Dobrodošli
Prijava / Registracija
Filmovi koji se upravo gledaju

Kolekcija

🎬 Filmovi koji mi se sviđaju

Kreirano 04-02-2015
52 Filmovi
American Sniper (2014)

American Sniper (2014)

American Sniper (2014)

(2:12:00)
72.3k pregleda

Snajperista
Istinita priča o operativcu Kristoferu Skotu koji je služio u Iračkom ratu gde je počinio više od 150 likvidacija. Zbog svojih „ uspeha“ Sjedinjene Države odlikovale su ga medaljom časti zbog izuzetne hrabrosti. Godine 2009. napustio je vojnu službu i napisao svoju autobiografiju na osnovu koje je i snimljen ovaj film.
Ostalo je zabeleženo da je Skot 2008. ubio protivničkog operativca sa daljine od 1,9 km i time spasio čitav korpus američke vojske, jer je na taj način predupredio tenkovsko granatiranje.

American Hustle (2013)

American Hustle (2013)

American Hustle (2013)

(2:18:00)
157.8k pregleda

 Američka prevara
Film o jednom od najvećih skandala koji su potresli SAD u skorije vreme, to jest, tamo negde 1970-tih godina. Irving Rozenfeld je briljantni prevarant, koji se kreće okolo sa isto tako spretnom prevarantkinjom, Engleskinjom Sidni Proser. Međutim, on je prisiljen da radi za FBI.
Agnet Riči gura ih u svet mafije Džersija, da raskrinkaju lokalnog političara Karmajna. Irvingova nepredvidiva žena Rozalin može da bude baš ta koja će da učini da im se celi svet raspadne...

Two Night Stand (2014)

Two Night Stand (2014)

Two Night Stand (2014)

(1:26:00)
34.9k pregleda

Seks za dve noći
Nakon što provedu katastrofalnu noć zajedno, dvoje stranaca se bude i otkrivaju da su zavejani i da ne mogu da izađu napolje. Primorani da budu zajedno, polako upoznaju jedno drugo i avantura za jednu noć pretvara se u nešto više.

 

 

Fury (2014)

Fury (2014)

Fury (2014)

(1:54:00)
79.5k pregleda

 Furija (Bes)
April, 1945. godina. Saveznici čine konačan prodor u Evropi. Vođa tenkovske brigade kreće sa petočlanom posadom u smrtonosnu misiju iza neprijateljskih redova.
Brojčano slabiji, ali i lošije naoružani, ovi momci postaće simboli namere da se zada herojski udarac srcu nacističke Nemačke...

 

 

Ask Me Anything (2014)

Ask Me Anything (2014)

Ask Me Anything (2014)

(1:40:00)
59.5k pregleda

Lepa, razuzdana, zabavna i izgubljena, Kejti Kampenfelt želi godinu dana slobode pre odlaska na koledž da pronađe sebe, sve vreme zapisujući svoje avanture u anonimnom blogu u koji unosi svoje najintimnije tajne. Konačno, Kejtina neustrašivost popušta, otkrivajući mračne delove njene prošlosti.

Hercules (2014)

Hercules (2014)

Hercules (2014)

(1:38:00)
49.2k pregleda

Herkules
Progonjen grehom iz prošlosti, Hercules (Dwayne Johnson) postaje plaćenik. Zajedno sa petoricom vernih saputnika, on putuje po staroj Grčkoj i prodaje svoje usluge za zlato i koristi svoju legendarnu reputaciju da bi zastrašio neprijatelje. Ali, kada blagonakloni vladar Trakije i njegova ćerka zatraže pomoć od Herculesa u borbi protiv jednog divljeg i nemilosrdnog ratnika, Hercules shvata da, da bi dobro pobedilo, on mora ponovo da bude junak koji je nekad bio, mora da prihvati svoj sopstveni mit, i mora da bude Hercules.

