Dobrodošli
Prijava / Registracija
Filmovi koji se upravo gledaju

Kolekcija

🎬 Filmovi koji mi se sviđaju

Kreirano 24-05-2018
35 Filmovi
Darkest Hour (2017)

Darkest Hour (2017)

Darkest Hour (2017)

(2:05:00)
27.5k pregleda

Nekoliko dana nakon što je postao premijer Velike Britanije, Winston Churchill (Gary Oldman) mora da se suoči s jednim od najturbuletnijih i najizazovnijih dešavanja - da prihvati ponudu mira s nacističkom Nemačkom ili da predvodi naciju u borbi za ideale slobode. Pošto se pretnja invazijom čini bespogovornom, jer se nacističke snage kreću Zapadnom Evropom, narod je nepripremljen, kralj skeptičan, a u svojoj partiju kuju zaveru protiv njega, Churchill preživljava najcrnje sate u nameri da izmeni svetsku istoriju.

Point Break (2015)

Point Break (2015)

Point Break (2015)

(1:54:00)
36.6k pregleda

Mladi FBI agent odlazi na tajni zadatak kako bi rešio niz korporativnih prevara, zbog čega će morati da se infiltrira u tim atletičara koji obožavaju ekstremne sportove.

 

Accident Man (2018)

Accident Man (2018)

Accident Man (2018)

(1:45:00)
17.4k pregleda

Mike Fallon, ‘Accident Man’, je hladnokrvni ubica čije metode zbunjuju policiju i oduševljavaju njegove klijente.
Međutim, kada njegova voljena biva odvučena u podzemlje Londona i ubijena od strane njegove vlastite ekipe, Fallon je prisiljen da se odrekne života koji je živio, i krene u osvetu protiv onih koji su mu oduzeli jedinu osobu koja mu je nešto značila …

Regression (2015)

Regression (2015)

Regression (2015)

(1:46:00)
41.2k pregleda

Regresija
Minesota, 1990. godine. Detektiv Brus Kener istražuje slučaj mlade Anđele koja je optužila svog oca Džona Greja za seksualno iživljavanje!
Džon neočekivano prizna krivicu. Psiholog doktor Rajns poslat je da pomogne Džonu da povrati sećanje na traumatičan događaj. Ono što će otkriti biće jedna od najstrašnijih nacionalnih misterija. Istovremeno, lokalni novinari otkrivaju da satanistička sekta izvodi orgije, ubijanje životinje, pa čak i beba u okolini, i da to traje već godinama...

House Of The Rising Sun (2011)

House Of The Rising Sun (2011)

House Of The Rising Sun (2011)

(1:27:00)
41.9k pregleda

Ray je bivši policajac i započinje novi život, te se želi držati što dalje od nevolja i problema. Jedne noći u klubu u kojem Ray radi dogodi se pljačka, a sin vlasnika kluba biva ubijen. Kako je nakon toga otkrivena Rayeva kriminalna prošlost, on mora na bilo koji način uhvatiti odgovorne kako bi sprao krivnju sa sebe. Mora doći do istine, a to mu ne olakšavaju niti mafijaš koji je vlasnik kluba niti dio korumpirane policije. Oni počinju stiskati obruč oko njega, a Ray je na pragu otkrivanja krivca.

 

 

Cold in July (2014)

Cold in July (2014)

Cold in July (2014)

(1:49:00)
23.9k pregleda

 Hladnoća u julu
Vrele letnje noći, 1989. godine, porodičnog čoveka Ričarda Dejna probudio je provalnik. U panici, upucao ga je, ali košmar je tek tada počeo.
Mada proglašen za gradskog heroja, uskoro počinje da se brine za bezbednost članova svoje porodice. Jer, provalnikon otac Ben, bivši robijaš, dolazi u grad željan osvete!

