Dobrodošli
Prijava / Registracija
Filmovi koji se upravo gledaju

Kolekcija

🎬 Omiljeni filmovi

Kreirano 23-12-2017
40 Filmovi
Hancock (2008)

Hancock (2008)

Hancock (2008)

(1:36:00)
40.2k pregleda

Dobroćudan, no provokativan, sarkastičan i neshvaćen, Hancock (Will Smith) nije običan super heroj. Njegovi pothvati, iako spašavaju živote, iza sebe uvek ostave zapanjujuću štetu. Pada u nemilost javnosti i čini se da Hancock nije u najboljoj situaciji – sve dok ne spasi život jednoga konzultanta za odnose s javnošću (Jason Bateman).

Eagle Eye (2008)

Eagle Eye (2008)

Eagle Eye (2008)

(1:58:00)
19.1k pregleda

Triler o utrci s vremenom, Oko sokolovo, ponovno spaja glumca Shiu LaBeoufa, redatelja D.J. Carusoa i izvršnog producenta Stevena Spielberga nakon njihovog velikog hita Paranoja. U Oku sokolovom, Jerry Shaw ( LaBeouf ) i Rachel Holloman ( Michelle Monaghan ) dva su stranca koje spoji tajanstveni telefonski poziv žene koju nikada nisu upoznali. Prijeteći njihovim životima i obitelji, ona tjera Jerrya i Rachel u niz opasnih situacija koristeći svakodnevnu tehnologiju kako bi pratila i kontrolirala svaki njihov pokret. Kako situacija postaje sve gora, ova dva obična čovjeka postaju dva najtraženija bjegunca u državi koja sada moraju surađivati kako bi otkrili što se uistinu događa. Boreći se za svoje živote, postaju pijuni nepoznatog neprijatelja koji, kako se čini, ima neograničenu moć da manipulira svime što oni čine.

Red (2010)

Red (2010)

Red (2010)

(1:51:00)
23k pregleda

Opasni penzioneri

Zasnovan na kultnom stripu Vorena Elisa i Kalija Hemnjera, film „Red“ je akciona komedija sa Brusom Vilisom, Morganom Frimenom, Džonom Malkovičem i Helen Miren u glavnim ulogama. Frenk, Džo, Marvin i Viktorija su nekada bili vrhunski agenti CIA – ali tajne koje znaju od njih su napravile mete broj jedan za Agenciju. Pošto im je smešteno ubistvo, moraju da upotrebe sve svoje lukavstvo, iskustvo i timski rad ne bi li uspeli da izmaknu svojim goniocima i ostanu u životu. Da bi zaustavila operaciju, ekipa kreće na nemoguću misiju preko cele zemlje, ne bi li upala u tajni štab CIA, gde će otkriti jednu od najvećih zavera u istoriji američke vlade.

Antigang (2015)

Antigang (2015)

Antigang (2015)

(1:32:00)
6,765 pregleda

Serge Buren je legendarni policajac okružen mladim policajcima koji koriste nekonvencionalne metode borbe protiv kriminalaca, i bez obzira da li kriminalce savladaju palicama ili oružjem, i bez obzira koliko spektakularna bila njihova hapšenja, rezulatati su tu.
Međutim, grupa pljačkaša ubica je na sceni, i oni sa lahkoćom pljačkaju banke i draguljarnice po gradu.
Suočeni sa takvom domišljatošću i brutalnošću, Buren i njegova jedinica nalaze se u teškoj situaciji. Da li će njihove metode biti dovoljne da se zaustave ove kriminalce ?…

The Man from U.N.C.L.E. (2015)

The Man from U.N.C.L.E. (2015)

The Man from U.N.C.L.E. (2015)

(1:56:00)
57.8k pregleda

 Čovek iz U.N.C.L.E.
Napoleon Solo i Ilja Kurjakin agenti su tajne U.N.C.L.E. organizacije, tokom ranih 1960-tih godina. Njih dvojica kreću u misiju rasturanja tajanstvene međunarodne bande, koja nastoji da destabilizuje krhki balans snaga, trgovinom uklearnim oružjem i tehnologijom.
Jedini trag koji agenti imaju jeste ćerka nestalog nemačkog naučnika, koji je "ključ" za infiltriranje u kriminalnu organizaciju. A, to je i jedini način da spreče nastupajuću svetsku katastrofu...

