Dobrodošli
Prijava / Registracija
Ocena: 8.4 od 50 glasova

October 24, 2012 - Triler Akcija Filmovi War (00:00) od: Sylvester Stallone

Uloge: Sylvester Stallone, Julie Benz, Matthew Marsden, Graham McTavish, Reynaldo Gallegos, Jake La Botz, Tim Kang  • SERVER:

Žanr : Triler Akcija Filmovi War

Režiser : Sylvester Stallone

Trajanje : 00:00

IMDb link IMDb

Pregleda : 20,979

Svidjanja : 44 Rambo 4
Rambo, koji je uspeo da se izbori s mnogim užasima u životu, sada živi mirno i povučeno u Bangkoku. Iako se svojski trudi da izbegne nevolju, ona njega uvek nekako nađe.Grupa hrišćanskih misionara koju vode Majkl Burnet i Sara Miler dolazi kod Ramba u želji da ih on odveze brodom uz reku do Burme. Već 50 godina Burma je nalik ratnoj zoni. Narod koji živi na obali reke, mirni zemljoradnici, trpi brutalnu i represivnu vlast burmanske vojske i bori se za goli opstanak svakog dana. Ovo je trenutak kada su im medicinska pomoć i podrška neophodne.
Nakon razmišljanja i zbog insistiranja svog mentora, nekadašnjeg vojnika Eda Baumgartnera, Rambo prihvata ponudu i vozi Majkla, Saru i ostale misionare uz reku. Kada konačno stignu na obale gde živi narod Karen, misionari upadaju u zasedu sadističkog majora Pa Ti Tinta i odreda burmanskih vojnika. Uhvaćeni seljani i misionari su užasno mučeni, a zatim i ubijeni. Ipak, neke od njih ostavljaju u životu, zatočene.

Glavne Uloge

Ostavite komentar

Komentari

Uloguj se ili se registruj da pošaljes komentar.
    • Komentari

      Budite prvi koji ćete komentarisati video.

Trenutno koristimo deo snage tvog

CPUa za podršku sajta!

Ti možeš da DOZVOLIŠ ovo

i pomogneš nam, ili da OTKAŽEŠ

Više informacija OVDE