The Death and Life of Bobby Z (2007)

The Death and Life of Bobby Z (2007)

The Death and Life of Bobby Z (2007)

(2:16:00)
16.2k pregleda

Smrt i život Bobija Zija

Tim Kearney je bivši marinac, impulsivan, nerazborit čovek osuđen na doživotni boravak iza rešetaka. Svetlo na kraju tunela pojavljuje se u liku agenta iz sektora za narkotike FBI-ja koji mu nudi kartu za izlaz iz zatvora. Njegov je zadatak da učestvuje u razmeni taoca odnosno da odglumi preminulog milionera i narko bossa poznatog pod imenom Bobby Z. Cilj FBI-ja je da povrati otetog agenta koji je završio u rukama meksičkog narko kartela. Nešto će, naravno, poći po zlu što će Tima dovesti u krajnje nezavidnu situaciju. Naći će se u begu sa Bobbyjevim šestogodišnjim sinom i na vrhu wanted liste DEA-a.

Pawn (2013)

Pawn (2013)

Pawn (2013)

(1:28:00)
38.3k pregleda

Grupa momaka dobija iznenadan poziv da  dođu u bar u centru Los Anđelesa. U isto vreme, u blizini, policajac se zatiče na mestu pljačke koja je u toku. Zgrada u kojoj se plačka odvija je opkoljena i situacija sa taocima preti da izmakne kontroli. Prsti na obaračima su sve nemirniji...Događaji koji prethode ovome i događaji koji će tek uslediti, možda će vas sve šokirati...

War for the Planet of the Apes (2017)

War for the Planet of the Apes (2017)

War for the Planet of the Apes (2017)

(2:20:00)
47.5k pregleda

Caesar (Andy Serkis) i njegovi majmuni prisiljeni su na smrtonosni sukob s ljudskom vojskom koju predvodi nemilosrdni Pukovnik (Woody Harrelson). Nakon što majmuni pretrpe velike gubitke, u Caesaru se probude mračne misli pa krene u osvetnički pohod. Nakon što se napokon nađu licem u lice, Caesar i Pukovnik će učestvovati u epskoj bitci koja će odlučiti o sudbini obe vrste, pa i o budućnosti planete.

Red Dragon (2002)

Red Dragon (2002)

Red Dragon (2002)

(2:04:00)
17.8k pregleda

Crveni Zmaj
Prvo poglavlje trilogije o Hannibalu Lecteru (Kad jagnjaci utihnu, Hannibal) priča je u kojoj se Anthony Hopkins vraća se kao oličenje zla, dr. Hannibal Lecter.Tri godine nakon umirovljenja nakon skoro fatalnog susreta sa Hannibalom Lecterom (Anthony Hopkins) FBI agent Will Graham (Edward Norton) vraća se iz svoje prijevremene penzije kako bi uhapsioo serijskog ubicu poznatog kao "Zubić vila".Riječ je o ubici koji je mučki ubio dvije porodice za posljednja dva puna mjeseca. Do sljedećeg punog mjeseca preostaju tri nedelje. Tačno toliko vremena Graham ima da uhvati psihopatu.Kako bi pronašao svog čovjeka Graham će morati riskirati vlastiti život i sigurnost svoje porodice. Pomoć će potražiti od svog najvećeg neprijatelja Hannibala Lectera, koji će i sam imati određene zahtjeve. Njihova neobična saradnja dovest će Grahama na korak do ubice, oličenja čistog zla.

Hollow Man (2000)

Hollow Man (2000)

Hollow Man (2000)

(1:52:00)
18k pregleda

>> Čovek bez senke <<
Nakon nekoliko godina bezuspešnih pokušaja, sjajni, ali arogantni i sebični naučnik dr Sebastijan Kejn koji radi za Ministarstvo odbrane, konačno uspeva da sisara učini nevidljivim i da ga nakon izvesnog vremena vrati u prvobitno stanje. Izazov koji je pred njim, toliko je veliki da želi da bude prvi čovek koji će postati nevidljiv. On zanemaruje naredbe koje stižu iz Pentagona i vrši probu na sebi. Nažalost, eksperiment krene u sasvim pogrešnom smeru i završi neočekivanim rezultatom. Proces je nepovratan i sada Kejn, "čovek bez senke", i njegovi saradnici Linda Mekej (Elizabet Šu) i Metju Kensington (Džoš Brolin) fanatično pokušavaju da preokrenu efekt. Međutim, nevidljivi Kejn postane zaluđen svojom novom moći, zbog čega svoje kolege doživljava kao opasnost koja preti njegovoj egzistenciji... Naučno-fantastični film "Čovek bez senke" režirao je Pol Verhoven, poznat po ostvarenjima "Totalni opoziv", "Niske strasti" i "Robokap".

