od 42 glasova

December 1, 2011 - Horor Akcija Filmovi Sci-Fi (1:47:00) od: Christian Alvart

Uloge: Dennis Quaid, Ben Foster, Cam Gigandet, Antje Traue, Cung Le, Eddie Rouse, Norman Reedus, André Hennicke, Friederike KempterŽanr : Horor Akcija Filmovi Sci-Fi

Režiser : Christian Alvart

Trajanje : 1:47:00

IMDb link IMDb

Pregleda : 45,128

Svidjanja : 40 Pandorum
Radnja filma vrti se oko dva člana posade koja se bude iz dubokog sna na opustelom svemirskom brodu i koji ubrzo shvataju da ipak nisu sami na brodu. Pored toga, njihov problem je što su dezorijentisani, a takođe ne mogu da se sete ni ko su, ni šta je njihova misija. Kada jedan od njih ode u istraživanje broda, a drugi ostane da ga navodi radio vezom, počeće otkrivanje zastrašujuće stvarnosti. Njih dvojica shvatiće da je njihov opstanak važniji nego što su to ikada mogli da zamisle!
Sama radnja je zanimljiva, a njen najveći kvalitet je kada se približi kraj filma i otkrije priča do kraja. Tvorci "Pandoruma" primenili su recept iz najbolje SF horor franšize "Alien" i locirali radnju u unutrašnjost velikog svemirskog broda, zamračenih hodnika koji čine ovu gotovo lavirintsku tvorevinu. Takav ambijent sam po sebi deluje klaustrofobično, a ludački strah dodatno pojačava prisustvo nemilosrdnih, krvožednih i moćnih predatora. Ipak, kada sam kod ovih predatora ili bolje rečeno mutanata, moram da napomenem da su oni verovatno najslabiji deo ovog filma. Izgledom neverovatno podsećaju na mutante iz filma "The Descent", uz par nebitnih dodataka spoljašnjem izgledu i svakako težu smrtnost. To nije bilo dovoljno da mi pokvari utisak o ovom filmu te sam uživao gledajući ga.

Loading...

Glavne Uloge


Uloguj se ili se registruj da pošaljes komentar.

   Komentari

   • denis

    film sa puno rupa,očito su išli na neki sf spektakal,a dobili su prosječan filmić koji se neće dugo pamtiti,ocjena 3/10...!!!

    Dodato
   • sladja

    dosadan

    Dodato
   • coa

    odlican film...obavezno pogledati

    Dodato
   • sava

    solidno

    Dodato
   • maja

    ok je.

    Dodato