Dobrodošli
Prijava / Registracija
Filmovi koji se upravo gledaju

Kolekcija

🎬 Omiljeni filmovi

Kreirano 20-03-2016
19 Filmovi
The Girl with the Dragon Tattoo (2011)

The Girl with the Dragon Tattoo (2011)

The Girl with the Dragon Tattoo (2011)

(2:38:08)
72.1k pregleda

Muškarci koji Mrze Žene

Pre četrdeset godina, Harijet Vanger nestala je sa porodičnog okupljanja na ostrvu koje poseduje moćni klan Vanger. Bogati Vanger unajmljuje novinara kome je karijera krenula nizbrdo, Mikaela Blumkvista, i neobičnu i veštu hakerku Lizbet Salander, da istraže slučaj. Kada ovaj istraživački par poveže Harijetin nestanak sa brojnim ubistvima koja su se dešavala pre skoro 40 godina, počinju i da otkrivaju mračnu i jezivu porodičnu istoriju.Film "The Girl With The Dragon Tattoo" igrana je adaptacija književnog blokbastera „Trilogija Milenijum“. Radnja filma bazirana je na prvoj knjizi, u originalu na švedskom "Män som hatar kvinnor" - Muškarci koji mrze žene, koja je širom sveta prodata u preko 50 miliona primeraka i postala svetski fenomen

The Italian Job (2003)

The Italian Job (2003)

The Italian Job (2003)

(1:50:00)
27.3k pregleda

>> Italijanski Posao <<
Plan je bio besprekoran. Posao je obavljen savršeno. Bekstvo je bilo sigurno. Jedina pretnja velikom majstoru pljačke Čarliju Krukeru (Mark Valberg) neprimetno je dolazila od strane člana njegove bande. Posle krađe impozantne količine zlatnih poluga iz dobro čuvane palate u Veneciji, Čarli i njegova banda koju sačinjavaju: špijun Stiv (Edvard Norton), kompjuterski genije Lajl (Set Grin), vozač Lepi Rob (Džejson Stetam), ekspert za eksplozive Levo Uvo (Mos Def) i veteran u obijanju sefova Džon Bridžer (Donald Saderland) ne mogu da veruju da je jedan od njih prevarant.

The Foreigner (2017)

The Foreigner (2017)

The Foreigner (2017)

(1:53:00)
47.9k pregleda

Priča o skromnom londonskom biznismenu po imenu Quan (Chan), čija dugo skrivena prošlost isplivava na površinu kada njegova ćerka bude oteta. U potrazi za otmičarima, Quan je primoran da se uhvati u koštac i s zvaničnikom britanske vlade (Brosnan), čija prošlost može da pomogne u otkrivanju identiteta otmičara.

Red (2010)

Red (2010)

Red (2010)

(1:51:00)
23.1k pregleda

Opasni penzioneri

Zasnovan na kultnom stripu Vorena Elisa i Kalija Hemnjera, film „Red“ je akciona komedija sa Brusom Vilisom, Morganom Frimenom, Džonom Malkovičem i Helen Miren u glavnim ulogama. Frenk, Džo, Marvin i Viktorija su nekada bili vrhunski agenti CIA – ali tajne koje znaju od njih su napravile mete broj jedan za Agenciju. Pošto im je smešteno ubistvo, moraju da upotrebe sve svoje lukavstvo, iskustvo i timski rad ne bi li uspeli da izmaknu svojim goniocima i ostanu u životu. Da bi zaustavila operaciju, ekipa kreće na nemoguću misiju preko cele zemlje, ne bi li upala u tajni štab CIA, gde će otkriti jednu od najvećih zavera u istoriji američke vlade.

