Dobrodošli
Prijava / Registracija
Filmovi koji se upravo gledaju

Kolekcija

🎬 Dobri filmovi

Kreirano 13-02-2017
38 Filmovi
Silence (2016)

Silence (2016)

Silence (2016)

(2:41:00)
27.3k pregleda

Radnja filma odvija se u 17. veku, a govori o dvojici hrišćanskih misionara (Andrew Garfield i Adam Driver) koji se suočavaju sa ekstremnim testom svoje vere, dok putuju u Japan u potrazi za svojim nestalim menotorm (Liam Neeson), i to u vreme kada je hrišćanstvo bilo zabranjeno …

La La Land (2016)

La La Land (2016)

La La Land (2016)

(2:08:00)
18.9k pregleda

"La La Land" je priča o o Miji i Sebastianu. Mia (Emma Stone) je mlada "wannabe" glumica koja radi u kafiću čije su mušterije upravo velike filmske zvezde. Svakog dana im servira kafu razmišljajući o tome kako bi jednog dana, sa samo jednom uspešnom audicijom, ona mogla biti ta predivna glumica s druge strane blagajne. Sebastian (Ryan Gosling) je mladi jazz pijanist koji živi u nadi da će jednoga dana otvoriti svoj jazz klub kroz koji bi pokušao očuvati jazz kao žanr, kao onaj čisti jazz u kojem su uživale silne generacije pre njega...

Deepwater Horizon (2016)

Deepwater Horizon (2016)

Deepwater Horizon (2016)

(1:47:00)
27.3k pregleda

Film je zasnovan na stvarnom događaju iz 2010. kada je naftna bušotina 'Deepwater Horizon' eksplodirala i izazvala najgore izlivanje nafte u američkoj istoriji.

Lady Bloodfight (2016)

Lady Bloodfight (2016)

Lady Bloodfight (2016)

(1:36:00)
16.4k pregleda

Plavuša stiže u Aziji i prvo sto joj se dešava je da biva pretučena od razbojnika. Ona moli devojku borca da je obuči, a ustvari ona želi da učestvuje na turniru.

Fifty Shades of Grey (2015)

Fifty Shades of Grey (2015)

Fifty Shades of Grey (2015)

(2:05:00)
76.2k pregleda

 50 nijansi sive
Studentkinja književnosti Anastazija Stil izgubila je glavu za Kristijanom Grejom – prelepim, sivookim, moćnim poslovnim muškarcem. Ubeđena da je njihov sastanak loše prošao, pokušava da više ne misli na intervju koji je imala s njim – sve dok se Grej ne pojavi u prodavnici u kojoj ona radi i pozove je da izađu. Ana je neiskusna i naivna. Čak i kada je on upozori da za nju bolje da među njima ne bude ničega, Ana ga žudi za njim. Ona ne zna za tamnu stranu Grejeve ličnosti - opsesivnu potreba da kontroliše druge ljude.

The Revenant (2015)

The Revenant (2015)

The Revenant (2015)

(2:36:00)
83.8k pregleda

 Inspiriran istinitim događajima Povratnik je uzbudljivo filmsko remek delo koje prikazuje epsku avanturu preživljavanja jednoga muškarca i izuzetnu moć snage ljudskoga duha. U ekspediciji u neistražene dijelove američke divljine, legendarnog istraživača Hugha Glassa(Leonardo DiCaprio) brutalno je napao medvjed, a pripadnici njegovog tima, predvođeni Johnom Fitzgeraldom (Tom Hardy) su ga tako teško povrijeđenog ostavili da umre u divljini. Vođen jakom voljom kao jedinim oružjem, okružen surovom zimom i neprijateljskim plemenima, Glass se bori za život, dok želja za osvetom nad dojučerašnjim prijateljima ne jenjava.

