Dobrodošli
Prijava / Registracija
Filmovi koji se upravo gledaju

Kolekcija

🎬 Omiljeni filmovi

Kreirano 08-01-2019
10 Filmovi
A Simple Favor (2018)

A Simple Favor (2018)

A Simple Favor (2018)

(1:57:00)
12.2k pregleda

Film prati mamu vlogerku Stefani Vard (Ana Kendrik) i njenu najbolju prijateljicu, glamuroznu Emili Nelson (Blejk Lajvli) koja jednog dana nestaje nakon što zamoli Stefani da pokupi njenog sina iz škole. Stefani istog trena pokušava da otkrije istinu vezanu za iznenadni nestanak svoje najbolje prijateljice Emili iz grada. Stefanie se udružuje s Emilinim mužem i ubrzo počinje da se pita da li poznaje svoju najbolju prijateljicu onoliko dobro koliko je mislila.

Bird Box (2018)

Bird Box (2018)

Bird Box (2018)

(2:04:00)
22.8k pregleda

Pet godina nakon što je započeo napad vanzemaljaca, mnoštvo je ranjenih, ali i preživelih, među kojima su Malorie i njeno dvoje male dece. Žive u jednoj napuštenoj kući blizu reke i sanjaju o begu na mesto gde bi mogli biti sigurni. Sada, kada su dečak i devojčica napunili četiri godine, vreme je da pronađu sklonište. Ali, pred njima je zastrašujuća plovidba rekom duga dvadeset milja u nesigurnom čamcu, a samo jedan pogrešan izbor značiće kraj. Celi put ih nešto prati. Ali da li je to čovek, životinja ili vanzemaljac?

Searching (2018)

Searching (2018)

Searching (2018)

(1:42:00)
12.9k pregleda

Nakon što mu nestane 16-godišnja ćerka, a policija ne uspe da pronađe nikakav trag, David Kim kreće u sopstvenu potragu. Prvo pregledava ćerkin laptop, pokušavajući da ustanovi koja su bila njena interesovanja i koji je sajt poslednji put posetila...

Adrift (2018)

Adrift (2018)

Adrift (2018)

(1:36:00)
10.3k pregleda

Film redatelja Baltasara Kormákura temeljen je na istinitoj priči o preživljavanju. Priča prati dvoje mladih ljudi, Tami i Richarda, koji u potrazi za avanturom dolaze na Tahiti. Onde se spletom okolnosti susreću i među njima se rađa ljubav. Odlučuju se za novu avanturu, te planiraju preploviti hiljadu milja do kalifornijske obale.
Njihova nautičko-ljubavna avantura čini se idiličnom, dok se ne nađu usred jednog od najvećih uragana koji je pogodio Pacifički ocean u nedavnoj istoriji...

The Mountain Between Us (2017)

The Mountain Between Us (2017)

The Mountain Between Us (2017)

(1:52:00)
32.6k pregleda

Reditelj Heni Abu-Asad prenosi na veliko platno priču nastalu prema istoimenoj knjizi Čarlsa Martina. Odvodi nas na opasan let gde upoznajemo dvoje ljudi – Bena (Elba) i Aleks (Vinslet) – jedine preživele nakon pada aviona u dalekoj planinskoj divljini u SAD-u. Dvoje potpunih stranaca, zajedno će morati da se bore za opstanak u ekstremnim, ledenim uslovima kako bi pronašli način da povrate svoje svakodnevne živote, u kojima Aleks planira da se uda za svog dugogodišnjeg verenika i gde je Ben, neurolog koji je potreban svojim pacijentima. Iako su njih dvoje jake osobe, povratak neće biti nimal lak, i da bi preživeli jedini način jeste da se drže zajedno. Kako putovanje postaje sve mučnije za oboje, njihova privrženost i vezanost jedno za drugo, kulminiraju poslednjim herojskim naporom koji će im pokazati tanku liniju između života i smrti.

6 Below: Miracle on the Mountain (2017)

6 Below: Miracle on the Mountain (2017)

6 Below: Miracle on the Mountain (2017)

(1:38:00)
15.2k pregleda

Snežna oluja je na osam dana zarobila bivšeg profesionalnog hokejaša, a sada snowbordera u potrazi za adrenalinom, Erica LeMarquea (Josh Hartnett), na vrhu planine Sierra Nevada i prisilila ga da se suoči sa svojom prošlošću i pomiri sa svojim ličnim demonima, te ponovo otkrije moć vere u samog sebe kako bi preživeo …

Gifted (2017)

Gifted (2017)

Gifted (2017)

(1:41:00)
6,371 pregleda

Frank Adler (Chris Evans) je neženja koji se brine i mladoj rođaki Mary (Mckenna Grace), u obalskom gradu Floride. Frankovi planovi za normalan školski život Mary propadaju kada sedmogodišnji genije za matematiku privuče pažnju Frankove majke Evelyn (Lindsay Duncan), čiji planovi za unuku prete da razdvoje Franka i Mary..

The Circle (2017)

The Circle (2017)

The Circle (2017)

(1:50:00)
26.3k pregleda

Film snimljen prema svetskom best seleru, obrađuje temu morala u bliskoj budućnosti. U prvom redu su prikazane posledice tehnologije u odnosu na želju pojedinca da bude prisutan u svetu u kojem je moć izjednačena sa brojem online sledbenika.
James Ponsoldt donosi nam slojevitu priču o Mae Holland (Emma Watson), mladoj devojci ustrajnoj da ostvari karijeru u informatičkom svetu. Pridružuje se tehnološkoj i socijalnoj nemani, kompaniji The Circle, gde vrlo brzo dokazuje svoju vrednost i uspinje se u hijerarhiji kompanije. Pod pritiskom osnivača kompanije Eamona Baileya (Tom Hanks) i u želji za uspešnom karijerom, Mae pristaje postati zaštitno lice kompanije sa milijardu followera, ali istovremeno gubi svoj identitet. U ovom napetom tehnološkom trileru nitko nije posve siguran jer su kamere posvuda i prate svaki vaš korak.

King Arthur: Legend of the Sword (2017)

King Arthur: Legend of the Sword (2017)

King Arthur: Legend of the Sword (2017)

(2:06:00)
59.6k pregleda

Mladi Artur krstari Londonom sa svojom ekipom, ne znajući za svoje kraljevsko poreklo, sve dok se ne maši za Ekskalibur. Istog trenutka, biva opčinjen uticajem mača. Pridružuje se pobuni, i zbližava se sa mladom Ginevrom. On mora da nauči kako da rukuje magičnim oružjem, ophodi se prema demonima i udruži se sa ljudima da bi porazio diktatora Vortigerna, čoveka koji je ubio njegove roditelje i oteo mu krunu.

Before I Fall (2017)

Before I Fall (2017)

Before I Fall (2017)

(1:38:00)
12.6k pregleda

12. februar je samo još jedan u šarmantnom životu Samanthe Kingston, sve dok se ne ispostavi da će joj ovo biti zadnji dan u životu. Zaglavljena u ponovnom proživljavanju svog poslednjeg dana, Sam razotkriva misteriju oko svoje smrti, i otkriva šta je sve to što bi mogla da izgubi...