Ant-Man and the Wasp (2018)

Ant-Man and the Wasp (2018)

Ant-Man and the Wasp (2018)

(1:58:00)
39.4k pregleda

Dok Scott Lang balansira između superherojstva i očinstva, Hope van Dyne i Dr. Hank Pym predstavljaju mu hitnu misiju u kojoj Ant-Man mora da se bori zajedno sa The Wasp, kako bi otkrili tajne iz njihove prošlosti …

G.I. Joe: Retaliation (2013)

G.I. Joe: Retaliation (2013)

G.I. Joe: Retaliation (2013)

(1:50:00)
75.5k pregleda

G.I.Joe: Odmazda

Čejning Tatum nestaje na početku filma. Nakon ubilačkog napada gorepomenuta ekipa: Roadblock (Dvejn Džonson), Lady Jaye (Adriana Palicki) i Flint (D.J Koltrona) su jedini preživeli članovi elitne jedinice G.I. Joe. U međuvremenu Bela kuća pada u ruke protivničke strane samo Džo Kolton (Brus Vilis) osnivač G.I. Joe jedinice može učiniti nešto (čitaj: da spasi svet). Iz do sada viđenog može se reći da nastavak bolje izgleda od prethodnika. sa više žive akcije a manje kompjuterske grafike.

Speed (1994)

Speed (1994)

Speed (1994)

(00:00)
23.4k pregleda

>> Speed (1994) / Brzina <<

Pripadniku odreda za demontiranje bombi glavni neprijatelj je neuhvatljivi bobaš i ucenjivač Hauard Pejn. On postavlja bombu u gradski autobus pun putnika koji ništa ne sumnjaju. Ako brzina padne ispod 50 km/h, autobus će eksplodirati. O svemu ovome obaveštava policajca (Rivs) koji mora da pronađe način da autobus uvek ide određenom brzinom. U tome mu pomaže En Poter (Sandra Bulok), putnica koja u jednom trenutku, postaje vozač zlosrećnog autobusa.

The Shawshank Redemption (1994)

The Shawshank Redemption (1994)

The Shawshank Redemption (1994)

(2:19:00)
34.8k pregleda

>> Bekstvo iz Šošenka <<
Osuđen je na doživotnu kaznu u državnom zatvoru Šošenk u Mejnu, gde ga još jedan doživotni osuđenik, Elis Red Reding (Morgan Friman), odabira kao nekog ko će najpre podleći pritisku življenja u teškim zatvorskim okolnostima.
Endi se vrlo brzo upozna sa ružnom stranom boravka u zatvoru: korumpirani upravnik zatvora (Bob Ganton), čuvari sadisti koje predvodi kapetan Bajron Hedli (Klensi Braun), zatvorenici koji se ponašaju kao životinje, spremni da se upuste u tuču ili da siluju da bi osigurali svoju dominaciju u zatvoru. Ali, Endi ne podleže pod pritiskom takvih okolnosti: on gaji nadu kakvu imaju samo nevini, koja će mu, uz logiku koju poseduje, omogućiti da živi i izvan rešetaka.On koristi svoje bankarske sposobnosti da bi izgradio dobre odnose sa upravnikom i čuvarima. Za uzvrat, pružena mu je mogućnost da uredi i poboljša zatvorsku biblioteku, vraćajući dostojanstvo mnogim zatvorenicima, među kojima je i Red. Baziran na priči Stivena Kinga, ovaj film je rediteljski debi scenariste Frenka Darabona..

Taken (2008)

Taken (2008)

Taken (2008)

