Dobrodošli
Prijava / Registracija
Filmovi koji se upravo gledaju

Kolekcija

🎬 Filmovi koji mi se sviđaju

Kreirano 05-02-2017
11 Filmovi
Maleficent (2014)

Maleficent (2014)

Maleficent (2014)

(1:37:00)
40.3k pregleda

 Grdana
Bajka o "Uspavanoj lepotici", ispričana iz perspektive zle Grdane!
Ona je nekada bila lepa, mlada žena, čista srca i imala idiličan život. Rasla je u miroljubivom šumskom kraljevstvu, sve dok nije usledila invazija strašne vojske. Grdana se usprotivila, ali je bila izdana i zbog toga joj se srce pretvorilo u kamen. Nakon epske bitke protiv neprijatelja, baca kletvu na kraljevu ćerku Auroru. Kako dete raste, Grdana počinje da shvata da baš Aurora drži ključeve mira u kraljevstvu...

 

Star Trek Into Darkness (2013)

Star Trek Into Darkness (2013)

Star Trek Into Darkness (2013)

(2:02:00)
79.6k pregleda

Star Trek prema tami

Kad ekipu sa Enterprajza pozovu da se vrati nazad, oni će otkriti da je nezaustavljiva sila terora iz njihove sopstvene organizacije detonirala flotu i sve što ona predstavlja, zbog čega je naš svet zapao u stanje krize. Kapetan Kirk će povesti lov na čoveka u jednoj ratnoj zoni kako bi pronašao oružje za masovno uništenje i izmirio neke lične račune. Naši heroji će se naći u epskoj šahovskoj partiji života i smrti u kojoj će ljubav biti na testu, prijateljstva će se raspasti, a žrtve će morati da se prave za jedinu porodicu koju Kirk ima: njegovu ekipu.

47 Ronin (2013)

47 Ronin (2013)

47 Ronin (2013)

(1:54:00)
105.2k pregleda

 47 ronina
Oni su grupa samuraja koja će sve da uradi kako bi sprala ljagu sa imena svog učitelja oklevetanog i ubijenog od strane nemilosrdnog šoguna! Progonjeni i raštrkani po Japanu, moraće da se obrate za pomoć i Kijanu, koga su nekada i sami odbili za prijem u njihovu družinu!
Tako počinje put kroz mističan svet demona, moćnih zlih vradžbina i divljih svetova mitskih zveri...
Inače, priča o 47 ronina jedno je od najpoznatijih predanja u istoriji, vezanih za kodeks čestitosti i hrabrosti japanskih samuraja.

Assassin’s Creed (2016)

Assassin’s Creed (2016)

Assassin’s Creed (2016)

(1:55:00)
34.9k pregleda

Film je temeljen na planetarno popularnoj igri Assassins Creed izdavačke kuće Ubisoft.

Kada Callum Lynch (Michael Fassbender) krene da istražuje uspomene njegovog pretka Aguilar-a,  i dobije veštine Master Assassin-a, on otkriva da je potomak tajnog društva Assassin-a…

Ice Age: Collision Course (2016)

Ice Age: Collision Course (2016)

Ice Age: Collision Course (2016)

(1:34:00)
7,460 pregleda

Scrat-ova (vevericina) epska potraga za neuhvatljivim žirom, odvodi ga izvan Zemlje, gde slučajno pokreće niz kosmičkih događaja koji ugrožavaju planetu. Da bi se spasili od opasnosti, Manny, Sid, Diego, i ostatak ekipe napuste svoje kuće i krenu u poragu punu uzbuđenja, smeha, zabave, egzotičnih novih predela i šarenih likova, ali i neprijatelja koji je brat jednog starog neprijatelja…

 

John Wick: Chapter 2 (2017)

John Wick: Chapter 2 (2017)

John Wick: Chapter 2 (2017)