Son of a Gun (2014)

Son of a Gun (2014)

Son of a Gun (2014)

(1:48:00)
58.7k pregleda

Radnja filma fokusirana je oko mladog sitnog kriminalca koji završi u zatvoru među puno iskusnijim i opasnijim muškarcima iz kriminalnog miljea. JR, 19-ogodišnji mladić, tijekom svoga boravka u zatvoru postaje svojevrsni naučnik tajnovitog, ali proračunatog i opasnog kriminalca Brendana Lyncha. U zamjenu za zaštitu u zatvoru, JR se uvuče u svijet zloglasnih kriminalaca.
Nakon što pomogne Brendanu i njegovoj ekipi u bijegu iz zatvora, JR je pozvan da im se pridruži na sljedećem poslu, pljački u kojoj bi mogli zaraditi milijune dolara. No, JR ubrzo shvati kako ga planiraju prevariti i to ga odvede na opasan put na kojem će se sukobiti sa svojim mentorom.

The Best of Me (2014)

The Best of Me (2014)

The Best of Me (2014)

(1:58:00)
49.7k pregleda

 Najbolje u meni
Doson i Amanda bili su zaljubljeni momak i devojka još u srednjoj školi. Život ih je rastavio, ali su dobili novu priliku - kada se godinama kasnije vrate u rodni gradić na sahranu bliskog prijatelja...

 

 

Pearl Harbor (2001)

Pearl Harbor (2001)

Pearl Harbor (2001)

(3:03:00)
12.2k pregleda

Dva dječaka sa sela, Rafe i Danny, stalno provode dane zajedno igrajući se i maštajući o tome da postanu vojni piloti. I uistinu, kad porastu, obojica se školuju za to zvanje. Kada počne Drugi Svjetski rat, mobilizirani su i na sistematskom pregledu upoznaju zavodljivu bolničarku Evelyn (K. Beckinsale). Rafe (B. Affleck) se jako u nju zaljubi, i oni počnu ljubavnu vezu. Međutim, Rafe uskoro dobije poziv da se pridruži britanskoj zračnoj floti, a Evelyn i Danny (J. Hartnett) dobiju vojni premještaj u Pearl Harbor, američku bazu na Havajima. Rafe je sada na jednoj fronti, i izgleda da je poginuo. Preostalo dvoje, također u ratnom vihoru, tugu za domom, Rafeom i sve svoje strahove pretoče u preljubničku vezu. 7. prosinca 1941. započne strašni japanski napad na havajsku vojnu bazu… "Pearl Harbor" je poznati holivudski spektakl, raskošno produciran (produkcijski duo Michael Bay - Jerry Bruckheimer), nevjerojatnih prizora zračnih vojnih akcija i sjajnoga glumačkoga popisa, u glavnim ulogama nastupaju najveće holivudske zvijezde.

Safe Haven (2013)

Safe Haven (2013)

Safe Haven (2013)

(1:55:00)
62k pregleda

Sigurna luka

Tajanstvena mlada žena stiže u mali gradić u Severnoj Karolini. Njeno oklevanje da se pridruži zajednici u kojoj se sve zna o svakome, izaziva govorkanja o njenoj prošlosti. Polako ona pušta tu korenje, i ohrabruje se da se upusti u vezu sa Aleksom, vlasnikom prodavnice, udovcem sa dvoje male dece. Mađutim mračne tajne počinju da se nadvijaju nad njenim novim životom takvom silinom da mora da otkrije pravo značenje žrtvovanja i osloni se na snagu ljubavi...

Endless Love (2014)

Endless Love (2014)

Endless Love (2014)

(1:44:00)
87.5k pregleda

Beskrajna ljubav
Priča o bogatoj devojci i harizmatičnom momku čiji susret prouzrokuje neizrecivu međusobnu privlačnost i varnice. Njeni roditelji pokušaće da unište njihovu ljubavnu vezu i razdvoje dvoje mladih, što će imati kobne i destruktivne posledice

 

 

Love and Honor (2013)

Love and Honor (2013)

Love and Honor (2013)

(1:36:00)
67.8k pregleda

Ljubav i čast

Kada Daltona Joinera, mladog vojnika u Vijetnamu, ostavi devojka Jane, on se zavetuje da će se tokom rata vratiti kući da pokuša da je vrati. Njegov najbolji prijatelj Mickey Wright odlučuje da pođe s njim. Oni moraju da se vrate u Ameriku, promene njenu odluku i vrate se nazad u rat bez da ih uhvate. Dva vojnika završavaju na Univerzitetu Mičigen, gde pronalaze Jane, koja je sada Juniper, i njenu novu drugaricu Candace, koje su u sred antiratnih demonstracija. Tokom jedne nedelje u julu 1969, dok se ostatak sveta fokusira na prve čovekove korake na Mesecu, Wright i Joiner će shvatiti pravo značenje ljubavi, časti i posvećenosti.