Southpaw (2015)

Southpaw (2015)

Southpaw (2015)

(2:04:00)
51.3k pregleda

 Levoruki
Bili "The Great" Houp, bio je juniorski bokserski svetski šampion u srednjoj kategoriji. Imao je predivnu porodic, dom i finansijsku sigurnost. Ali, desila se tragedija, u kojoj je poginula njegova žena. Bili se odao alkoholu i lekovima, njegovu ćerku odveli su radnici Socijalne službe, a kuću mu oduzela banka.
Međutim, kada izgleda da nema izlaza, Bili sreće bivšeg boksera Tika, koji odlučuje da ga uzme "pod svoje". Bili sanja o povratku u ring...

Battleship (2012)

Battleship (2012)

Battleship (2012)

(2:11:00)
43.6k pregleda

>>Bojni brod <<
Akciona avantura epskih razmera odigrava se na moru, kopnu i vazduhu, gde će se naša planeta boriti za opstanak protiv superiornih snaga. Zasnovano na Hazbroovoj klasičnoj društvenoj igrici, “Podmornice”, u filmu igraju Tejlor Kič u ulozi Hopera, mornaričkog oficira koji je raspoređen na podmornicu “Džon Pol Džon”, Bruklin Deker u ulozi Sem, fizikalnog terapeuta i Hoperove verenice, Aleksander Skarsgard u ulozi Hoperovog starijeg brata, zapovednika Stouna američke podmornice “Samson”, Rijana u ulozi poručnika Rejks, člana Hoperove posade i specijalista za oružje na “Džon Pol Džonu” i Lijam Nison kao Hoperov i Stounov nadređeni (i Semin otac), admiral Šejn.

Battle of the Damned (2013)

Battle of the Damned (2013)

Battle of the Damned (2013)

(1:28:00)
53.8k pregleda

Battle of the Damned je snimljen u ko-produkciji SAD-a i Singapura gdje je film i snimljen, a radnja prati zbivanja nakon epidemije smrtnosnog virusa i skupinu preživjelih koje predvodi bivši vojnik Max Gatling. Oni se zajedničkim snagama, i uz pomoć robota pokušavaju probiti na sigurno kroz hore zaraženih zombija.

 

 

Machete (2010)

Machete (2010)

Machete (2010)

(1:45:00)
32.3k pregleda

>>Mačeta <<

Bivši meksički federalac, unajmljen je da ubije senatora. No kad na zadatku otkrije da mu je namješteno i da je sve zapravo klopka on jedva preživi. Kreće u osvetu. Uz malenu pomoć svog prijatelja Cheec Marina koji je postao svećenik i zakleo se na miroljubivost. Ukoliko ne želite stradati svakako ćete se kloniti te dvojice momaka!

Born to Raise Hell (2010)

Born to Raise Hell (2010)

Born to Raise Hell (2010)

(1:38:00)
36.9k pregleda

>> Rođen Da Digne Pakao <<
Samuel Axel (Steven Seagal) je agent Interpola i dodijeljen mu je zadatak u Istočnoj Europi. Njegov je cilj doći do trgovaca oružjem i drogom. Kada ga istraga stavi na trag ruskog trgovca oružjem shvati kako život u istočnoj Europi uistinu može biti smrtonosan. Axel i njegov tim su svjedoci krvavog uličnog rata između romskih bandi i Rusa.

Domino (2005)

Domino (2005)

Domino (2005)

(2:07:34)
16.6k pregleda

Kći uglednog glumca Lawrencea Harveya i bivšeg modela Sophie Wynn, Domino Harvey (Keira Knightley) rođena je u svijetu bogatstva i privilegija, što ju uopće nije zanimalo. Već od djetinjstva se bunila protiv konvencija i jet seta. Otac joj je umro kad je imala osam godina, a majka ju je pokušala ukrotiti poslavši ju u internat. No, ni prijatelji, ni škola, niti visoko društvo u kojem se kretala nisu mogli obuzdati njezinu vatrenu prirodu. Svoje je žudnje utažila tek kad je naišla na seminar za hvatanje zločinaca i bjegunaca. Domino se zaljubila ne samo u taj posao, već i u druge lovce na glave, koji su joj s godinama postali obitelj. Tu su njezin šef Ed Mosbey (Mickey Rourke), Choco (Edgar Ramirez) koji ju potajno obožava te Alf (Rizwan Abbasi), doseljenik iz Afganistana opsjednut eksplozivima. Oni čine nevjerojatan kvartet koji je iznimno uspješan u onome što radi – hvatanje odbjeglih zatvorenika. Iako iskusni, uskoro se nađu u opasnom lovu za najokorjelijim bjeguncima u svojoj karijeri, kada Claremont Williams III (Delroy Lindo) smisli plan kako bi spasio svoju familiju od financijske propasti. Plan uključuje mafiju, FBI, nekoliko propalih studenata i lopova te Domino i njen tim koji se nađe u središtu pozornosti.