(1:33:00)
45.7k pregleda

 96 sati
Liamu Neesonu otmu kćer, no on je bivši CIA agent koji će učiniti sve - ama baš sve - da je spasi.
Brajan (Liam Neeson) bivši je tajni agent CIA-e koji se nakon zaslužene penzije odlučio skrasiti u SAD-u. Što se tiče borbe prsa o prsa, pištolja, strojnica i tenkova tu je stvarno pravi mačak, ali kada na red dođe brak i ljubav, javljaju se problemi. Razveden je, a njegova sedamanaestogogdišnja kćer Kim, koju jako jako voli, živi s majkom i očuhom Stuartom. Kim i njena prijateljica Amanda velike su obožavateljice U2-a i kada čuju da se sprema velika evropska turneja, donesu odluku da će otputovati u Pariz i nakon toga pratiti bend širom Evrope. No, za to putovanje treba dobiti i blagoslov od oca, a pošto ga Kim dobro poznaje, slaže mu da se njih dve spremaju posetiti samo Pariz i on joj nevoljko da dozvolu.
Kada stignu u grad svetla sve se čini savršeno – ljudi, arhitektura, hrana – i automatski ih očara celi taj francuski štih. U taksiju koji ih vozi do kuće u kojoj će odsesti upoznaju naizgled vrlo simpatičnog mladića po imenu Piter, no one ne znaju da on radi za albansku mafiju. Nakon što se rastanu, on dojavi adresu svojim kolegama i odveze se. Nakon nekog vremena, dok Kim razgovara s ocem preko telefona, otmičari upadnu u stan i odvedu devojke. Brajan iskorištava svoje veze u agenciji te poslovne kontakte svoje bivše žene kako bi otputovao u Pariz, gde sazna da je slučaj povezan s organizovanim lancem prostitucije i da ima 96 sati pre nogo li će njegova kćer nestati zauvek.

The Bag Man (2014)

The Bag Man (2014)

The Bag Man (2014)

(1:48:00)
89.2k pregleda

Čovek s torbom
Radnja filma vrti se oko lopova i plaćenog ubice (Cusack) kojem zloglasni kriminalni boss (De Niro) da zadatak da odnese torbu punu novca u zabačeni motel i tamo čeka kontakt osobu da se pojavi. No stvari ne idu baš tako glatko, posebno nakon što upozna čudne tipove koji su takođe u motelu i primi kod sebe tajanstvenu ženu koja je u begu.

 

Inside Man (2006)

Inside Man (2006)

Inside Man (2006)

(2:09:00)
26.5k pregleda

>> Unutrašnji Čovek <<
U igri mačke i miša policajac (Vošington) i pljačkaš banke (Oven) bore se za kontrolu nad situacijom. U toj borbi ništa nije onakvo kakvim se čini - taoci su pljačkaši, pljačkaši su isterivači pravde, a svaki gubitak može se pretvoriti u dobit. Čitav grad je i igri, od vlasnika banke (Plamer), njegove izaslanice Medlin Vajt (Foster), policijskog kapetana (Dafo) i gradonačelnika, koji služi samo da pojačava pritisak na policiju.

Resident Evil: Afterlife (2010)

Resident Evil: Afterlife (2010)

Resident Evil: Afterlife (2010)

(1:37:00)
58.3k pregleda

>>Pritajeno zlo 4: Zagrobni Život <<

Četvrti deo čuvene i veoma uspešne filmske franšize "Pritajeno zlo", ovog puta pod naslovom "Pritajeno zlo: život posle smrti", takođe je baziran na popularnoj video igrici. Ovoga puta biće predstavljen u 3D tehnologiji.
U ovom delu franšize "Pritajeno zlo" Alis pokušava da spase preživele i odvede ih na sigurno mesto. Međutim, situacija je takva da je borba s korporacijom "Umbrella" prevelik zalogaj za nju samu. Da bi dostigla svoj, cilj neophodna joj je pomoć.

Terminal (2004)

Terminal (2004)

Terminal (2004)

(2:03:00)
20.8k pregleda

>> Terminal <<
Putnik Viktor Navorski (Tom Henks), koji iz jedne male istočnoevropske zemlje (konkretno, sa Balkana) stiže na njujorški aerodrom, neposredno po sletanju od aerodromskog osoblja saznaje da ne može napustiti aerodrom jer je upravo u toku puta u njegovoj zemlji izbila velika pobuna, pa njegova zemlja više ne postoji, a samim tim ni njegov pasoš više ne važi. Pošto sa takvim dokumentom ne može ući u SAD, prinuđen je da ostane na aerodromu, postavši preko noći beskućnik. Aerodromski terminal tako postaje mesto na kome on provodi dane i mesece.
Zaljubljuje se u atraktivnu stjuardesu Ameliju (Ketrin Zeta Džouns) i vešto izbegava upravnika aerodroma Franka Diksona (Stenli Tuči), koji na sve moguće načine pokušava da ga se otarasi.