The Theory of Everything (2014)

The Theory of Everything (2014)

The Theory of Everything (2014)

(2:03:00)
52.9k pregleda

 Teorija svega
Priča o tome kako su se upoznali čuveni fizičar Stiven Hoking i njegova buduća žena, koleginica sa "Kembridža" - Džejn Vajld!
Hokingu je strašna bolest dijagnistifikovana kada je imao samo 21 godinu. Uz nesebčnu pomoć Džejn, započeo je borbu protiv bolesti, ali i rad na svom najamcioznijem naučničkom dostignuću. Zajedno, uspeli su da uspostave sasvim nove granice, kako u nauci, tako i u medicini, i postignu više nego što je ikad iko i sanjao...

Playing It Cool (2014)

Playing It Cool (2014)

Playing It Cool (2014)

(1:34:00)
35.2k pregleda

 Igraj hladnokrvno
Priča o momku koji je izgubio veru u ljubav. Ali, kada sretne atraktivnu devojku na humanitarnoj večeri, gde je došao, pretvarajući se da je filantrop, stvari će se promeniti... Ipak, postoji problem - ona je verena!
Da bi ostao u njenoj blizini, upušta se u platonsku vezu. Kao neki Volter Miti, počinje da koristi najskrivenije delove svoje mašte da bi je očarao...

Letters to Juliet (2010)

Letters to Juliet (2010)

Letters to Juliet (2010)

(1:45:00)
51.8k pregleda

Pisma Juliji
I sam nagoveštaj romantične ljubavi primorava ljude da testiraju svoju volju za životom i hrabrost koja je potrebna da se promeni život. Na ovoj ideji zasnovana je ova romantična komedija u kojoj igraju Amanda Sejfrid („Mama Mia“), Vanesa Redgrejv (šest puta nominovana za Oskara i dobitnik Oskara za „Juliju“), Kristofer Igan („Eragon“), Gael Garsija Bernal („Dnevnik motocikliste“) i Franko Nero („Umri muški 2“). Film je režirao Gari Vinik („Charlotte’s Web“, „13 Going on 30“), a producirali su ga Mark Kanton, Elen Barkin i Kerolin Kaplan. Scenario su napisali Hose Rivera (nominovan za Oskara za „Dnevnik motocikliste“) i Tim Saliven. Izvršni producent je Ron Šmit. Amanda Sejfrid tumači lik Sofije Hol, novinara koji radi u časopisu, koja sa svojim dečkom Viktorom (Gel Garsija Bernal) odlazi iz Njujorka za Italiju, zarad malo neophodne romanse. I dok Viktor završava poslove, Sofija odlazi u čuveno dvorište Romea i Julije u Veroni gde žene čitavog sveta ostavljaju Juliji pisma o svojim izgubljenim ljubavima. Tamo otkriva 50 godina staro pismo koje je Juliji poslala Kler Smit (Vanesa Redgrejv) u potrazi za mladim Italijanom sa kojim se zabavljala kada je još bila tinejdžerka. Na Sofijino iznenađenje, njen odgovor inspiriše Kler, koja je sada već baka, da se zaputi u Veronu u potrazi za svojom davno izgubljenom ljubavlju (Franko Nero). U pratnji unuka Čarlija (Kristofer Igan) njih troje će krenuti da traže po celoj Toskani i otkriti da se hrabrost da se nosiš sa ljubavlju ne stiče lako. Ali njen razlog za pokretanje ove avanture, bar kako ona misli, jeste da unapredi svoju karijeru. Budući da je sada samo asistent, a želi da postane samostalni novinar, Sofija oseća da bi ova priča mogla da da podstrek njenoj karijeri. Kada jednom počne da pomaže Kler u njenoj drugoj šansi za pravu ljubav, shvatiće da je priča koju juri zapravo samo bekstvo od svoje priče od koje je bežala čitavog svog života.