Prometheus (2012)

Prometheus (2012)

Prometheus (2012)

(1:58:00)
50.6k pregleda

>> Prometej <<
Ekipa naučnika i istraživača na Prometeju nalazi se ni više ni manje nego na putu da otkrije odgovore na najdublja životna pitanja. Ekspediciju vode dva brilijantna mlada naučnika, Shaw (Noomi Rapace) i Holloway (Logan Marshall-Green) sa suprotnim motivima. Shaw je vernica: želi upoznati te “bogove” kako bi se približila svojim tradicionalnim verskim pogledima, dok Holloway želi razotkriti tu vrstu duhovnosti. U svome radu kao arheolozi otkrili su tragove na špiljskim piktogramima iz starih civilizacija diljem sveta, pri čemu svi ukazuju na isto mesto u dalekom svemiru, i uverili su korporaciju Weyland Industries da finansira misiju. Niko od naučnika nije bio pripremljen za nezamislive terore na koje će naići. Posada Prometeja misli da ide u raj otkriti odgovore na najvažnija pitanja. Ali nailaze na zastrašujući svet tame. Na planeti ekipa susreće preživelog iz civilizacije koja kontroliše neke vrlo opasne elemente, uključujući različite oblike biologije i biomehanike, koji u trenu mogu tražiti svoju žrtvu, ili još gore....

Casa de mi Padre (2012)

Casa de mi Padre (2012)

Casa de mi Padre (2012)

(1:25:00)
21.6k pregleda

>>Kuća Moga Oca <<
Armando Alvarez živi i radi na očevom ranču u Meksiku. Teška su vremena, a njegov mlađi brat Raul na ranč dovodi i mladu verenicu Sonju. Iako izgleda da će, zahvaljujući Raulovoj reputaciji uspešnog međunarodnog biznismena, ranč da opstane, a on da poplaća sve očeve dugove - stvari se komplikuju...Armando se zaljubi u Sonju, a Raulov biznis baš i nije tako legalan. Zapravo, porodici predstoji pravi rat sa najstrašnijim narko-lordom u Meksiku..

Lockout (2012)

Lockout (2012)

Lockout (2012)

(1:35:00)
40.1k pregleda

Lockout 
M.S. 1 je eksperimentalni zatvor u svemiru u kome se 500 najopasnijih kriminalaca na planeti Zemlji nalazi u stanju veštačkog sna. Vodeći humanitarnu misiju, ćerka američkog predsednika, Emilija Vornok (Megi Grejs), stiže na stanicu baš u trenutku kada u zatvoru izbija pobuna. Zatvorenici uzimaju Emiliju i članove posade kao taoce. Predsednik Vornok odlučuje da na stanicu pošalje agenta Snoua (Gaj Pirs) s jednim jedinim zadatkom - da spase samo Emili.

 

A Kind of Murder (2016)

A Kind of Murder (2016)

A Kind of Murder (2016)

(1:35:00)
8,007 pregleda

Film je baziran na romanu iz 1954. “The Blunderer”, autorke Patricie Highsmith, a govori o Walteru Stackhouse-u koji je uspešan arhitekta i koji je u braku sa prelepom Clarom, koja naizgled vodi savršen život. Ali njegova opsednutost jednim nerešenim slučajem vodi ga u spiralu haosa i primorava ga na igru mačke i miša sa pametnom ubicom i preambicioznim detektivom, dok ujedno biva zaveden drugom ženom…

Overboard (2018)

Overboard (2018)

Overboard (2018)

(1:52:00)
13.7k pregleda

Leonardo, sebično bogati plejboj , pada s jahte i budi se u bolnici s amnezijom. Kada njegova bivša zaposlena sazna za nesreću, odluči mu se osvetiti i uveriti ga da je on njen muž. Kao samohranoj majci tri ćerke , pomoć oko kuće bi joj svakako dobro došla. Uskoro će ovaj bogataš raditi ono što nikada nije. Iako će mu u početku sve biti teško, Leo će na kraju ipak uspeti da se prilagodi i početi da voli svoj „novi” život.

