Budan <<
Zamislite da se probudite uslijed zahtjevne operacije srca. Uz to doznajete da vam nema spasa, a ne možete ništa učiniti.
Statistike govore da svake godine kod oko 60 000 pacijenata u SAD-u anesterzija popusti za vrijeme operacije. Pacijent je u takvom stanju u potpunosti svjestan svega oko sebe te osjeća bol no u potpunosti je paraliziran.
U takvom će se stanju naći Clay Beresford (Hayden Christensen), dobro potkoženi mladić koji živi sa majkom (Lena Olin). Ona upravlja njegovim životom o čemu dovoljno govori činjenica da se boji reći da je zaručen (Jessica Alba) u stahu od njezine negativne reakcije. Njegov prijatelj kirurg Jack Howard (Terrence Howard) spasio mu je život nakon srčanog udara nakon čega je Clay stavljen na listu za trasplantaciju srca.
Prije nego što će na operacijski stol Clay se ženi, u strahu da neće preživjeti operaciju. Nakon obećavajućeg početku Clay se budi usred operacije no bez mogućnosti da reagira. Uz to se upoznaje sa planom koji bi trebao rezultirati njegovom smrću.

"/>
Awake (2007)

Awake (2007)

24 28,774


Hvala za Lajk! Podelite sa svojim prijateljima!

URL
Izvinite, samo registrovani članovi mogu da kreiraju kolekcije."KLIKNITE NA DA IZABERETE PREVOD!"