Ghosts of Girlfriends Past (2009)

Ghosts of Girlfriends Past (2009)

Ghosts of Girlfriends Past (2009)

(1:40:00)
30.2k pregleda

Sve moje bivše
Zakleti neženja Connor (Matthew McConaughey) prisustvuje venčanju mlađeg brata, na kome ga proganjaju duhovi njegovih starih ljubavi uključujući i nevestinu najbolju prijateljicu. Kako bi zajedno otkrili šta je to napravilo od Connora tako neosetljivog čoveka, one ga vode kroz njegovu ljubavnu prošlost, sadašnjost i budućnost u nadi da će pronaći pravu ljubav dok ne bude kasno.

Love, Rosie (2014)

Love, Rosie (2014)

Love, Rosie (2014)

(1:42:00)
41.1k pregleda

 Ljubav, Rozi  
Rozi i Aleks su najbolji prijatelji. Ali, iznenada bivaju rastavljeni kada se Aleks sa porodicom preseli iz Dablina u Ameriku. Da li njihovo prijateljstvo može da opstane uprkos godinama i kilometrima? Da li su spremni da sve stave na kocku zbog prave ljubavi?

 

 

Unbroken (2014)

Unbroken (2014)

Unbroken (2014)

(2:17:00)
81.3k pregleda

 Nepokoren
Priča o životu koji je imao Lui Zamperini, Olimpijac, atletičar, zarobljen od strane Japanaca u Drugom svetskom ratu!
Zamperini pristupa vojsci posle učešća na Olimpijskim igrama u Berlinu 1936. godine. Sedam godina kasnije, tokom Savezničke akcije, njegov bombarder biva oboren iznad Pacifika. Troje preživelih na improvizovanom splavom putuju 47 dana do jednog japanskog ostrva, gde ih prebacuju u zatvor.

You're Not You (2014)

You're Not You (2014)

You're Not You (2014)

(1:42:00)
21.5k pregleda

 Ti nisi ti
Kej uspešno svira klavir, ali joj upravo dijagnistifikovana Amiotroska Lateralna Skleroza (ALS). Bek je student na koledžu, koja želi da postane rok pevačica, i koja jedva uspeva da se snađe u svom dovljem životu. Kada Bek prihvati posao da se stara o Kejt, između njih će se razviti neraskidivo prijateljstvo, što će usloviti da se obe promene kao ličnosti...

Just Before I Go (2014)

Just Before I Go (2014)

Just Before I Go (2014)

(1:35:00)
72.9k pregleda

Pre nego odem

Na granici između zivota i smrti, čovek odlazi u svoj rodni grad da se iskupi...

The Age of Adaline (2015)

The Age of Adaline (2015)

The Age of Adaline (2015)

(1:52:00)
69.8k pregleda

 Adalinine godine
Mlada žena, rođena na prelazu iz 20. veka, doživljava nesreću nakon koje prestaje da stari! Ona, nekim čudom, izgleda kao da ima 29 godina već - osam decenija! Nakon godina usamljeničkog života sreće muškarca koji bi mogao da bude vredan gubljenjanjene - besmrtnosti!
Nakon godina usamljeničkog života, jer nikada njie pustila nikog da joj se približi i eventuano otkrije njenu tajnu, sreće harizmatičnog muškarca koji bi mogao da bude vredan gubljenja njene - besmrtnosti! Vikend kod njegovih roditelja može da joj potpuno promeni sudbinu...

My Awkward Sexual Adventure (2012)

My Awkward Sexual Adventure (2012)

My Awkward Sexual Adventure (2012)

(1:38:00)
127.6k pregleda

 Moja neprijatna seksualna avantura
Konzervativni računovođa Jordan Abrams planira zaprositi svoju devojku Rachel ali, ona nije zadovoljna njihovim seksualnim životom i napusti ga. U želji da povrati Rachel i postane bolji ljubavnik, Jordan potraži pomoć kod egzotične plesačice...