The Karate Kid (2010)

The Karate Kid (2010)

The Karate Kid (2010)

(2:20:00)
44.1k pregleda

Dreova osećanja su naljutila školskog siledžiju Čenga, poznavaoca kung fua. Bez prijatelja, u zemlji punoj stranaca, Dre nema kome da se obrati osim školskom domaru, gospodinu Hanu (Džeki Čen) koji je zapravo prikriveni majstor borilačkih veština. Dok Han uči dečaka tome da veština kung fua nije samo u udarcima već u zrelosti i smirenosti, Dre shvata da će suočavanje sa školskim siledžijama na kraju biti borba za sopstveni život.

Dylan Dog: Dead of Night (2010)

Dylan Dog: Dead of Night (2010)

Dylan Dog: Dead of Night (2010)

(1:47:00)
46.8k pregleda
Dylan Dog: Noćni Mrtvaci

U New Orleansu, Dylan Dog (Brandon Routh) istražitelj noćnih mora pristaje preuzeti slučaj svoje nove klijentice Elizabeth u kojoj istražuje čudno umorstvo njenog oca ilegalnog dilera rijetkim relikvijama. Vrlo brzo na putu mu se nađu mnoge prepreke u vidu neprijateljskih vampira, vukodlaka i zombija, koji ga žele spriječiti da riješi slučaj. Što dublje ulazi u slučaj Dylan otkriva da netko ima namjeru pomoću jedne svete relikvije oživjeti Beliala jednog od četiri vladara pakla.

Takers (2010)

Takers (2010)

Takers (2010)

(1:47:00)
46k pregleda

Otimači
Priča se vrti oko grupe notornih kriminalaca koji neprestano uspijevaju zbuniti policiju izvodeći savršene pljačke banaka. Pljačkaju nevjerojatnom brzinom i spretnošću, ne ostavljajući pritom ni trunke dokaza, te se uspijevaju u potpunosti pritajiti između poslova. Kada krenu u posljednju pljačku, sa ciljem krađe najvećeg iznosa u svojoj karijeri, na putu im se nađe prekaljeni detektiv (Matt Dillon) koji će dati sve od sebe da konačno riješi ovaj slučaj.

Priest (2011)

Priest (2011)

Priest (2011)

(1:27:00)
62.4k pregleda

 Sveštenik

Postakapokaliptički SF triler koji je smešten u alternativni svet opustošen vekovnom borbom između ljudi i vampira. Priča o legendarnom ratniku - Svešteniku, iz poslednjeg rata, koji sad živi među ljudima u zidinama utvrđenim gradovima koje kontroliše crkva.Kada njegovu nećaku otme horda vampira, Sveštenik krši svoje zavete, i odlazi potragu za njom pre nego što je oni pretvore u jednog od njih. Na krstškom pohodu mu se pridružuju nećakin momak, pustinjski šerif, lak na obaraču, i bivša ratnička sveštenica koja je nestvarno vlada borilačkim veštinama.

Daybreakers (2009)

Daybreakers (2009)

Daybreakers (2009)

(1:38:00)
38.7k pregleda

 Stvorenja Zore

Daybreakers" prikazuje mračni svet budućnosti u kojem vampiri vladaju, a ljudi su gotovo istrebljeni. Nestanak ljudi za „krvopije" znači nestašicu hrane, pa zato vampiri pokušavaju da očuvaju „zalihe"... "Daybreakers" („Stvorenja zore") je horor scenarista i režisera braće Majkla i Pitera Spiriga, u kojem Itan Houk, Vilijem Defo i Sem Nil tumače glavne uloge. Radnja filma dešava se u budućnosti, 2017. godine, u svetu gde je ogromna većina populacije pretvorena u vampire. Dok preostala manjina smrtnika polako nestaje, snalažljiv tim vampira planira da zatoči i „uzgaja" svako preostalo ljudsko biće, dok istovremeno traže odgovarajuću zamenu za krv. Baš kada se čini da je sva nada izgubljena, oni otkrivaju tajnu, koja može da obezbedi spas za ljudsku vrstu.