Haywire (2011)

Haywire (2011)

Haywire (2011)

(1:33:00)
23.4k pregleda

>> Izdaja <<
Prelepa tajna agentkinja Malori Kejn unajmljena je od strane brojnih globalnih entiteta da obavlja poslove koje vlade ne smeju da odobre, a za koje predsednici država radije ne bi znali. Posle završetka misije spašavanja taoca u Barseloni, Malori ubrzo dobija novi zadatak u Dablinu. Kad operacija krene po zlu, a Malori sazna da je prevarena, moraće da upotrebi sve svoje veštine, trikove i sposobnosti da pobegne pred internacionalnim lovom na glave, vrati u SAD, zaštiti porodicu i osveti se onima koji su je izdali.

The Humanity Bureau (2017)

The Humanity Bureau (2017)

The Humanity Bureau (2017)

(1:35:00)
14.7k pregleda

Radnja filma odvija se 2030. godine, a govori o svetu koji je u stalnom stanju ekonomske recesije i suočava se sa ozbiljnim problemima životne sredine kao rezultat globalnog zagrevanja …

The Circle (2017)

The Circle (2017)

The Circle (2017)

(1:50:00)
26.3k pregleda

Film snimljen prema svetskom best seleru, obrađuje temu morala u bliskoj budućnosti. U prvom redu su prikazane posledice tehnologije u odnosu na želju pojedinca da bude prisutan u svetu u kojem je moć izjednačena sa brojem online sledbenika.
James Ponsoldt donosi nam slojevitu priču o Mae Holland (Emma Watson), mladoj devojci ustrajnoj da ostvari karijeru u informatičkom svetu. Pridružuje se tehnološkoj i socijalnoj nemani, kompaniji The Circle, gde vrlo brzo dokazuje svoju vrednost i uspinje se u hijerarhiji kompanije. Pod pritiskom osnivača kompanije Eamona Baileya (Tom Hanks) i u želji za uspešnom karijerom, Mae pristaje postati zaštitno lice kompanije sa milijardu followera, ali istovremeno gubi svoj identitet. U ovom napetom tehnološkom trileru nitko nije posve siguran jer su kamere posvuda i prate svaki vaš korak.

Eye in the Sky (2015)

Eye in the Sky (2015)

Eye in the Sky (2015)

(1:42:00)
23.7k pregleda

Pukovnica Powell (Mirren) vodi tajnu misiju dronovima u hvatanju terorističke grupe u jednoj kući u Nairobiju. Kada sazna da grupa planira izvršiti samoubilački napad, cilj misije se mijenja iz hvatanja u ubijanje terorista. Pilot drona, Steve Watts (Aaron), usmjerava raketu prema kući, ali vidi kako 9-godišnja djevojčica ulazi u ciljnu zonu. Pukovnica Powell kontaktira političare i odvjetnike radi odluke poduzeti

Braven (2018)

Braven (2018)

Braven (2018)

(1:34:00)
33.2k pregleda

Nakon što kamion sleti sa puta, sakrivaju robu u usamljenoj kolibi u šumi u nameri da se kasnije vrate po nju. Plan im kvari mladi drvoseča Džo Brejven ( Džejson Momoa) koji sa porodicom dolazi da zatvori kolibu zbog oluje i tu pronalazi heroin. Kriminalci odlučuju da pobiju celu porodicu i time uklone svedoke, ali ni to ne ide po planu. Drvoseča kreće u borbu za svoju porodicu na život i smrt.

Killing Season (2013)

Killing Season (2013)

Killing Season (2013)

(1:30:00)
77.2k pregleda

Sezona ubijanja

Duboko u planinama Apalači, američki vojni veteran (De Niro), koji se borio u Bosni, sreće se sa turistom iz Srbije (Travolta)!!! Lepi dečko Holivuda, po imenu Emil i prezimenu Kovač, međutim, ima opake namere. On mora da se osveti za ono što mu je urađeno u prošlosti!

