Početak 
Dom Kob (Leonardo di Kaprio) je vešt lopov, apsolutno najbolji u opasnoj umetnosti izvlačenja informacija. On krade dragocene tajne iz najdublje podsvesti, za vreme sna, kada je um najranjiviji. Retka sposobnost učinila ga je pohlepnim igračem u novom, podmuklom svetu korporativne špijunaže, ali je od njega napravila i međunarodnog begunca i koštaće ga svega što je ikada voleo. Kobu je sada ponuđena mogućnost da se iskupi. Poslednji posao mogao bi da mu povrati stari život, ali samo ako bude u stanju da učini nemoguće: početak.
U svetu u kojem je moguće ući u snove jedna ideja iz ljudskog uma može biti najopasnije oružje ili najveća vrednost.
Jedna obična ideja iz ljudskog mozga može sagraditi gradove. Jedna obična ideja može transformisati ceo svet i prepraviti sva pravila. Dom Kob. Ti stvaraš svet sna. Ti uvodiš subjekat u taj san, a on ga ispunjava svojim tajnama.
Umesto perfektne otmice, Kob i njegov tim stručnjaka moraće da idu unazad: njihov zadatak nije da ukradu ideju, već da je presade. Ukoliko uspeju, to bi bio perfektan zločin. Ali nijedna mogućnost detaljnijeg planiranja ili stručnosti ne može pripremiti tim za opasnog neprijatelja koji je u stanju da predvidi svaki njihov korak. Neprijatelj koga samo Kob može da nasluti.

"/>
Inception (2010)

Inception (2010)

36 46,351


Hvala za Lajk! Podelite sa svojim prijateljima!

URL
Izvinite, samo registrovani članovi mogu da kreiraju kolekcije.