Immortals (2011)

Immortals (2011)

Immortals (2011)

(1:50:00)
99.6k pregleda
Besmrtnici
Brutalni i krvoločni kralj Hyperion (Mickey Rourke) i njegova smrtonosna vojska iz Herakliona divljaju po Grčkoj u potrazi za davno izgubljenim Epirovim lukom. S tim neuništivim lukom, kralj će moći da zbaci bogove sa Olimpa sa vlasti i da postane neprikosnoveni gospodar sveta. Nemilosrdnom efikasnošću Hyperion i njegove legije uništavaju sve pred sobom i izgleda da ništa ne može da zaustavi zlu kraljevu misiju.
Dok selo za selom biva zbrisano sa lica zemlje, kamenorezac po imenu Theseus (Henry Cavill) zavetuje se da će osvetiti smrt svoje majke koja je umrla u jednom od Hyperionovih napada. Kad Theseus upozna proročicu iz Sibelina Fedru (Freida Pinto), njene uznemirujuće vizije o budućnosti ovog mladića ubediće je da je on ključna osoba koja može da zaustavi ovo uništenje. Uz njenu pomoć, Theseus će okupiti manju grupu sledbenika i prihvatiće svoju sudbinu u poslednjoj bici za budućnost ljudskog roda.
Faster (2010)

Faster (2010)

Faster (2010)

(1:38:00)
72.5k pregleda

Bivši osuđenik osvećuje bratovu smrt, koja se dogodila tijekom pljačkeprije dosta godina, kada su ih izdali vlastiti partneri. Ali na putuosvete mu stoji veteran policajac i plaćeni ubojica.

 

 

Tower Heist (2011)

Tower Heist (2011)

Tower Heist (2011)

(1:44:00)
49.6k pregleda

Pljačka s Vrha (2011)

Kad zaposleni u luksuznoj zgradu u Central Parku otkriju da je milijarder koji živi u penthausu ukrao njihovu penziju, skovaće neverovatan plan – oteće od njega ono što im i pripada.
Momak iz Kvinsa, Džoš Kovaks (Stiler) menadžer je više od decenije u jednoj od najluksuznijih i najobezbeđenijih zgrada u Njujorku. Pod njegovim budnim okom ništa ne može da prođe neopaženo. U najotmenijem stanu na vrhu zgrade, magnat sa Vol Strita, Artur Šo (Alen Alda) nalazi se u kućnom pritvoru jer je uhvaćen u krađi 2 milijarde dolara od svojih investitora. A oni koji su najgore prošli su upravo zaposleni koji su mu poverili svoje penzije na upravljanje.
Nekoliko dana pre nego što se Artur izvuče iz ovog savršenog zločina, Džošova ekipa će pozvati u pomoć sitnog prevaranta Slajda (Marfi) i zajedno će pokušati da izvedu nešto skoro nemoguće... da ukradu ono što su sigurni da se nalazi u Arturovom dobro obezbeđenom stanu. Iako amateri, ovi lopovi početnici poznaju zgradu bolje nego bilo ko drugi i pripremljeni su za krađu već godinama, samo što to nisu znal.

Hunter's Prayer (2017)

Hunter's Prayer (2017)

Hunter's Prayer (2017)

(1:31:00)
16.7k pregleda

Plaćeni ubica pomaže mladoj ženi da osveti smrt svoje porodice ….

Gone Girl (2014)

Gone Girl (2014)

Gone Girl (2014)

(2:29:00)
64k pregleda

 Isčezla
Uoči petogodišnjice braka, Nik prijavljuje nestanak svoje žene Ejmi. Pod pritiskom policije i medijskog frenetičnog interesovanja za ovaj slučaj, počinje da se kruni priča o idiličnom braku koji su Nik i Ejmi imali.
Kada Nik bude uhvaćen u lažima i prevarama, počinje da se čudno ponaša, pa svi počinju otvoren da sumnjaju - da li je on ubio svoju ženu?