 

3 Days to Kill (2014)

3 Days to Kill (2014)

3 Days to Kill (2014)

(1:57:00)
74.4k pregleda

 Tri dana za ubistvo
Film sniman u Beogradu! Sa Kevinom Kostnerom kao umirućem tajnom agentu, kome je ponuđen eksperimentalni lek, koji može da mu spasi život. Protivusluga je - još jedan, poslednji, zadatak! Njegov pratilac je lepa, ali isto tako ubistvena Amber! A, istovremeno, agent Kevin nastoji da ponovo uspostavi dobar odnos sa svojom otuđenom ćerkom, dok mu je bivša žena na putu...

 

 

Everly (2014)

Everly (2014)

Everly (2014)

(1:32:00)
37.5k pregleda

 Everly
Ona je drčna Meksikanka, koja mora da se izbori s ubicama koju je na nju poslao njen "bivši" - zloglasni mafijaški bos. Pri tom, na nju jurišaju i pripadnici "jakuze", korumpirani policajci, dok ona mora da zaštiti i svoju majku i ćerku. A, cela radnja filma odvija se u samo jednom - stanu!

 

 

Good Kill (2014)

Good Kill (2014)

Good Kill (2014)

(1:42:00)
75k pregleda

 Pravedno ubijanje
Tom je pilot borbenog aviona iz Las Vegasa, koji se protiv Talibana bori upravljajući dronom 12 sati dnevno. To radi daljinskim putem, a zatim odlazi kući u predgrađe, svojoj ženi i deci. Vremenom, međutim, počinje da postavlja sebi pitanja - da li stvara više terorista nego što ih ubija i da li je u toku rat bez kraja?

The Survivalist (2016)

The Survivalist (2016)

The Survivalist (2016)

(1:44:00)
6,459 pregleda

U vrijeme gladi koja je zahvatila planetu, jedan muškarac živi na maloj farmi skrivenoj duboko u šumi. Kada se dvije žene pojave na njegovoj farmi on počinje svoje postojanje smatrati ugroženim…

 

 

Big Game (2014)

Big Game (2014)

Big Game (2014)

(1:50:00)
70.9k pregleda

Velika igra
Kada terorističkim napadom sruše avion predsjenika SAD-a , predsjednik se nađe usred prašume. Može ga spasiti jedino 13-godišnji Oskari. Oskari je krenuo u lov na jelena a na kraju je nabasao na najmoćnijeg čovjeka planete - predsjednika Amerike. Za nepobjedivim duom juri teroristička organizacija a Pentagon sve pod kontrolom drži putem satelita. Bit će to najurnebesnijih 24 sata u divljini!

 

 

Spy Game (2001)

Spy Game (2001)

Spy Game (2001)

(2:06:00)
21.2k pregleda

Spy Game - Špijunska igra (2001)

Hari, iskusan agent CIA-e u svojim četrdesetim, želi da se povuče i nastavi život kao vlasnik džez kluba u Helsinkiju. Nataša mladi agent KGB-a želi da sebi osigura budućnost. Ona je poslata da špijunira Harija ali se vremenom njihov odnos polako pretvara u ljubavnu aferu. Uspostavljena ravnoteža u njihovim životima biva uzdrmana kada mladi agent CIA-e Dejv stigne u Helsinki sa kasetom na kojoj su strogo poverljive informacije. Svako ko dođe u dodir sa kasetom završi mrtav. Za Natašu ta kaseta predstavlja odlazak iz KGB-a i kartu za ostvarenje američkog sna.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014)

The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014)

The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014)

(2:24:00)
75.3k pregleda

Hobit: Bitka pet armija
Odlučujuća bitka u Srednjoj Zemlji vodi se krajem 2941. godine i trećeg doba ispod planine Erebor. Ona donosi povratak zmaja Šmauga, koga je poznata družina u prethodnom nastavku proterala iz njegovog staništa. Ljuta i opasnija nego ikada, ova neman će biti stalna pretnja stanovnicima Dugog jezera. Dok će Torin biti opsednut ponovo osvojenim blagom, Gandalfa će brinuti hoće li stanovnici Srednje Zemlje prepoznati pravu opasnost koja dolazi u liku Saurona.

Point Break (2015)

Point Break (2015)

Point Break (2015)

(1:54:00)
36.5k pregleda

Mladi FBI agent odlazi na tajni zadatak kako bi rešio niz korporativnih prevara, zbog čega će morati da se infiltrira u tim atletičara koji obožavaju ekstremne sportove.