Joe (2013)

Joe (2013)

Joe (2013)

(1:57:00)
67.8k pregleda

Gary Jones je 15-ogodišnjak čiji je život bio težak uz oca alkoholičara koji je tukao njega i majku.
Zbog toga se sele u malo mesto u Teksasu. Dečak traži posao i nalazi ga u radnji Joe Ransoma, bišeg robijaša, koji živi život punim plućima, a "ovisnik" je o pivu i lepim ženama i pokušava da se odupre svom instiktu za nevolju.
Gary u Joeu pronalazi žestokog zaštitnika nežnog srca...

 

 

Dallas Buyers Club (2013)

Dallas Buyers Club (2013)

Dallas Buyers Club (2013)

(1:57:00)
131.8k pregleda

Poslovni klub Dalas
Priča o teksaškom električaru Ronu Vudrufu, i njegovoj borbi protiv medicinskog establišmenta i farmaceutskih kompanija, započetoj nakon što je ustanovljeno da je HIV pozitivan!
Godina je 1986 i on kreće u potragu za alternativnim metodama lečenja, inspirišući mnoge da krenu njegovim putem...

The First Time (2012)

The First Time (2012)

The First Time (2012)

(1:38:00)
87.6k pregleda

Prvi put

Prva nedelja zabavljanja dvoje srednjoškolaca uvek je najteža...

The Escort (2015)

The Escort (2015)

The Escort (2015)

(1:28:00)
54.3k pregleda

Očajan za dobrom pričom, seksualno zavistan novinar ubacuje se u svet poslovne pratnje visokog nivoa, gde počinje da prati prostitutku koja je završila Stenford koledž.

 

 

Aloha (2015)

Aloha (2015)

Aloha (2015)

(1:45:00)
39.9k pregleda

 Aloha
Brajan Gilkrest je 37-godišnji stručnjak za oružje pri američkoj vojsci. Ali, njega skoro niko ne voli. Kao odgovor na opasnost iz Kine, pozvan je u vojnu bazu na Havajima, da bi nadgledao lansiranje superšpijunskog satelita. Uz pomoć majora Lize Ng, mora da dobije saglasnost lokalnog veća pre lansiranja.
Ali, Gilkrest takođe dobija šansu da se sretne i sa svojom "bivšom" - Trejsi, ljubavi njegovog života, koja sada ima muža i dvoje dece!

Southpaw (2015)

Southpaw (2015)

Southpaw (2015)

(2:04:00)
51.4k pregleda

 Levoruki
Bili "The Great" Houp, bio je juniorski bokserski svetski šampion u srednjoj kategoriji. Imao je predivnu porodic, dom i finansijsku sigurnost. Ali, desila se tragedija, u kojoj je poginula njegova žena. Bili se odao alkoholu i lekovima, njegovu ćerku odveli su radnici Socijalne službe, a kuću mu oduzela banka.
Međutim, kada izgleda da nema izlaza, Bili sreće bivšeg boksera Tika, koji odlučuje da ga uzme "pod svoje". Bili sanja o povratku u ring...

5 to 7 (2014)

5 to 7 (2014)

5 to 7 (2014)

(1:35:00)
28.2k pregleda

Ambiciozni pisac ulazi u vezu sa ženom, mada postoji samo jedna caka: ona je udata, a par može da se sastane samo između 5 i 7 časova svake večeri...

 

Mr. Holmes (2015)

Mr. Holmes (2015)

Mr. Holmes (2015)

(1:44:00)
55.9k pregleda

 Gospodin Holms
Engleska 1947. godine. Čuveni detektiv Šerlok Holms sada ima 93 godine i živi mirno na selu, uzgajajući pčele. Kada u bioskopu pogleda neki film o sebi, obično je ravnodušan. Jer, on nikad nije nosio legendarni šešir i pušio lulu. Jedini ljudi kojima dozvoljava da mu se približe jesu kućna pomoćnica Munro i njen mali sin Rodžer. Ipak, povremeno ga opsedaju duhovi starih slučajeva. Zbog toga Holms kreće na poslednje veliko putovanje...