(2:02:00)
39.6k pregleda

Nakon što se ponovo vrati u kriminalno podzemlje kako bi otplatio neke dugove, John Wick otkriva da je ponuđena velika nagrada za njegov život …

Nine Lives (2016)

Nine Lives (2016)

Nine Lives (2016)

(1:27:00)
10.3k pregleda

Biznismen se nađe zarobljen u telu svoje porodične mačke…

King Arthur: Legend of the Sword (2017)

King Arthur: Legend of the Sword (2017)

King Arthur: Legend of the Sword (2017)

(2:06:00)
59.6k pregleda

Mladi Artur krstari Londonom sa svojom ekipom, ne znajući za svoje kraljevsko poreklo, sve dok se ne maši za Ekskalibur. Istog trenutka, biva opčinjen uticajem mača. Pridružuje se pobuni, i zbližava se sa mladom Ginevrom. On mora da nauči kako da rukuje magičnim oružjem, ophodi se prema demonima i udruži se sa ljudima da bi porazio diktatora Vortigerna, čoveka koji je ubio njegove roditelje i oteo mu krunu.

Maze Runner: The Scorch Trials (2015)

Maze Runner: The Scorch Trials (2015)

Maze Runner: The Scorch Trials (2015)

(2:12:00)
97.4k pregleda

 Lavirint: Beg kroz Zgarište
Nadovezujući se na kraj prvog dela, pratimo živote Tomasa (Dilan O’Brajen), Njuta (Tomas Brodi-Sangster) i Tereze (Kaja Skodelario) nakon bekstva iz divovskog Lavirinta, dalje razrađujući poreklo Lavirinta i Tomasovu ulogu u svemu tome. Priča je i dalje smeštena u mračnu, postapokaliptičnu budućnost. Tomas i „Ledinaši“ koje predvodi, moraju da se suoče sa najvećim izazovom do sada - misterioznom i moćnom organizacijom „WCKD“.

The Circle (2017)

The Circle (2017)

The Circle (2017)

(1:50:00)
26.3k pregleda

Film snimljen prema svetskom best seleru, obrađuje temu morala u bliskoj budućnosti. U prvom redu su prikazane posledice tehnologije u odnosu na želju pojedinca da bude prisutan u svetu u kojem je moć izjednačena sa brojem online sledbenika.
James Ponsoldt donosi nam slojevitu priču o Mae Holland (Emma Watson), mladoj devojci ustrajnoj da ostvari karijeru u informatičkom svetu. Pridružuje se tehnološkoj i socijalnoj nemani, kompaniji The Circle, gde vrlo brzo dokazuje svoju vrednost i uspinje se u hijerarhiji kompanije. Pod pritiskom osnivača kompanije Eamona Baileya (Tom Hanks) i u želji za uspešnom karijerom, Mae pristaje postati zaštitno lice kompanije sa milijardu followera, ali istovremeno gubi svoj identitet. U ovom napetom tehnološkom trileru nitko nije posve siguran jer su kamere posvuda i prate svaki vaš korak.

Battleship (2012)

Battleship (2012)

Battleship (2012)

(2:11:00)
43.7k pregleda

>>Bojni brod <<
Akciona avantura epskih razmera odigrava se na moru, kopnu i vazduhu, gde će se naša planeta boriti za opstanak protiv superiornih snaga. Zasnovano na Hazbroovoj klasičnoj društvenoj igrici, “Podmornice”, u filmu igraju Tejlor Kič u ulozi Hopera, mornaričkog oficira koji je raspoređen na podmornicu “Džon Pol Džon”, Bruklin Deker u ulozi Sem, fizikalnog terapeuta i Hoperove verenice, Aleksander Skarsgard u ulozi Hoperovog starijeg brata, zapovednika Stouna američke podmornice “Samson”, Rijana u ulozi poručnika Rejks, člana Hoperove posade i specijalista za oružje na “Džon Pol Džonu” i Lijam Nison kao Hoperov i Stounov nadređeni (i Semin otac), admiral Šejn.