The Bourne Identity (2002)

The Bourne Identity (2002)

The Bourne Identity (2002)

(1:59:00)
38.3k pregleda

>> Bornov Indentitet <<
Met Dejmon tumači lik Džejsona Borna, jedva živog čoveka sa amnezijom i ranama od metaka u leđima, kojeg iz Sredozemnog mora vade italijanski ribari. Bornov jedini trag o sopstvenom identitetu je broj bankovnog računa ugraviran na kapsuli ubačenoj u njegovo telo. On će ubrzo naći banku u Cirihu gde ga čeka novac, pištolj i nekoliko identifikacionih dokumenata, ali pošto na njega krenu plaćenici američkog konzulata, Born shvata da nikome ne može da veruje i ponudi ciganki iz Nemačke, po imenu Mari (Frenka Potente) deset hiljada dolara da ga odveze do Pariza. Kako sreće sve više profesionalnih ubica spremnih da ga maknu, Born otkriva da poseduje začuđujući nivo veštine u obračunima, borilačkim veštinama i jezicima – što su sve talenti koji ukazuju da njegova prošlost ima nekakve veze za špijunažom i ubistvima, ali za koga? Uz nevoljnu Marijinu pomoć, Born se približava istini, nečemu što zvaničnici CIA žele da sakriju po svaku cenu. U filmu „Bornov identitet“ igraju i Kris Kuper, Klajv Oven, Brajan Koks i Džulija Stajls.

Creed (2015)

Creed (2015)

Creed (2015)

(2:13:00)
52.1k pregleda

Adonis Johnson (Jordan) nikada nije upoznao svog slavnog oca, svjetskog prvaka u teškoj kategoriji, Apolla Creeda, koji je umro prije nego se on rodio. No otkada se rodio boks mu je u krvi i protiv toga se nije mogao boriti. U jednom trenu Adonis odlučuje otići u Philadelphiju, mjesto gdje se održao legendarni meč između Apolla Creeda i odlučnog početnika Rockyja Balboe. Kada Adonis nađe Rockyja traži od njega da mu pomogne oko treninga. Iako je odavno odlučio kako se više nikada neće vratiti ni blizu borbe, Rocky u Adonisu vidi snagu i odlučnost koju je imao Apollo, neustrašivi borac koji je postao njegov najbliži prijatelj. Pristaje ga trenirati, iako se naš bivši prvak bori sa neprijateljem smrtonosnijim od bilo kojeg boksača.

The Martian (2015)

The Martian (2015)

The Martian (2015)

(2:24:00)
53.5k pregleda

Marsovac: Spasilačka misija
Radnja filma je smeštena na Mars, a u središtu priče je astronaut Mark Vatni (Met Dejmon), prvi čovek koji je kročio na Crvenu planetu. Ubrzo nakon sletanja, Vatni je suočen sa mogućnošću da bude i prvi koji će na Marsu ostaviti svoje kosti.
Snažna oluja prekinula je misiju na Marsu nakon čega su preostali članovi posade izgubili svaki kontakt sa Vatnijem. Uprkos svemu, on je preživeo, ali ostao je sam i napušten na neprijateljskoj planeti. Sa ograničenim resursima, pokušava da preživi i pošalje poruku na Zemlju da je još uvek na Marsu kako bi ga kolege spasile. Ima dovoljno zaliha da preživi 28 dana u nemogućim uslovima. Milionima milja daleko, NASA i tim internacionalnih naučnika neumorno radi da vrati "Marsovca" kući, dok njegova posada planira odvažnu, ako ne i nemoguću misiju spašavanja.