The Transporter Refueled (2015)

The Transporter Refueled (2015)

The Transporter Refueled (2015)

(1:36:00)
69k pregleda

Transporter ponovo napunjen
Frenk Martin je ponovo u akciji. Samo su tehnologije još savršenije. Pravila su ista - nikad ne krši dogovor, ne pominji imena i ne otvaraj pošiljku!
Ovaj put, Frenka unajmljuje vrhunska prevarantkinja Ana. Ali, ona ima i skriveni plan - otela je Frenkovog oca u nameri da ga natera da joj pomogne u borbi protiv Rusa - trgovaca ljudima!

 

 

Trainwreck (2015)

Trainwreck (2015)

Trainwreck (2015)

(2:05:00)
35.8k pregleda

Totalni haos
Još od kad je bila sasvim mala, Ejmi je utucano u glavu da je monogamija - nerealna! Sada, kada je odrasla, Ejmi je novinarrka presgtižnog časopisa, i živi po sistemu "uživaj u čemu god možeš, bez ikakvih romantičnih obavezivanja"!
Ipak, Ejmi počinje da se zaljubljuje u osobu o kojoj piše svoj novi članak. On je uspešni i šarmantni sportski lekar. Ejmi počinje da se pita da li postoje "odrasli" koji su sasvim nešto drugo od onog što ju je učio njen otac?

Max (2015)

Max (2015)

Max (2015)

(1:51:00)
65.9k pregleda

Priča o psu koji je pomagao američkim marincima u Afganistanu, Maksu. Maks se vraća u SAD, gde ga usvaja porodica njegovog vodiča nakon tragičnih dešavanja.

 

Lost In The Sun (2015)

Lost In The Sun (2015)

Lost In The Sun (2015)

(1:35:00)
34.8k pregleda

Film priča o Džonu, sitnom lopovu, koji nalazi neobičnog saučesnika u Luisu, novopečenom siročetu od 13 godina, kojem je upravo umrla majka. Džon se "slučajno" pojavljuje na bdenju u crkvi i nudi Luisu, kojeg lokalni sveštenik šalje njegovoj baki i dedi, umesto da 3 dana putuje autobusom, da ga on poveze, jer slučajno ide na tu stranu. Kako njihove avanture na putu postaju sve intenzivnije i Džon sve više uvlači dete u pljačke, između neobičnog para stvara se neočekivanja i snažna međusobnu vezu...

 

 

Criminal Activities (2015)

Criminal Activities (2015)

Criminal Activities (2015)

(1:34:00)
33.5k pregleda

Četiri prijatelja iz djetinjstva ulaze u riskantnu investiciju, koja ih dovodi u nevolju s mafijom.

 

Sicario (2015)

Sicario (2015)

Sicario (2015)

(2:01:00)
34.1k pregleda

U Meksiku, "Sicario" znači "ubica".

FBI agentica-idealista, odabrana je da pomogne zvaničnicima u ratu protiv narko-bandi na granici između SAD i Meksika. Ali, što više učestvuje u tome, sve se više pita ko je, zapravo, sve u dosluhu sa kim...

 

 

The Intern (2015)

The Intern (2015)

The Intern (2015)

(2:01:00)
15.9k pregleda

Pripravnik
Ben Vitaker je 70-godišnji udovac, koji se zaželeo akcije! Uostalom, dosta mu je penzije i besposlenosti. Zato je odlučio da zgrabi šansu koja mu se ukazala - da postane pripravnik modnog internet magazina koji uređuje Žil Ostin, a koji je postao pravi hit, iako započet pre samo godinu i po dana iz njene - kuhinje!
Žil je u početku skeptična prema Benovim mogućnostima. Ona nema vremena preterano da se brine o njemu, pogotovo što mora da balansira između posla, svog muža Meta i ćerke Pejdž. Međutim, Ben će se pokazati mnogo korisnijim nego što je samo njegov doprinos na poslu...

