Iz Pariza s ljubavlju
Želja vladinog agenta da izađe iz jednoličnosti svog života počinje da se ostvaruje kada dobije novog partnera – Veksa. Dok njih dvojica razaraju Pariz u mirovnoj antiterorističkoj misiji, naš mladi agent otkriva da je najsmrtonosnije oružje ono koje najviše volimo.
Lični sekretar ambasadora SAD u Francuskoj, Džejms Ris (Džonatan Ris Mejers), ima zavidan život u Parizu i prelepu devojku Francuskinju, ali njegova prava strast je njegov dodatni posao CIA operativca nižeg stepena. Sve što Džejms želi jeste da postane pravi agent i vidi malo prave akcije. Kada mu ponude prvi značajniji zadatak, ne može da poveruje koliko mu se posrećilo, sve dok ne upozna svog novog partnera, specijalnog agenta Čarlija Veksa (Džon Travolta) – lakog na okidaču, podrugljivog, razuzdanog agenta koji je poslat u Pariz da zaustavi napad terorista.
Veks vodi Džejmsa u vratolomnu akciju kroz parisko podzemlje. Sve to tera Džejmsa da sanja o povratku na kancelarijske zadatke. Ali kada Džejms otkrije da je meta iste kriminalne grupe koju pokušavaju da uhvate, shvata da nema povratka i da mu je Veks, možda, jedina nada da preživi narednih 48 sati.

"/>
From Paris with Love (2010)

From Paris with Love (2010)

40 36,165


Hvala za Lajk! Podelite sa svojim prijateljima!

URL
Izvinite, samo registrovani članovi mogu da kreiraju kolekcije.