Dobrodošli
Prijava / Registracija
Filmovi koji se upravo gledaju

alice
  • 0 filmovi
  • 0 pratioci
  • 2 kolekcije

Moji komentari i recenzije

alisa

alisa

25-03-2015

ovaj film prikazuje koliko moci muskarac ima nad zaljubljenom zenom (naravno moglo je biti i obrnuto),sta je zaljubljena zena u stanju da trpi i do kakvog dna moze doci....naravno cesce je to verbalno nego fizicki ,a u ovom filmu to je izkarikaturisano bicevanjem i ostalim...a naglasak je dat i na njen pristanak,on nju nije tjerao ,onaj ugovor se cak moze protumaciti i kao brak...zavisi koliko duboko udjete u temu filma .... jeste za svaku osudu to sve ali gledali smo svi i Dzek Trbosjeka pa nije niko komentarisao e sad ce postati popularno ubijati prostitutke po ulicama.... Ono sto je mene odusevilo u filmu je njeno NE na kraju....Svi treba da imamo kontrolu nad svojim zivotom i pravo i slobodu da kazemo NE. Lijep pozdrav svim filmoljupcima....

alisa

alisa

24-03-2015

kakav je ovo opis filma??? da spasi brak mu otezavaju brojne zene?? ili to sto mu zena umire od raka? film je odlican ali tezak i tuzan do bola.....

alisa

alisa

23-03-2015

nekim ljudima je sudjeno da se pronadju.....cak ni kad oni sami ne razumiju razlog.......zasto se vole.....i zasto treba da budu zajedno.

alisa

alisa

20-03-2015

glupost........ samo te istrzaju zvucni efekti ......

alisa

alisa

18-03-2015

ozbiljna tema ali odradjena iz tako mnogo uglova(oca,malke,kidnapovane djevojcice,policije...)a ni iz jednog dovoljno .....djevojcica je prikazana kao sasvim zadovoljna,opustena,ni malo izmucena psihicki ni fizicki...policija kao skupina nekih gikova ,roditelji se tu i tamo provlace kao neki sporedni u tom svemu......kidnaper na momente i simpatican....ma uzas od filma! cista nula!

alisa

alisa

16-03-2015

kako volim ove filmove koji sa malo glumaca i bez ikakvih specijalnih efekata postignu da probude takvu emociju da se zpitas o svom zivotu,pa makar da samo pozelis nesto promjeniti...na bolje.

alisa

alisa

15-03-2015

film nema neku posebnu pricu ni pouku ali je pun dobrog sexa :)

alisa

alisa

11-03-2015

hvala na brzom reagovanju i otklanjanju problema.... :) film je odlican!

alisa

alisa

25-02-2015

wtf??? pa evo vec 17.ti film nece da otvori.... zastooo/??

alisa

alisa

23-02-2015

ljudi preko kog servera ste ga odgledali? meni nece ni preko jednog od ova tri....

alisa

alisa

01-02-2015

zlatice.... film je odlican...... :)

alisa

alisa

27-01-2015

Liam odlican,kao i uvjek..... film 9/10

Prikaži još

O meni

Sorry, this user hasn't posted anything yet.

Kolekcije


Učitavanje... Učitavanje...

Pratioci

Ja pratim