Just Married (2003)

Just Married (2003)

Just Married (2003)

(1:35:00)
24.1k pregleda

Upravo Venčani

Film "Upravo venčani" govori o romansi osuđenoj na propast, između Toma Lizeka (Ešton Kučer) i Sare Meknerni (Britani Marfi) - mladom paru koji se neočekivano zaljubio jedno u drugo pri njihovom prvom susretu. Tom radi kao reporter koji izveštava o noćnom saobraćaju, siromašan je, a njegova nezadrživa strast prema sportu čini ga tipičnim alfa mužjakom. Sara je pisac, prelepa i slobodoumna, a njena je porodica bogata i snobovska. Na iznenađenje Tomovih prijatelja i užas Sarine porodice, njih dvoje se brzo zaljube jedno u drugo. Tomovi pokušaji da se uklopi u Sarin svet privilegija i velikih očekivanja potpuno su neuspešni, ali Sara ignoriše očeve i sestrine neprekidne pokušaje da je razuvere od ideje da posluša svoje srce i uda se za viteza u zarđalom oklopu. Nakon venčanja, srećni par kreće "pun velikih nada i ideala o ljubavi i braku" na ono što su mislili da će biti savršeni medeni mesec u Italiji. Zahvaljujući bogatom, bivšem Sarinom momku i neprekidnom nizu malera, srećni par će doživeti pakleni medeni mesec koji će njihovu svežu ljubav staviti pred najveći mogući test.

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

(2:49:33)
86.7k pregleda

Hobit: neočekivano putovanje

Radnja filma smeštena je u Srednju zemlju, šezdeset godina pre "Gospodara prstenova". Bilbo kreće u uzbudljiv poduhvat, da povrati izgubljeno kraljevstvo patuljaka - Erebor, iz kandži strašnog zmaja Šmauga. Uz čarobnjaka Gandalfa Sivog pridružuje se družini od trinaest patuljaka predvođenih legendarnim ratnikom Torinom Hrastoštitom. Put će ih odvesti u divljinu - kroz opustošene zemlje koje su razorili Goblini i Orci.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014)

The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014)

The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014)

(2:24:00)
77k pregleda

Hobit: Bitka pet armija
Odlučujuća bitka u Srednjoj Zemlji vodi se krajem 2941. godine i trećeg doba ispod planine Erebor. Ona donosi povratak zmaja Šmauga, koga je poznata družina u prethodnom nastavku proterala iz njegovog staništa. Ljuta i opasnija nego ikada, ova neman će biti stalna pretnja stanovnicima Dugog jezera. Dok će Torin biti opsednut ponovo osvojenim blagom, Gandalfa će brinuti hoće li stanovnici Srednje Zemlje prepoznati pravu opasnost koja dolazi u liku Saurona.

Sully (2016)

Sully (2016)

Sully (2016)

(1:36:00)
22.6k pregleda

U pitanju je priča o realnom događaju kada je američki pilot Česli Sulenberg ušao u istoriju tako što je bezbedno sleteo putničkim avionom u reku Hadson u Njujorku 2009. godine, spasivši živote 155 putnika i cele posade. Sulenberg ili "Suli" kako su ga zvali, je bio prinuđen da spusti avion na najnižem spuštanju koje je neki avion imao u istoriji, jer su oba motora otkazala nakon što ih je "pogodilo" jato gusaka. Film će se fokusirati na događajima nakon herojskog podviga pilota, gde se on bori sa ličnim "demonima", preispitivanjima i ispitivanju od strane policije koja mu uništava život.

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)

(2:16:24)
64k pregleda

Pirati sa Kariba: Na čudnim plimama

Jack Sparrow and Barbossa embark on a quest to find the elusive fountain of youth, only to discover that Blackbeard and his daughter are after it too.

 

Wrong Turn 4: Bloody Beginnings (2011)

Wrong Turn 4: Bloody Beginnings (2011)

Wrong Turn 4: Bloody Beginnings (2011)

(1:33:00)
52.5k pregleda

Pogrešno skretanje 4

Grupa prijatelja odlučuje da zimski raspust provedu vozeći motorne sanke, ali prave pogrešno skretanje. Izgubljeni u snežnoj oluji utočište nalaze u napuštenom sanatorijumu. Potpuno su izolovani, ali i srećni što su se izvukli iz stihije. Sanatorijum ima problematičnu prošlost, a nažalost neki od njegovih bivših pacijenata još uvek žive tamo i nisu srećni zbog upada. U smrtonosnoj igri studenti moraju da se bore da bi preživeli noć.

