500 Dana Leta
Najromantičniji film godine govori o 500 dana ljubavi, koja se završava - raskidom! Priča o dečku koji veruje u ljubav i devojci koja ne veruje u veze.
Mladi Tom (Joseph Gordon-Levitt), uprkos ciničnom modernom svetu koji ga okružuje, veruje u kosmički predodređenu, sudbonosnu, fatalnu ljubav. Summer (Zooey Deschanel) je devojka koja ne veruje u to. Nimalo. Ali to neće sprečiti Toma da krene u osvajanje Summer, iznova i iznova, poput modernog Don Quixotea. Ali odjednom, Tom više nije zaljubljen samo u lepu, duhovitu i inteligentnu ženu, već i u ideju koju Summer za njega predstavlja – ideju ljubavi koja oduzima dah i zaustavlja svet.
Fitilj ove ljubavi upalio se 1. dana, kada Tom, koji zarađuje za život pišući sladunjave čestitke, susreće Summer - živahnu i lepu novu sekretaricu njegovog šefa. Iako je ona naizgled nedostižna, Tom uskoro otkriva da ima mnogo toga zajedničkog sa Summer. Oboje vole grupu The Smiths. Oboje cene nadrealističkog slikara Magrittea. Tom je nekada živeo u Džersiju, a Summer ima mačku koja se zove Bruce. Po Tomovim rečima, "kompatibilni su do ludila". Do dana 31. stvari počinju da se razvijaju, iako još uvek samo "ležerno". Dana 32. Tom se budi nepopravljivo zaljubljen, razmišljajući samo i isključivo o Summer. Do dana 185. situacija je u ozbiljnoj slepoj ulici, ali Tom i dalje ima nade...

"/>
(500) Days of Summer (2009)

(500) Days of Summer (2009)

23 31,248


Hvala za Lajk! Podelite sa svojim prijateljima!

URL
Izvinite, samo registrovani članovi mogu da kreiraju kolekcije.