Dobrodošli
Prijava / Registracija

The Expendables (2010)

Trailer
Ocena: 9.4 od 112 glasova

September 10, 2010 - Triler Akcija Filmovi Avantura (1:43:00) od: Sylvester Stallone

Uloge: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy CoutureŽanr : Triler Akcija Filmovi Avantura

Režiser : Sylvester Stallone

Trajanje : 1:43:00

IMDb link IMDb

Pregleda : 60,280

Svidjanja : 118Plaćenici 
Jedini život za koji znaju je rat. Odani su jedino jedni drugima.
Barni Ros (Silvester Stalone) je čovek koji nema šta da izgubi. On je neustrašivi vođa, glas razuma i strateg jako povezane grupe ljudi s margine. Uz njegov kamionet i avion, ovaj tim odanih, modernih ratnika predstavlja najvažniju stvar u Barnijevom životu. Barnijev tim čine Li Božić (Džejson Stetam), bivši član Specijalnih vazdušnih snaga i specijalista za hladno oružje; Jin Jang (Džet Li), stručnjak za blisku borbu; Ave Cezare (Teri Kruz), stručnjak za vatreno oružje; Putarina (Rendi Kutur), veštak za rušenje i intelektualac u grupi; Gunar Jensen (Dolf Lundgren), snajperista veteran koji se bori sa sopstvenim demonima.
Kada misteriozni Crkvenjak (Brus Vilis) ponudi Barniju posao koji niko drugi ne bi preuzeo, Barni i njegov tim upuštaju se u misiju koja deluje rutinski. Potrebno je zbaciti generala Gazu (Dejvid Zajs), zločinačkog diktatora malene ostrvske države Vilene, i okončati dugogodišnje nasilje koje su trpeli građani te državice. Tokom istraživačkog putovanja u Vilenu, Barni i Božić uspostavljaju kontakt sa Sandrom, devojkom iz pokreta otpora, koja ima mračnu tajnu. Saznaju i ko su im glavni protivnici: preispoljni kriminalac, bivši agent CIA - Džejms Monro (Erik Roberts), i njegov potrčko Pejn (Stiv Ostin). Kada stvari krenu naopako, Barni i Božić moraju da ostave Sandru i tako je, praktično, osude na smrt. Progonjen tim neuspehom, Barni nagovara tim da se vrati s njim u Vilenu kako bi pokušao da spase taoca, ali i svoju dušu.

Glavne Uloge


Uloguj se ili se registruj da pošaljes komentar.

   Komentari

   • genda

    7/10 !

    Dodato
   • zijad

    film je odlican samo kad imate mozilu nece da koci i otvara iz prve

    Dodato
   • gannik

    strava film

    Dodato
   • guga

    extraaa film

    Dodato