 

Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

(2:48:00)
44k pregleda

 Pirati sa Kariba 3
Veliki dani piratstva prolaze. Will Turner (Orlando Bloom) i njegova verenica Elizabeth Swann (Keira Knightley) udružuju snage sa starim neprijateljem, piratskim kapetanom Barbossom (Geoffrey Rush) kako bi spasili Jacka Sparrowa (Johnny Depp) koji je zarobljen u čistilištu Devy Jones-a dok zastrašujući sablasni brod, Leteći Holandez i Davy Jones, pod kontrolom Istočnoindijske kompanije šire pustoš preko sedam mora. Ploveći između izdaje, nepoverenja i divljih i opasnih voda, Will, Elisabeth i Barbossa moraju probiti put do egzotičnog Singapura i suočiti se sa podmuklim azijskim piratom Sao Fengom koji predvodi bandu natprirodnih plaćenika. Sada zaglavljeni između "Krajeva sveta", svako od njih mora izabrati stranu u poslednjoj, divovskoj bitci u kojoj nisu ulog samo njihovi životi i sreća nego i budućnost svih slobodoljubivih pirata koja je ugrožena od šefa Istočnoindijske kompanije lorda Cutler-a.

The Illusionist (2006)

The Illusionist (2006)

The Illusionist (2006)

(1:50:00)
24k pregleda

>> Iluzionista <<
Ajzenhajm (Edvard Norton) je putujući mađioničar koji zadivljuje publiku početkom 20. veka u Beču, gde skreće pažnju princa regenta Leopolda (Rufus Sjuel). Kada prinčeva verenica Sofi fon Tešen (Džesika Bil) pristane da asistira mađioničaru na sceni za potrebe izvođenja jednog trika, shvata da je upoznala Ajzenhajma još u detinjstvu, a njihova prekinuta tajna romansa ponovo se rasplamsava. Glavni inspektor Ul (Pol Đamati) dobija od princa Leopolda naredbu da raskrinka Ajzenhajma. U isto vreme Ajzenhajm se priprema da izvede najveću iluziju svih vremena.

Kingdom Of Heaven (2005)

Kingdom Of Heaven (2005)

Kingdom Of Heaven (2005)

(2:24:00)
54.4k pregleda

 Nebesko Kraljevstvo

Ova monumentalna epska priča smeštena je u 1186. godinu i govori o časti i ljudskosti. Vrhunski reditelj Ridli Skot odlučio se za priču o Balijanu, običnom časnom kovaču koji odrasta u viteza i kreće na neizvestan put kako bi otkrio mir i neki bolji svet.
Priča počinje sahranom Balijanove žene i malog sina. Žalosni Balijan dobija poziv od svog nezakonitog oca, barona Godfrija od Ajbelina (Lijam Nison), kralja Jerusalima, zavetovanog na očuvanje mira u Svetoj zemlji. Boreći se sa tugom, Balijan odlučuje da se priključi Godfriju u njegovoj svetoj misiji. Nakon prerane smrti svoga oca, Balijan nasleđuje zemlju i uvodi svoja pravila u Jerusalim, grad u kome hrišćani, muslimani i Jevreji žive zajedno i održavaju primirje između Drugog i Trećeg krstaškog rata..
Položivši kraljevski zavet, Balijan se zatiče u nebranom grožđu, međutim, uspeva da postane najčasniji i najhrabriji među svim vitezovima Jerusalima i najveći zaštitnik svog naroda od sile koja će pokušati da ga porobi.