 

The Invasion (2007)

The Invasion (2007)

The Invasion (2007)

(1:39:00)
5,421 pregleda

Zemlju je zaposeo strašan virus, koji svoje žrtve napada dok spavaju i pretvara ih u bezosećajne spodobe, koje samo na prvi pogled deluju kao ljudska bića. Kada psihijatar Kerol Benel otkrije da poreklo epidemije nije sa ove planete. Rešava da po svaku cenu zaštiti sina od novonastale situacija, a jedini način da to uradi je da da sve od sebe kako bi ostala u budnom stanju. Sat brzo otkucava, a ona će zajedno sa kolegom Benom Driskolom krenuti u jezivu avanturu, bez i jednog jedinog trenutka odmora.

 

 

Wild (2014)

Wild (2014)

Wild (2014)

(1:55:00)
80k pregleda

Divljina
Kada je imala samo šest godina, Cheryl je izgubila oca; napustio je porodicu i nikada se više nije pojavio. Kada je imala dvadeset i dve godine, Cheryl je počela gubiti sve ostalo; majku, brak, dostojanstvo, zdravlje i – samu sebe.
Ne našavši način da se nosi sa bolom i prazninom nakon što joj majka umire od raka, Cheryl polako klizi u haos vlastitog života; preljuba, razvod, neimaština, jednonoćne seksualne veze bez ljubavi, eksperimentiranje s drogama.
Četiri godine nakon majčine smrti, nemajući više šta da izgubi, Cheryl donosi možda najimpulsivniju odluku u životu: prepešačiće Pacific Crest Trail od pustinje Mojave preko Californije i Oregona sve to države Washington.
Sama! Bez ikakvog prethodnog iskustva, priprema se samo uz pomoć knjige – štampanog vodiča kroz Pacific Crest Trail, u nadi da će u sedmicama koje će provesti hodajući sama kroz neukroćenu prirodu, pronaći način da popravi sebe i svoj život.

Red 2 (2013)

Red 2 (2013)

Red 2 (2013)

(1:56:00)
85.1k pregleda
RED - Retired, Extremely Dangerous (Penzionisani, ekstremno opasni)

U ovom nastavaku akcione komedije, Frenk Mozes, penzionisani CIA agent za tajne operacije, ponovo okuplja svoju živopisnu ekipu omatorelih elitnih agenata, ovaj put u globalnoj poteri za nestalom portabl nuklearnom bombom. Da bi uspeli u svojoj misiji moraće da prežive armiju plaćenih ubica, nemilosrdne teroriste, vladine moćnike opijene vlašću - a svi oni žele baš pomenutu opaku  hi-tech napravu. Misija ih vodi preko svetskih metropola Pariza, Londona, Moskve... a protiv brojčano i tehnološki nadmoćnih neprijatelja, mogu da suprotstave samo snalažljivost, slogu i starovremenske akcione veštine, u pokušaju da naravno - ni manje ni više - spasu čitav svet... Uz to,  po mogućstvu, ostavu i živi...

Sniper: Ultimate Kill (2017)

Sniper: Ultimate Kill (2017)

Sniper: Ultimate Kill (2017)

(1:30:00)
15k pregleda

Po prvi put se Brandon Beckett, Richard Miller i narednik Thomas Beckett pridružuju snagama u Kolumbiji kako bi sredili opaki narko kartel.
Kada smrtonosni snajperista s naprednim, nikad viđenim oružjem, za metu uzme lokalnu specijalnu agentkinju Kate Estrada, u vrhunsku bitku ulazi naš elitni tim, u ovom eksplozivnom, originalnom akcionim trileru.

Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)

Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)

Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)

(1:59:00)
70.8k pregleda

U potpuno novoj Jumanji avanturi, četvoro tinejdžera biva usisano u Jumanji svet, gde caruju nosorozi, crne mambe i beskrajne zamke surove džungle. Da bi preživeli, tinejdžeri moraju da igraju svoje uloge u igri - miroljubivi Spenser postaje priglupi ženskaroš (Dwayne Johnson); fudbalski fanatik Fridž postaje mali matematički genije (Kevin Hart); frik-devojka Betani postaje knjiški moiljac (Jack Black); a totalno nesportski tip Marta postaje amazonska ratnica (Karen Gillan).
Da bi pobedili u igri i vratili se na Zemlju živi, moraju da počnu da posmatraju stvari na potpuno drugi način...