Deadpool 2 (2018)

Deadpool 2 (2018)

Deadpool 2 (2018)

(1:59:00)
35.6k pregleda

Nakon gotovo smrtonosnog napada, šef kafeterije (Wade Wilson) bori se da oživi svoj san o tome da postane najbolji barmen, mada je izgubio čulo ukusa. U toj nameri sukobljava se i sa ninjama, yakuzama, ali i seksualno napadnim predatorkama, sve dok putuje svetom otkrivajući značaj porodice i prijateljstva, ali i pronalazeći nov smisao za avanturu koja će mu doneti titulu "najvećeg svetskog ljubavnika".

A Street Cat Named Bob (2016)

A Street Cat Named Bob (2016)

A Street Cat Named Bob (2016)

(1:43:00)
6,318 pregleda

Priča o prijateljstvu bivšeg ovisnika i jednog uličnog mačka koji mu je promenio život, a snimljen je po istoimenom bestseleru Jamesa Bowena.

The Do-Over (2016)

The Do-Over (2016)

The Do-Over (2016)

(1:48:00)
27.8k pregleda

Život menadžera banke okrene se naglavačke kada njegov prijatelj iz prošlosti lažira svoju smrt, što ih odvede u nezaboravnu avanturu.

 

 

The Mortal Instruments: City of Bones (2013)

The Mortal Instruments: City of Bones (2013)

The Mortal Instruments: City of Bones (2013)

(2:10:00)
82k pregleda

Instrumenti smrti: Grad kostiju

Radnja filma smeštena je u savremeni Njujork, gde Kleri Frej, naizgled obična tinejdžerka, otkriva neobičnu istinu o sebi. Ona je potomak loze Lovaca na senke, tajnog reda mladih polu-anđela, ratnika, zarobljenih u drevnoj borbi za spas našeg sveta od demona. Nakon što joj je majka misteriozno nestala, Kleri je primorana da se pridruži Lovcima na senke, koji je upoznaju sa opasnostima “druge strane” Njujorka, mestom nazvanim Donji Svet u kome vladaju demoni, vešci, vampiri, vukodlaci i druga smrtonosna stvorenja.

Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

(2:17:00)
32.9k pregleda

Od vizionarskog reditelja fillmova Peti element i Lucy, Luca Bessona, dolazi novi blockbuster Valerian i grad hiljadu planeta u kojem glumi i planetarno popularna pevačica Rihanna.
Valerian (Dane DeHaan) i Laureline (Cara Delevingne) su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u celom svemiru. Valerian ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnerkom Laureline, međutim ona će ga odbiti zbog njegove prošlosti sa ženama. Pod direktivom Zapovednika (Clive Owen), Valerian i Laureline su poslati na misiju u međugalaktički grad Alpha, rastuću metropolu koja je sastavljena od hiljadu planeta. Alpha ima sedamnaest milijona stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alphi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti celi grad u veliku opasnost.

Upgrade (2018)

Upgrade (2018)

Upgrade (2018)

(1:40:00)
11.6k pregleda

U bliskoj budućnosti, tehnologija kontroliše gotovo sve aspekte života. Kada se Grey, koji se izjašnjava kao "tehno-fob", nađe u središtu opasnosti, jedina nada da se osveti jeste da ugradi eksperimentalni kompjuterski čip-implant poznat kao Stem.

What Still Remains (2018)

What Still Remains (2018)

What Still Remains (2018)

(1:32:00)
6,332 pregleda

Nakon što je izgubila svoju porodicu, mlada žena bori se da preživi u svetu uništenom katastrofom. Ali kada joj usamljeni putnik ponudi sklonište u svojoj zajednici, ona mora da odluči da li je obećanje boljeg života vredno rizika da mu veruje …

Alien Code (2017)

Alien Code (2017)

Alien Code (2017)

(1:37:00)
10.2k pregleda

Nakon što dešifrira poruku sa satelita, briljantnog kriptografa Alexa Jacobsa proganjaju vladini agenti i vanzemaljska bića …