Dobrodošli
Prijava / Registracija
Filmovi koji se upravo gledaju

Kolekcija

🎬 Omiljeni filmovi

Kreirano 15-06-2017
21 Filmovi
The Fast and the Furious (2001)

The Fast and the Furious (2001)

The Fast and the Furious (2001)

(1:46:00)
31.2k pregleda

Brzi i besni (Paklene Ulice)

U zemlji koja je izrodila modifikovane trke, obična ulična trka zamenjena je drift-trkom, koja prkosi zakonima gravitacije. Toreto je vođa ulične pande, koja je osumnjičena, da je izvršila veliku krađu.Kako bi ušao u trag opasnoj bandi, inspektor Brajan O Konor će morati da se upusti u opasno putovanje, u smrtonosno kraljevstvo američkog podzemlja.

2 Fast 2 Furious (2003)

2 Fast 2 Furious (2003)

2 Fast 2 Furious (2003)

(1:47:00)
29.9k pregleda

Paklene ulice 2

Žestoka ulična jurnjava je ponovo tu! U nastavku filma “Paklene ulice” Pol Voker se vraća kao bivši policajac Brajan O’Koner koji se udružuje sa svojim ortakom bivšim osuđenikom Romanom Pirsom (Tajris Gibson) kako bi prevezli pošiljku “prljavog” novca za Kartera Verona (Kol Hauzer), mutnog trgovačkog dilera u Majamiju, dok zapravo rade na tajnom zadatku sa agentom Monikom Klemente (Eva Mendes) čiji je cilj hapšenje Verona.

 

Fast & Furious (2009)

Fast & Furious (2009)

Fast & Furious (2009)

(1:47:00)
37.3k pregleda

Paklene ulice 4

Vin Diesel se ponovo vraća kao begunac i bivši prevarant Dom Toretto, i ponovo obnovlja sukob sa agentom Brianom O'Connerom (Paul Walker). Kada obojica budu primorani da se suprotstave zajedničkom neprijatelju, Dom i Brian će morati da prihvate činjenicu da jedino zajedničkim snagama i međusobnim poverenjem mogu da ga pobede. Ova dva čoveka će naći najbolji način da se osvete - pomeriće granice svega što je moguće na točkovima.

 

Born to Race: Fast Track (2014)

Born to Race: Fast Track (2014)

Born to Race: Fast Track (2014)

(1:34:00)
33.4k pregleda

ROĐEN ZA TRKU
Danny je prisiljen da se udruži sa starim rivalom. Njih dvojica moraju naučiti da zanemare svoje razlike ukoliko žele da uspeju na profesionalnim auto trkama…

 

 

Death Race (2008)

Death Race (2008)

Death Race (2008)

(1:50:35)
35.5k pregleda

Trka smrti

Džensen Ejms je bivši NASCAR šampion. Lažno osuđen za brutalno ubistvo svoje žene, Ejms biva poslat u ozloglašeni zatvor čija je upravnica stvorila jedan od najpopularnijih sportova u zemlji: auto trka smrti u kojoj se učesnici takmiče za slobodu... U ovoj žestokoj adrenalinskoj akciji, Ejms će upotrebiti sva sredstva da bi osvojio svoju slobodu!

The Expendables (2010)

The Expendables (2010)

The Expendables (2010)

