Dobrodošli
Prijava / Registracija
Filmovi koji se upravo gledaju

Kolekcija

🎬 Filmovi koji mi se sviđaju

Kreirano 05-12-2018
14 Filmovi
Peppermint (2018)

Peppermint (2018)

Peppermint (2018)

(1:41:00)
14.3k pregleda

Dženifer Garner u ulozi majke koja se budi iz kome nakon što su joj muž i ćerka ubijeni u brutalnom napadu. Kad shvati da sistem štiti ubice od pravde, njena životna misija postaje osveta suprugove i detetove smrti. Provodi godine trenirajući kako bi pravdu uzela u svoje ruke.

The Equalizer 2 (2018)

The Equalizer 2 (2018)

The Equalizer 2 (2018)

(2:01:00)
53.9k pregleda

Nastavak filma iz 2014. godine, “The Equalizer“, koji se temelji na istoimenoj TV seriji o penzionisanom agentu koji se pretvara u privatnog detektiva, radeći za klijente koji traže osvetu.

The House with a Clock in Its Walls (2018)

The House with a Clock in Its Walls (2018)

The House with a Clock in Its Walls (2018)

(1:45:00)
10.7k pregleda

Desetogodišnji Lewis Barnavelt počinje živeti sa svojim ujakom u staroj i tajanstvenoj kući. U toj je kući pre njih živeo bračni par koji je pokušao uništiti svet. Neposredno pre smrti, izradili su sat koji je skriven unutar zidova, a svaki njegov otkucaj označava da je apokalipsa sve bliže. Vrlo brzo će se ispostaviti da je i Lewisov ujak veštac i dečak će se naći okružen magijom i opasnošću, pogotovo kada otkrije sat unutar zidova kuće koji je kreiran da prizove sudnji dan.

Death Race (2008)

Death Race (2008)

Death Race (2008)

(1:50:35)
35.4k pregleda

Trka smrti

Džensen Ejms je bivši NASCAR šampion. Lažno osuđen za brutalno ubistvo svoje žene, Ejms biva poslat u ozloglašeni zatvor čija je upravnica stvorila jedan od najpopularnijih sportova u zemlji: auto trka smrti u kojoj se učesnici takmiče za slobodu... U ovoj žestokoj adrenalinskoj akciji, Ejms će upotrebiti sva sredstva da bi osvojio svoju slobodu!

Death Wish (2018)

Death Wish (2018)

Death Wish (2018)

(1:47:00)
6,915 pregleda

Jedan otac finih manira postaje mašina za ubijanje nakon što mu je porodica razorena napadom kriminalaca.

Povratak Brusa Vilisa u rimejku istoimenog filma, snimljenog 1974. godine, a nastalog prema romanu koji je napisao Brian Garfield.

Dr. Pol Kersi (Brus Vilis ) je hirurg koji svakodnevno svedoči posledicama nasilja u svom gradu. Jednog dana tako u njegovu bolnicu stižu i njegova supruga (Elizabet Šu) i kći (Kamila Moron) koje su bile žrtve napada u njihovom zajedničkom domu. Budući da je policija preopterećena drugim zločinima, Pol, željan osvete, kreće u lov na napadače svoje porodice. Kada anonimni ubica zločinaca počne privlačiti medijsku pažnju, grad se pita je li taj smrtonosni osvetnik anđeo čuvar ili ljuti krvnik.

Logan (2017)

Logan (2017)

Logan (2017)

(2:21:00)
39.3k pregleda

U bliskoj budućnosti, Logan brine jedino o izlečenju Profesora X, u skrovištu na meksičkoj granici. Ali, Loganovi pokušaji da se skloni od sveta i svoje sudbine, završavaju se kada stigne mladi mutant, koga progone mračne sile.

Begin Again (2013)

Begin Again (2013)

Begin Again (2013)

(1:44:00)
25.8k pregleda

 Početi ponovo
Demoralisani producent iz sveta šou-biznisa stupa u vezu sa mladom pevačicom koja dolazi na Menhetn!
Greta i njen momak Dejv zajedno su još od koledža. Oni su muzičari koji odlaze u Njujork da sklope dogovor sa velikom muzičkom kućom. Ali, iskušenja novostečene slave čine da Dejv ode drugim putem. Greta ostaje sama, sve dok u njega ne uđe Den, koji biva oduševljen njenim nastupom na Ist Vilidžu i sirovim talentom koji poseduje...

 

Tombstone (1993)

Tombstone (1993)

Tombstone (1993)

(2:10:00)
10.3k pregleda

Legendarni Tombstone

Legendarni Wyatt Earp s braćom stiže u Tombstone nakon što je "počistio" Dodge City, kako bi pomogao da se pravdi privede klan Clanton. U Tombstoneu se nalazi još jedna legenda, Doc Holliday, a u grad stiže i njegova draga Klementina.