The Revenant (2015)

The Revenant (2015)

The Revenant (2015)

(2:36:00)
83.8k pregleda

 Inspiriran istinitim događajima Povratnik je uzbudljivo filmsko remek delo koje prikazuje epsku avanturu preživljavanja jednoga muškarca i izuzetnu moć snage ljudskoga duha. U ekspediciji u neistražene dijelove američke divljine, legendarnog istraživača Hugha Glassa(Leonardo DiCaprio) brutalno je napao medvjed, a pripadnici njegovog tima, predvođeni Johnom Fitzgeraldom (Tom Hardy) su ga tako teško povrijeđenog ostavili da umre u divljini. Vođen jakom voljom kao jedinim oružjem, okružen surovom zimom i neprijateljskim plemenima, Glass se bori za život, dok želja za osvetom nad dojučerašnjim prijateljima ne jenjava.

Spectre (2015)

Spectre (2015)

Spectre (2015)

(2:28:00)
55.6k pregleda

Spektra
Šifrovana poruka iz Bondove prošlosti šalje ga na trag koji može da razotkrije postojanje najozloglašenije kriminalne organizacije. I dok M vodi političku bitku da održi obaveštajnu službu živom, Bond nastoji da otkrije strašnu istinu po pitanju ko zaista stoji iza "Spektre"...

 

 

Tombstone (1993)

Tombstone (1993)

Tombstone (1993)

(2:10:00)
10.4k pregleda

Legendarni Tombstone

Legendarni Wyatt Earp s braćom stiže u Tombstone nakon što je "počistio" Dodge City, kako bi pomogao da se pravdi privede klan Clanton. U Tombstoneu se nalazi još jedna legenda, Doc Holliday, a u grad stiže i njegova draga Klementina.

 

Queen of the Desert (2015)

Queen of the Desert (2015)

Queen of the Desert (2015)

(2:08:00)
36.8k pregleda

Hronikle života Gertrude Bell, putnice, pisca, arheologa, istraživača, kartografa, i političkog izaslanika Britanskog carstva u osvit 20. stoljeća…

 

 

The Lucky One (2012)

The Lucky One (2012)

The Lucky One (2012)

(1:41:00)
41.5k pregleda

Zauvek Tvoj
Narednik američke vojske Logan Tibo, vraćajući se sa dužnosti iz Iraka, odluči da pronađe ženu sa fotografije koja mu je sve vreme predstavljala inspiraciju i podstrek da preživi strahote rata.On je ne poznaje, ali otkriva da se zove Bet. Kada se iznenada pojavi na njenom imanju, stvari će krenuti nepredviđenim tokom. Jake emocije koje gaji prema njoj usloviće krupne promene u njihovim životima..

 

Dirty Grandpa (2016)

Dirty Grandpa (2016)

Dirty Grandpa (2016)

(1:42:00)
16.3k pregleda

Komediju koja prati dedu i unuka na putu do staračkog odmarališta na Floridi. Zek Efron igra mladića koji uskoro treba da se oženi, ali, po njegovom dedi, ne čeka ga život pun uzbuđenja. Sa druge strane, iako je tek sahranio svoju ženu Roberet de Niro jedva čeka da se zabavi, možda i poslednji put, pre nego što mu život postane dosadan. Na putu do Floride, oni svraćaju na čuveni Prolećni raspust, manifestaciju koja je poznata po ludim studentskim žurkama.

The Choice (2016)

The Choice (2016)

The Choice (2016)

(1:51:00)
37.2k pregleda

Gabby Holland (Teresa Palmer) je studentkinja medicine koja se useljava pored ženskaroša Travisa Shawa (Benjamin Walker), što će ih oboje povesti na romantično putovanje za koje ni ona ni on nisu verovali da je moguće. Travis je oduvek mislio da bi ozbiljna veza ugrozila njegov lagodan način života, dok je Gabby bila spremna da se "skrasi" sa svojim dugogodišnjim momkom - sve dok im nepobitna uzajamna privlačnost ne poremeti njihove dobro isplanirane živote. Nakon burnog perioda, Gabby i Travis stupaju u brak i zasnivaju porodicu, odlučujući zajedno o svemu, sve dok jedno od njih dvoje ne mora sam da donese najvažniju odluku u životu. Poučna priča o ljubavi, braku i porodici koja istražuje najstrašnije pitanje od svih: koliko daleko biste išli da održite nadu o ljubavi?