(1:43:00)
56.2k pregleda

Plaćenici 
Jedini život za koji znaju je rat. Odani su jedino jedni drugima.
Barni Ros (Silvester Stalone) je čovek koji nema šta da izgubi. On je neustrašivi vođa, glas razuma i strateg jako povezane grupe ljudi s margine. Uz njegov kamionet i avion, ovaj tim odanih, modernih ratnika predstavlja najvažniju stvar u Barnijevom životu. Barnijev tim čine Li Božić (Džejson Stetam), bivši član Specijalnih vazdušnih snaga i specijalista za hladno oružje; Jin Jang (Džet Li), stručnjak za blisku borbu; Ave Cezare (Teri Kruz), stručnjak za vatreno oružje; Putarina (Rendi Kutur), veštak za rušenje i intelektualac u grupi; Gunar Jensen (Dolf Lundgren), snajperista veteran koji se bori sa sopstvenim demonima.
Kada misteriozni Crkvenjak (Brus Vilis) ponudi Barniju posao koji niko drugi ne bi preuzeo, Barni i njegov tim upuštaju se u misiju koja deluje rutinski. Potrebno je zbaciti generala Gazu (Dejvid Zajs), zločinačkog diktatora malene ostrvske države Vilene, i okončati dugogodišnje nasilje koje su trpeli građani te državice. Tokom istraživačkog putovanja u Vilenu, Barni i Božić uspostavljaju kontakt sa Sandrom, devojkom iz pokreta otpora, koja ima mračnu tajnu. Saznaju i ko su im glavni protivnici: preispoljni kriminalac, bivši agent CIA - Džejms Monro (Erik Roberts), i njegov potrčko Pejn (Stiv Ostin). Kada stvari krenu naopako, Barni i Božić moraju da ostave Sandru i tako je, praktično, osude na smrt. Progonjen tim neuspehom, Barni nagovara tim da se vrati s njim u Vilenu kako bi pokušao da spase taoca, ali i svoju dušu.

The Expendables 2 (2012)

The Expendables 2 (2012)

The Expendables 2 (2012)

(1:42:00)
69.8k pregleda

 Plaćenici 2
Nastavak velikog hita, sa gomilom blockbusterskih hollywoodskih akcionih junaka potpomognutih Novakom Đokovićem u glavnoj ulozi.Mr. Church se ponovno udružuje sa starom ekipom “Plaćenika” (The Expendables). Jedan njihov čovek je ubijen, pa naši junaci kreću u nezaustavljivu osvetu...Razaranje, haos, pet tona plutonijuma u rukama terorista … više je nego dovoljno za menjanje ravnoteže moći u svetu. Ali, to nije ništa u u poređenju sa pravdom koju traže protiv zlog protivnika koji je divljački ubio njihovog brata.

 

The Expendables 3 (2014)

The Expendables 3 (2014)

The Expendables 3 (2014)

(1:43:00)
47.6k pregleda

 Plaćenici 3
Stalna ekipa "Plaćenika" konačno se sreću sa Konradom Stounbenksom (Mel Gibson), koji je bio prvobitni osnivač ekipe, zajedno sa Barnijem (Stalone). On je, u međuvremenu, postao nemilosrdni trgovac oružjem i osoba koju je Barni morao da ubije... ili je tako mislio da je uradio.
U konačnom obračunu, Barni odlučuje da pomeša "staru" i "novu" krv, i uvede ekipu "Plaćenika" u novo doba. To znači da će se među njima naći i neki novi momci, mlađi, brži i tehnički potkovaniji...

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)

(1:57:31)
22.4k pregleda

9 godina nakon pronalaska i gubitka Svetog grala, Savet za inostrane poslove, organizacija koja čuva Kovčeg od “otimača”, poziva Indijanu. Savetu i njenoj suparničkoj organizaciji Trilateralnoj komisiji nestaje važan deo Kovčega. Ako bude pronađen, biće vraćen gde i pripada. Ovaj zadatak neće biti lak za Indijanu jer će "Svevideći dragi kamen oka od 12 kamena" po imenu Efod, koji pomaže da se nađe deo koji nedostaje, otkriti proročanstvo o dolasku Melkizedeka iz knjige Postanja.
 

 

Brick Mansions (2014)

Brick Mansions (2014)

Brick Mansions (2014)

(1:30:00)
28.5k pregleda

 Palate od cigala
U kriminalnom podzemlju Detroita, ulice su preplavljene nasiljem i drogom, a korupcija je zahvatila apsolutno sve. Odnosno, gotovo sve.
E, pa, za Lina svaki dan predstavlja očajničku borbu da očuva svoj častan život. Ali, kada narko-bos kidnapuje njegovu devojku, Lino je prinuđen da se udruži sa Damijenom, policajcem na tajnom zadatku  da privede pravdu zloglasnog kriminalca. Zajedno, njih dvojica otkriće da korupcija seže do samih vrhova gradskih vlasti...