 

Man On Fire (2004)

Man On Fire (2004)

Man On Fire (2004)

(2:26:00)
27.1k pregleda

>> Čovek pod vatrom <<

Novi angažirani film oskarovca Washingtona akcijska je vožnja s temom dječje otmice i osvete. Društvo mu pravi legendarni Christopher Walken.Ogorčen, sklon samoubojstvu i alkoholu, bivši američki marinac (postoje li drugačiji bivši marinci?) Creasy (Denzel Washington umjesto Roberta De Nira) odlazi u Mexico City, gdje na nagovor prijatelja (Christopher Walken) prihvaća posao tjelesnog čuvara bogate obitelji koja već neko vrijeme dobiva pisma u kojima im se prijeti otmicom njihove kćeri. S vremenom se Creasy sprijatelji s desetogodišnjom Pintom (Dakota Fanning), no ubrzo djevojčica doista biva oteta i ubijena. Razgaljen gnjevom, Creasy kreće u krvavi osvetnički pohod na otmičare.

The Sixth Sense (1999)

The Sixth Sense (1999)

The Sixth Sense (1999)

(1:47:00)
22.7k pregleda

>> Šesto čulo <<
Psihološka drama/fantastika. Dr. Malcolm Crowe (B. Willis) ugledni je stručnjak za dječje duševne probleme, poremećaje i bolesti. Kad upozna malenoga Colea Seara (H. J. Osment), dječaka kojega drugi ljudi smatraju čudakom, Cole ga podsjeti na jednog njegovog pacijenta, Vincenta (D. Wahlberg), jedinoga kojemu nije uspio pomoći. Vincent je odrastao u potpuno rastrojenoga i poremećenoga mladića, a jednom se uvukao u kuću dr. Crowea i u njega pucao. Oprezno se približavajući Coleu, dr. Crowe postupno doznaje dječakovu strašnu tajnu: on vidi mrtve ljude i oni mu se obraćaju. Živi u neprekidnome strahu od svega što vidi i od onoga što mrtvi od njega traže. "Možda ih trebaš saslušati", savjetuje mu Malcolm. Prvom sljedećom prilikom Cole ga posluša: netom umrla djevojčica Kyra (M. Barton) predaje mu kutiju koju treba dobiti njezin otac...
Ovaj napet, uzbudljiv i potresan film razlikuje se od svih poznatih filmova o duhovima, iako varira taj motiv. Režirao ga je prema svom scenariju daroviti indijski autor M. Night Shyamalan (rođ. 1970.), kojega intrigiraju teme nadnaravnog i neobjašnjivog, svijeta živih i svijeta neživih, misteriji nepoznatih svjetova o čijem postojanju možda slutimo, ali u njih ne vjerujemo. U filmovima "Wide Awake", "Signs", "Unbreakable", "Village" dotiče se Boga, umrlih, mitskih bića, misterioznih znakova koji svjedoče o bićima koja nisu sa Zemlje. Shyamalanove su ideje i priče originalne, maštovite, pomalo zastrašujuće na način na koji nas plaši nepoznato, a njegov je opus jedan od najzanimljivijh i najcjelovitijih među suvremenim filmskim autorima.

Non-Stop (2014)

Non-Stop (2014)

Non-Stop (2014)

(1:46:00)
112.4k pregleda

 Non-stop
Bil Marks je američki vazduhoplovni policajac koji počinje da dobija preteće poruke, dok je na internacionalnom letu. Misteriozni pošiljalac traži 150 miliona dolara, inače će svakih 20 minuta ubiti po jednog putnika.
U prvom trenutku niko ne shvata ozbiljno Bila, ali kad putnici počnu da umiru, a komande aviona da otkazuju, prvi koji će biti osumnjičen za smrtonosnu zaveru jeste - Bil!

 

Payback (1999)

Payback (1999)

Payback (1999)

(1:40:00)
22.7k pregleda

 Naplata Duga
U crno-belom svetu gde su svi muškarci ubice, sve žene prostitutke, a svi policajci pokvareni, čoveku ne treba mnogo da pronađe nevolju. Krađa je bila jednostavna, a novac "vruć", a kada su dva lopova Porter (Mel Gibson) i Val Resnik (Gregg Henry) ukrali novac, postao je još "vreliji". Kad je došlo vreme za podelu plena, Val je napravio tri greške: uzeo Porterov novac, preoteo mu ženu i pokušao da mu oduzme život. Porter postaje beskompromisan kriminalac, koji želi da vrati novac po svaku cenu.

RoboCop (2014)

RoboCop (2014)

RoboCop (2014)

(1:48:00)
86.5k pregleda

Godine 2028. mulitanacionalni konglomerat "Omnicorp" razvio je centar za robotsku tehnologiju, koju koristi uglavnom u vojne svrhe. Ali, kada na dužnosti bude ubijen policajac Aleks Marfi, oni od njega naprave novo biće - polurobota/polučoveka policajca, tj. Robokapa! Njegova svrha jeste da se bori protiv zločinaca svih vrsta, ali šta ako su najveći zločinci upravo oni koji su ga stvorili...

 

 

Shaft (2019)

Shaft (2019)

Shaft (2019)

(1:51:00)
11.7k pregleda

JJ, aka John Shaft Jr. (Usher), možda jeste ekspert za cyber-bezbednost, s diplomom prestižnog MIT, ali potrebno mu je još nešto da otkrije šta stoji iza smrti njegovog najboljeg prijatelja. A, to mu može pružiti samo njegov otac! Odsutan tokom odrastanja JJ, legendarni detektiv John Shaft (Jackson) pristaje da mu pomogne u potrazi kroz podzemlje heroinskog Harlema...