Bent (2018)

Bent (2018)

Bent (2018)

(1:36:00)
16.1k pregleda

Na svojoj poslednjoj privatnoj istrazi, osramoćeni bivši policajac povezuje jedno ubistvo sa vladinom zaverom, koja uključuje nemilosrdnog agenta iz samog vrha tajne službe …

Timeline (2003)

Timeline (2003)

Timeline (2003)

(1:56:00)
26.5k pregleda

Mreža vremena

Radnja je smeštena u Francusku, gde tim studenata arheologije i profesora otkriva ruševine iz 14. veka. Studenti potom otkrivaju i jednu mračnu pećinu koja je bila zapečaćena preko 600 godina i u kojoj se nalaze neobične stvari - bifokalna sočiva i rukom ispisan poziv za pomoć. Ispostavlja se da je to poziv njihovog profesora, ali iz 1357. godine. Rešeni da otkriju misteriju, studenti prate tragove svog profesora, ali ostaju zatečeni revolucionarnim otkrićem - mašinom koja transmituje objekte kroz vreme i prostor. Hoće li verni studenti današnjice moći da prežive jednu od najbrutalnijih borbi u istoriji sveta?

Red Planet (2000)

Red Planet (2000)

Red Planet (2000)

(1:48:00)
17.4k pregleda

>>Crvena Planeta <<

Astronauti traži rešenje za očuvanje umiruće palnete Zemlje pretraživanjem po Marsu, samo što im misija kreće naopako..
 

The Recruit (2003)

The Recruit (2003)

The Recruit (2003)

(1:55:00)
21k pregleda

Regrut
Burke upozorava kandidate da će sve što im se događa biti, u stvari, test njihovih sposobnosti. Kad se Clayton pokaže kao najbolji, Burke će mu dati specijalni zadatak: da otkrije kako dvostruka agentica Layla (B. Moynahan), Claytonova kolegica s obuke i djevojka koja mu se sviđa, iznosi povjerljive podatke iz Agencije. Malo-pomalo jača atmosfera sumnjičavosti: nitko ne zna kome smije vjerovati. "Ništa nije onako kakvim se čini", više puta će ponoviti glavni instruktor Burke

 

Out of Time (2003)

Out of Time (2003)

Out of Time (2003)

(1:35:00)
15k pregleda

Korak ispred 2003

Banyan Key na Floridi. Matthias Lee Whitlock (D. Washington) mesni je šef policije čiji se brak s kolegicom Alex (E. Mendes) nedavno raspao. Stoga se bez grižnje savesti upustio u strastvenu ljubavnu vezu s lepom Ann Merai Harrison (S. Lathan), suprugom svoga poznanika Chrisa (D. Cain). S druge strane ni Ann ne shvata svoj preljub kao greh, jer joj je suprug nasilnik koji je redovno tuče.

Into the Wild (2007)

Into the Wild (2007)

Into the Wild (2007)

(2:28:00)
23.7k pregleda

>> Put u Divljinu <<
Ovaj film koji potpisuje Šon Pen predstavlja adaptaciju popularnog romana Džona Krakauera, priče o novopečenom diplomcu iz Virdžinije. On napušta prijatelje i porodicu, odriče se svega što poseduje i odlazi u potragu za duhovnim znanjem.
Pošto je 1990. godine završio fakultet, Kristofer Mekendles napušta svoju porodicu i svu ušteđevinu poklanja jednoj nevladinoj organizaciji. Umesto "normalnog" života kakav su planirali njegovi roditelji, Kris menja ime u Aleksandar i putuje na zapad. Kada mu se pokvari automobil on odlučuje da stopira u nadi da će tako uspeti da stigne do Aljaske. Bez novca, koji je simbolično spalio, Aleksandar odlučuje da stigne do svoje obećane zemlje, stajući usput da iskusi Ameriku iz prve ruke i druži se sa ljudima koje sreće. Između ostalog, biće u prilici da se vozi kajakom niz opasne brzake, da radi u mlinu i druži se sa hipicima. U međuvremenu, njegovi roditelji i sestra nemaju nikakve vesti o njemu i počinju da se pribojavaju da više nije među živima...

A Walk In The Woods (2015)

A Walk In The Woods (2015)

A Walk In The Woods (2015)

(1:44:00)
23.4k pregleda

Šetnja po šumi

Bil Brajson proveo je 20 godina u Engleskoj. Sada se vratio u SAD, odlučivši da je najbolji način da ponovo uspostavi kontakt sa domovinom rako što će prepešačiti Apalačke planine zajedno sa svojim prijateljem!

 

 

Doomsday (2008)

Doomsday (2008)

Doomsday (2008)

(1:53:00)
20.1k pregleda

Sudnji dan
Sjajni akcioni triler gdje se grupa ljudi bore da izbjegnu katastrofu, i da spasu svijet, dakle zivot na zemlji....