The Last Samurai (2003)

The Last Samurai (2003)

The Last Samurai (2003)

(2:27:05)
25.4k pregleda

>> Poslednji Samuraj <<

Negde na zaboravljenim poljima blizu obale reke Vašita, Nathan Algren (Tom Cruise) je izgubio svoju dušu. Drugi vojnik video je njegov način života kao slom. On je Kacumoto (Ken Vatanabe), poslednji vođa srednjovekovnih ratnika - samuraja, koji su posvetili svoje živote spasavanju vladara i zemlje.Međutim, vremena su se promenila, kao i vrednosti; ono za šta su samuraji živeli i borili se vekovima više ne postoji. Ipak, Kacumoto ne želi da se povuče bez borbe. Staze ove dvojice ratnika spojile su se kada je vladar Japana uhvatio Algrena da trenira prvu japansku modernu vojsku. Sada je Algren impresioniran samurajima. Njihova moćna ubeđenja podsetila su ga na to kakav je čovek bio. Zarobljen na nepoznatoj teritoriji, sa svojim životom i, što je još važnije, sa svojom dušom, američki vojnik našao se usred divlje i epske borbe između dva sveta, pri čemu ga vodi samo njegov osećaj za čast.

King Kong (2005)

King Kong (2005)

King Kong (2005)

(3:21:00)
29.4k pregleda

Karizmatični Denham zajedno s okupljenom ekipom filmaša i istraživača putuje na misteriozni otok Skull kako bi snimio film i istražio legendu o divovskoj gorili nazvanoj Kong. Dolaskom na otok, Ann kidnapiraju pretpovijesna mitska bića iz pašume ne bi li je žrtvovala velikome Kongu.
No, Kong umjesto da proždre lijepu glumicu, odluči je osloboditi i poštedjeti joj život. Čuvši glumičinu priču, Denham kuje plan da uz pomoć Ann, koja ima čudan utjecaj na gorilu, zarobi Konga i odvede ga u New York. Pohlepnik u Kongu vidi mogućnost zarade i svog konačnog USPJEHA.
Veličina i snaga tog mitskog bića ipak su potcijenjeni, Kong stigavši u grad uspijeva pobjeći iz kaveza u potrazi za ljubljenom Ann, što izaziva paniku među ljudima. Zvijer završava na vrhu njujorške zgrade Empire Statea u legendarnoj, kultnoj sceni gdje se suočava s modernom tehnologijom tog vremena - ratnim zrakoplovima iz Prvog svjetskog rata...

Troy (2004)

Troy (2004)

Troy (2004)

(3:05:49)
42.1k pregleda

Film govori o krvavom ratu između Grka i Trojanaca koji se odigrao pre 3.000 godina. Razlog za sukob je lepota spartanske kraljice Jelene, koju je oteo Paris, princ Troje. Između spektakularnih bitaka i scena borbe, film se bavi pitanjima ljubavi, časti i brutalnosti rata

Attila (2001)

Attila (2001)

Attila (2001)

(2:57:00)
33.5k pregleda

>> Atila Hun <<
Romantična priča o velikom ratniku Atili, počev od njegovog detinjstva kada je izgubio roditelje pa sve do njegove smrti.

 

Mr. & Mrs. Smith (2005)

Mr. & Mrs. Smith (2005)

Mr. & Mrs. Smith (2005)

(2:00:00)
34.7k pregleda

Gospodin i Gospođa Smit
Džon i Džejn Smit su prosečan bračni par iz predgrađa koji uživa u svom običnom braku u provinciji. Međutim, jedno od drugog kriju ono zbog čega bi se poubijali da znaju: gospodin i gospođa Smit su zapravo veoma dobro obučeni i plaćeni izuzetno efikasni atentatori koji rade za suparničke organizacije. Gospodin i gospođa Smit otkrivaju nova uzbuđenja u braku kada ih organizacije unajme da ubiju jedno drugo. Tada počinje prava zabava. Rezultat je vrhunski akcioni spektakl, dok gospodin i gospođa Smit u svom braku isprobavaju i svoje veštine.