 

Non-Stop (2014)

Non-Stop (2014)

Non-Stop (2014)

(1:46:00)
112.4k pregleda

 Non-stop
Bil Marks je američki vazduhoplovni policajac koji počinje da dobija preteće poruke, dok je na internacionalnom letu. Misteriozni pošiljalac traži 150 miliona dolara, inače će svakih 20 minuta ubiti po jednog putnika.
U prvom trenutku niko ne shvata ozbiljno Bila, ali kad putnici počnu da umiru, a komande aviona da otkazuju, prvi koji će biti osumnjičen za smrtonosnu zaveru jeste - Bil!

 

The Fate of the Furious (2017)

The Fate of the Furious (2017)

The Fate of the Furious (2017)

(2:06:00)
40.3k pregleda

Od obala Kube i ulica New Yorka, pa sve do ledenih ravnica arktičkog mora, elitna jedinica je u poteri za anarhistom koji želi da svet završi u haosu. Elitna jedinica ujedno želi da pronađe i vrati kući čoveka koji ih je učinio porodicom …

The Transporter Refueled (2015)

The Transporter Refueled (2015)

The Transporter Refueled (2015)

(1:36:00)
69k pregleda

Transporter ponovo napunjen
Frenk Martin je ponovo u akciji. Samo su tehnologije još savršenije. Pravila su ista - nikad ne krši dogovor, ne pominji imena i ne otvaraj pošiljku!
Ovaj put, Frenka unajmljuje vrhunska prevarantkinja Ana. Ali, ona ima i skriveni plan - otela je Frenkovog oca u nameri da ga natera da joj pomogne u borbi protiv Rusa - trgovaca ljudima!

 

 

Transporter 3 (2008)

Transporter 3 (2008)

Transporter 3 (2008)

(1:44:00)
40.9k pregleda

Kada se nađete licem u lice s čovekom kakav je Johnson (Rober Knepper), ono što vi želite uglavnom nije bitno. On je lukav i nemilosrdan kriminalac koji ne preza ni od čega kako bi ostvario svoje ciljeve. Upravo zato otima Valentinu (Natalya Rudakova), kćerku ukrajinskog političara Leonida Vasilieva (Jeroen Krabbe), kako bi ga ucenio da potpiše dokumenta koja su mu potrebna za prevoz toksičnog otpada. I dok njih dvojica "sređuju papirologiju", naš Frank (Jason Statham) naći će se u novoj avanturi. On je čovek sa zavidnom reputacijom – za njega nijedan posao nije previše riskantan, a poznat je po tome što uvek perfektno i bez previše pitanja odradi ono što se od njega traži. Ali, ovaj put ima i dodatnu motivaciju, jer se njegov najnoviji posao vrlo brzo pretvara u igru s najvišim ulozima.

John Wick: Chapter 2 (2017)

John Wick: Chapter 2 (2017)

John Wick: Chapter 2 (2017)

(2:02:00)
39.6k pregleda

Nakon što se ponovo vrati u kriminalno podzemlje kako bi otplatio neke dugove, John Wick otkriva da je ponuđena velika nagrada za njegov život …

Need for Speed (2014)

Need for Speed (2014)

Need for Speed (2014)

(2:12:00)
29.9k pregleda

 Need for Speed
On je ulični trkač, koji je tek izašao iz zatvora. Jedina namera mu je da se - osveti! Idealno mesto je predstojeća trka kroz zemlju. Njegov bivši partner, saznavši za plan, pokreće lov na čoveka. Trka je počela...

Assassin’s Creed (2016)

Assassin’s Creed (2016)

Assassin’s Creed (2016)

(1:55:00)
34.9k pregleda

Film je temeljen na planetarno popularnoj igri Assassins Creed izdavačke kuće Ubisoft.

Kada Callum Lynch (Michael Fassbender) krene da istražuje uspomene njegovog pretka Aguilar-a,  i dobije veštine Master Assassin-a, on otkriva da je potomak tajnog društva Assassin-a…