How to Be Single (2016)

How to Be Single (2016)

How to Be Single (2016)

(1:50:00)
19.2k pregleda

New York City je pun usamljenih srca koja traže odgovarajuće parove, i Alice, Robin, Lucy, Meg, Tom i David moraju naučiti kako da žive sami u svetu u kojem se definicija ljubavi neprestano menja…

Jason Bourne (2016)

Jason Bourne (2016)

Jason Bourne (2016)

(2:03:00)
33.6k pregleda

Jason Bourne je peti deo serijala i direktni nastavak „Bornovog ultimatuma“ iz 2007. godine. I opet – stari, dobri zaplet: dok je svet suočen sa terorizmom i „nevidljivim“ neprijateljem, kreiran je novi program kojim pokušavaju da ulove Borna, a on i dalje nastoji da pronađe sve odgovore koji se tiču njegove prošlosti i porodice.

 

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (2016)

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (2016)

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (2016)

(1:52:00)
20.9k pregleda

Nastavak čuvene franšize, sa omiljenim herojima kornjačama koje će prestati da se kriju u podzemlju Njujorka i konačno će izaći na svetlost dana dok uspostavljaju pravdu i bore se sa novim neprijateljima...

 

Ice Age: Collision Course (2016)

Ice Age: Collision Course (2016)

Ice Age: Collision Course (2016)

(1:34:00)
7,466 pregleda

Scrat-ova (vevericina) epska potraga za neuhvatljivim žirom, odvodi ga izvan Zemlje, gde slučajno pokreće niz kosmičkih događaja koji ugrožavaju planetu. Da bi se spasili od opasnosti, Manny, Sid, Diego, i ostatak ekipe napuste svoje kuće i krenu u poragu punu uzbuđenja, smeha, zabave, egzotičnih novih predela i šarenih likova, ali i neprijatelja koji je brat jednog starog neprijatelja…

 

Mechanic: Resurrection (2016)

Mechanic: Resurrection (2016)

Mechanic: Resurrection (2016)

(1:38:00)
43.3k pregleda

Najopasniji ubica na svetu, Arthur Bishop je mislio da je stavio iza sebe svoju ubilačku prošlost, ali njegov neprijatelj otima ljubav njegovog života. Sada je primoran da putuje svetom i izvrši tri nemoguća atentata, i učini ono što radi najbolje: da napravi da izgleda kao da je nesreća…

War Dogs (2016)

War Dogs (2016)

War Dogs (2016)

(1:54:00)
22.9k pregleda

Film je baziran na članku Guya Lawsona, novinara Rolling Stonea. Istinita priča o dvojici dvadeset-i-nešto-godišnjaka Davidu Packouzu (Miles Teller) i Efraimu Diveroliu (Jonah Hill) koji su dobili 300 milionski ugovor sa Pentagonom o snabdevanju oružja saveznicima u Afganistanu. U filmu ih pratimo na putu apsurda i političkog sveta interancionalnog trgovanja oružjem na kojem će završiti optuženi za prevaru. Bradley Cooper, stalni rediteljev saradnik, je producent filma.

Sniper: Ghost Shooter (2016)

Sniper: Ghost Shooter (2016)

Sniper: Ghost Shooter (2016)

(1:39:00)
12.9k pregleda

Američki narednik Beckett (Chad Michael Collins) i njegov tim se bore protiv ekstremista na Bliskom istoku kada ih pukovnik (Dennis Haysbert) poziva na novu misiju – on ih želi na Crnom moru. Dok pokušavaju od terorista da zaštite gasovod u Zapadnoj Evropi, postaje jasno da je sigurnosna izgubljena kada počinje da ih ubija ‘duh snajperista’ …