Dobrodošli
Prijava / Registracija

24 Hours to Live (2017)

Trailer
Ocena: 8.5 od 13 glasova

November 8, 2017 - Triler Filmovi (1:33:00) od: Brian Smrz

Uloge: Rutger Hauer, Ethan Hawke, Paul Anderson, Liam Cunningham, Nathalie BolttŽanr : Triler Filmovi

Režiser : Brian Smrz

Trajanje : 1:33:00

Prevod : Titl

Pregleda : 11,811

Svidjanja : 18Glumac Itan Hok u filmu "Još 24 sata života", koji su radili producenti sada već kultnog filma, "Džon Vik".

Trevis Konrad (Itan Hok) je bivši elitni vojnik, uništen tragedijom koja mu se dogodila. Smrt supruge i sina na njega ostavlja neizbrisiv trag, kada se u teškom trenutku iznenada pojavljuje njegov stari prijatelj iz vojske, Džim Morou (Pol Anderson).
Predlog koji mu je iznet, Konrad ne može da odbije. Morou sada radi za veoma moćnog čoveka, koji se bavi tajnim vojnim preduzetništvom, Reda Mauntina, koji Konradu nudi veoma opasan ali i veoma unosan zadatak, da bude plaćeni ubica.
Trevis prihvata, ali ceo njegov život okrenuće se u potpuno pogrešnom smeru kada ga pogađa smrtonosni hitac veoma uspešne Interpolove agentkinje Lin Biset (Ksu Kuin).

Glavne Uloge

Ostavite komentar

Komentari

Uloguj se ili se registruj da pošaljes komentar.
  • Komentari

   • Frantic

    S obzirom da volim djelo Ethana Hawke-a moje subjektivno mišljenje jeste da je film lijepo osmišljen, urađen, drži pažnju i da Ethan nije razočarao ni u ovoj ulozi. Međutim, objektivno, izlizana životna priča glavnog junaka, kao i u većini američkih filmova ovog žanra, a nepotrebno, jer film bi mogao biti jednako dobar čak i da glavni akter nema baš takav vid traume i patnje. definitivni kraj baš i nije po mom okusu, ali o tome nema smisla uopće raspravljati.. Ne želim kvariti doživljaj filma nikom, tako da svakako pogledajte...

    9/10

    Dodato
   • zoran

    dobar.

    Dodato
   • Sinisa

    Odlican film,vrijedi pogledati.Sve pohvale za sajt film-club.net

    Dodato

Trenutno koristimo deo snage tvog

CPUa za podršku sajta!

Ti možeš da DOZVOLIŠ ovo

i pomogneš nam, ili da OTKAŽEŠ

Više informacija OVDE