Centurion (2010)

Centurion (2010)

Centurion (2010)

(1:37:29)
34.8k pregleda

Radnja filma Centurion odvija se za vreme rata između Rimljana i plemena Pikta u 2. veku dok je trajala opsada Rimljana nad Britanijom. Michael Fassbender glumi Quintusa Diasa, sina legendarnog gladijatora koji predvodi grupu vojnika na pohod piktskog sela da bi spasio zarobljenog generala (Dominic West). Za vreme napada gine vođa Pikta i Rimljani se povlače dok im se za petama nalaza naizgled nezaustavljiva grupa najokorelijih i najobučenijih piktskih ratnika koje predvodi lepa i smrtonosna tragačica (Olga Kurylenko).

Shut In (2016)

Shut In (2016)

Shut In (2016)

(1:31:00)
21.6k pregleda

Udovica psiholog za decu koja živi u izoliranom ruralnom mestu u Engleskoj, zaglavi u zimskoj oluji, te mora da pronađe način kako da spasi malog dečaka pre nego što zauvek nestane …

Inferno (2016)

Inferno (2016)

Inferno (2016)

(2:01:00)
36k pregleda

Robert Langdon (Tom Hanks) probudi se u italijanskoj bolnici s amnezijom, te se udruži sa doktoricom Siennom Brooks (Felicity Jones), te zajedno vode utku protiv vremena širom Evrope, kako bi zaustavili smrtonosnu globalnu prijetnju…

Arrival (2016)

Arrival (2016)

Arrival (2016)

(1:56:00)
25.9k pregleda

Kada se tajanstveni svemirski brod pojavi na Zemlji, okuplja se elitni tim – na čelu sa lingvistkinjom Louise Banke – da istraže šta se dešava. Čovečanstvo se već nalazi na rubu globalnog rata, i ona mora sve da učini da pronađe odgovore, pa čak i da ugrozi vlastiti život, a možda i samo čovečanstvo …

Fifty Shades Darker (2017)

Fifty Shades Darker (2017)

Fifty Shades Darker (2017)

(1:58:00)
74.6k pregleda

Jamie Dornan i Dakota Johnson ponavljaju svoje uloge kao Christian Grey i Anastasia Steele u filmu Pedest nijansi mračniji.
Kada Christian Grey pokuša opet zavesti Anu Steele i vratiti je u svoj život, ona će uvesti novo pravilo pre nego mu pruži drugu šansu. Kada napokon krenu graditi poverenje i pronađu stabilnost, senke iz prošlosti Christianovog života će ih početi opsedati, pokušavajući im uništiti zajedničku budućnost.

Standoff (2016)

Standoff (2016)

Standoff (2016)

(1:20:00)
22.1k pregleda

Carter (Thomas Jane), problematični veteran, dobija priliku za iskupljenje štiteći 12-godišnju djevojčicu od ubice, nakon što je ona bila svjedok jednog ubistva. Carter vodi fizički i psihički rat dok se ujedno očajnički bori za život djevojčice…

 

 

Jason Bourne (2016)

Jason Bourne (2016)

Jason Bourne (2016)

(2:03:00)
33.6k pregleda

Jason Bourne je peti deo serijala i direktni nastavak „Bornovog ultimatuma“ iz 2007. godine. I opet – stari, dobri zaplet: dok je svet suočen sa terorizmom i „nevidljivim“ neprijateljem, kreiran je novi program kojim pokušavaju da ulove Borna, a on i dalje nastoji da pronađe sve odgovore koji se tiču njegove prošlosti i porodice.

 

The 9th Life of Louis Drax (2016)

The 9th Life of Louis Drax (2016)

The 9th Life of Louis Drax (2016)

(1:48:00)
8,433 pregleda

Psiholog koji počinje da radi sa dečakom koji je doživeo skoro fatalnu nesreću, počinje doživljavati stvari koje dovode u pitanje granicu između fantazije i realnosti …

Live by Night (2016)

Live by Night (2016)

Live by Night (2016)

(2:09:00)
20.9k pregleda

Radnja filma nastalog prema istoimenoj knjizi Dennisa Lehanea odvija se u doba prohibicije i prati uspon Joea Coughlina od sitnog kriminalca do jednog od najpoznatijih gangstera Amerike.
Joe Coughlin, najmlađi sin uvaženog bostonskog policajca, već odavno je okrenuo leđa svom strogom i pravilnom odgoju. Sada nakon što je tokom detinjstva diplomirao na sitnim krađama, Joe je postao najmoćniji gradski mafijaš koji uživa u ulozi odmetnika. No, život s druge strane zakona sa sobom nosi visoku cenu.

