Dobrodošli
Prijava / Registracija
Ocena: 8.2 od 11 glasova

August 27, 2016 - Filmovi Drama Romance Sci-Fi (1:41:00) od: Drake Doremus

Uloge: Kristen Stewart, Nicholas Hoult, Guy Pearce, Bel Powley, Claudia Kim, Kate Lyn SheilŽanr : Filmovi Drama Romance Sci-Fi

Režiser : Drake Doremus

Trajanje : 1:41:00

Prevod : Preuzmi titl

Pregleda : 17,509

Svidjanja : 8Radnja filma se vrti oko kolega Nije i Silasa, koji žive u futurističko utopijsko društvo nazvanom ‘Kolektiv’ u kojem nema kriminala i nasilja. Oni su izbrisani genetskim inženjeringom, koje je izbrisalo i sve ljudske osećaje, dok je ljubav zakonom zabranjena. Ipak, likovi Stewart i Houlta osećaju zabranjenu privlačnost koja se pretvara u pravu strastvenu romansu, što izaziva veliku sumnju kod njihovih šefova. Moraju birati hoće li se vratiti natrag u sigurnost ‘Kolektiva’ ili riskirati sve i pokušati pobeći.

 

Glavne Uloge

Ostavite komentar

Komentari

Uloguj se ili se registruj da pošaljes komentar.
  • Komentari

   • MarkoPoncije

    Obavezno pogledati ovaj film, prigodaj je da ustanovite kakav um može Trumpa za predsjednika izabrati. Usput, izgleda kao svijet koji je Željka Markić osmislila. Inače film je dobar, nije dosadan i spor(kako znaju biti neki art filmovi), već se radnja događa prirodnom brzinom. U početku izgleda kao art film, ali već nakon par minuta se vidi da je to klasičan film postapokalipstične stvarnosti. Preporučujem pogledati, tko voli taj tip filmova, mene malo podsjeća na Rademption... Ukratko, prilično dobar film iako sam gledao i bolje na tu temu(npr. Blade Runner..)

    Dodato