Last Man Standing (1996)

Last Man Standing (1996)

Last Man Standing (1996)

(1:41:00)
16.5k pregleda

Poslednji osvetnik

Brus Vilis u spoju vesterna i gangsterskog filma, nastalog po priči Akire Kurosave, a u režiji Voltera Hila!!!! Gradić Džeriko u Taksasu podseća u mnogome na nekadašnje gradiće sa divljeg zapada. Razlika je samo u tome što gradom haraju dve gangsterske bande, koje kontolišu ilegalnu proizvodnju i prodaju alkohola.Stroci i Đorđo su vođe italijanske mafije, koja proizvodi rum, dok su Dojk i Hiki na čelu kriminalaca poreklom iz Irske, koji su zaduženi za viski. Lokalni šerif Brus Der nemoćan je da učini bilo šta da zaustavi kriminal u Džeriku, već se samo trudi da održi mir između dve gangsterske grupaciji. Stvari se menjaju kada u grad dođe odbegli robijaš i nemilosrdni plaćeni ubica Džon Smit. Smit brzo shvata šta se u gradu dešava i koristi situaciju da svoje usluge proda prvo jednoj, pa drugoj strani. To dovodi do sukoba dve mafijaška grupe, koji polako prerasta u opšti rat u gradu….

 
 
 
Wanted (2008)

Wanted (2008)

Wanted (2008)

(1:50:00)
27.3k pregleda

Tražen
Wes (James McAvoy) je bio najnespretniji 25-godišnjak koji je planeta ikad videla, sve dok nije upoznao ženu po imenu Fox (Angelina Jolie). Nakon ubistva njegovog otuđenog oca, smrtonosno seksi Fox regrutuje Wesa u Očinstvo, tajno društvo koje trenira Wesa da osveti očevu smrt. Dok ga podučava kako da razvije munjevite reflekse i fenomenalnu pokretljivost, Wes otkriva da ovaj tim živi po starom kodu: izvršiti smrtne naredbe koje daje sama sudbina. Sa brilijantnim tutorima - uključujući i enigmatičnog vođu Očinstva Sloana (Morgan Freeman) - Wes počinje da uživa u snazi koju je ikad želeo. Ali, polako, on počinje da shvata da postoji nešto više u vezi njegovih opasnih saradnika.

Gemini Man (2019)

Gemini Man (2019)

Gemini Man (2019)

(1:57:00)
11.8k pregleda

Vremešni plaćeni ubica sukobljava se s svojim klonom, ali mnogo mlađim.. Henri Brogan je elitni ubica, koji iznenada postaje meta i koga proganja misteriozni, mladi operativac koji naizgled može predvideti svaki njegov potez.

The Three Musketeers (2011)

The Three Musketeers (2011)

The Three Musketeers (2011)

(1:50:00)
40.9k pregleda

 Tri musketara
D'Artanjan, momak usijane glave, vešt na maču, udružuje se sa trojicom musketara veterana, koji su malo zastranili, da bi pobedio prelepu dvostruku špijunku, i njenog zlog poslodavca, u nameri da svrgnu kralja sa vlasti i uvuku Evropu u rat...

Mr. & Mrs. Smith (2005)

Mr. & Mrs. Smith (2005)

Mr. & Mrs. Smith (2005)

(2:00:00)
34.6k pregleda

Gospodin i Gospođa Smit
Džon i Džejn Smit su prosečan bračni par iz predgrađa koji uživa u svom običnom braku u provinciji. Međutim, jedno od drugog kriju ono zbog čega bi se poubijali da znaju: gospodin i gospođa Smit su zapravo veoma dobro obučeni i plaćeni izuzetno efikasni atentatori koji rade za suparničke organizacije. Gospodin i gospođa Smit otkrivaju nova uzbuđenja u braku kada ih organizacije unajme da ubiju jedno drugo. Tada počinje prava zabava. Rezultat je vrhunski akcioni spektakl, dok gospodin i gospođa Smit u svom braku isprobavaju i svoje veštine.