The Great Wall (2016)

The Great Wall (2016)

The Great Wall (2016)

(1:43:00)
40.3k pregleda

Radnja filma smeštena je u svet u kojem su Kinezi podigli svoj veliki Kineski zid kako bi se zaštitili od nečeg puno strašnijeg no što su Mongoli.

Priča prati elitni odred vojnika u borbi za čovečanstvo protiv krvoločnih zveri koje ubijaju sve na svome putu...

Mine (2016)

Mine (2016)

Mine (2016)

(1:46:00)
13k pregleda

Mine nam donosi priču o dvoje vojnika, Mikeu i Tommyu koji se nakon neuspelog atentata, bežeći od neprijatelja, nađu u ogromnoj pustinji, prepušteni sami sebi. Da situacija bude još i gora, naiđu na neobeleženo minsko polje. Jedan od njih pogine na licu mesta, dok drugi ostane nepomično stajati na mini. Izložen jakom suncu i olujnom nevremenu, Mike mora preživeti opasnosti koje vrebaju u pustinji, te suočiti se sa fizičkim i psihičkim izazovima ne bi li možda preživeo.

Mechanic: Resurrection (2016)

Mechanic: Resurrection (2016)

Mechanic: Resurrection (2016)

(1:38:00)
43.3k pregleda

Najopasniji ubica na svetu, Arthur Bishop je mislio da je stavio iza sebe svoju ubilačku prošlost, ali njegov neprijatelj otima ljubav njegovog života. Sada je primoran da putuje svetom i izvrši tri nemoguća atentata, i učini ono što radi najbolje: da napravi da izgleda kao da je nesreća…

Logan (2017)

Logan (2017)

Logan (2017)

(2:21:00)
39.3k pregleda

U bliskoj budućnosti, Logan brine jedino o izlečenju Profesora X, u skrovištu na meksičkoj granici. Ali, Loganovi pokušaji da se skloni od sveta i svoje sudbine, završavaju se kada stigne mladi mutant, koga progone mračne sile.

The Last Witch Hunter (2015)

The Last Witch Hunter (2015)

The Last Witch Hunter (2015)

(1:46:00)
72.2k pregleda

Poslednji lovac na veštce
Kolder je poslednji preostali lovac na veštice, koji su se vekovima borili protiv ovog zla! On mora da se suprotstavi svojim strašnim protivnicama koje spremaju pohod na Njujork!
Nekada davno, Kolder je ubio moćnu kraljicu veštica. Ali, ona ga je, pred smrt, proklela da postane besmrtan, lišavajući ga tako onoga što je najviše voleo - ljubavi svoje žene i deteta. Sada je došlo vreme da zla kraljica uskrne i zatraži - osvetu!

The Maze Runner (2014)

The Maze Runner (2014)

The Maze Runner (2014)

(1:53:00)
71.4k pregleda

 Lavirint – nemoguće bekstvo
Film je zasnovan na istoimenom bestseleru Džejmsa Dašnera.
Priča je smeštena u mračnu, postapokaliptičnu budućnost. Tomas se iznenada nađe u nepoznatom okruženju, u grupi mladih ljudi, bez sećanja na život koji je tome prethodio. Ubrzo shvata da se svi nalaze u velikom lavirintu i pridružuje se organizovanoj grupi "begunaca" kojima je cilj da pronađu izlaz iz lavirinta i strašnog života na koji su ih prisilili.