Dobrodošli
Prijava / Registracija
Ocena: 8.7 od 23 glasova

December 31, 2011 - Horor Triler Filmovi (1:35:00) od: Ben Wheatley

Uloge: Neil Maskell, MyAnna Buring, Harry Simpson, Michael Smiley, Emma Fryer, Struan Rodger, Esme Folley, Ben Crompton, Gemma Lise Thornton • SERVER:

Žanr : Horor Triler Filmovi

Režiser : Ben Wheatley

Trajanje : 1:35:00

IMDb link IMDb

Pregleda : 31,042

Svidjanja : 23Film prati dva stara prijatelja, dvojicu plaćenih ubica koji se posle višemesečne pauze ponovo sastaju da odrade zajedno jedan posao. Mi ubrzo iz konverzacije likova saznajemo da se njihova poslednja kolaboracija nije baš najsjajnije završila, i da Džej kao rezultat toga nosi određene traume i dozu skepticizma. Pored ovoga, Džeja još sa druge strane pritiska tenzija u privatnom životu nastala zbog lošeg slaganja sa suprugom i finansijskih problema koji se neprestano gomilaju. Džej vidi spas u ovom poslu i zajedno sa Gejlom, svojim prijateljem i kolegom, se upućuje u prilično jeziv hotel da se sastanu i dogovore sa novim poslodavcem. Sama činjenica što ih on tera da potpišu krvlju ugovor je dovoljno veliki indikatora da će ovaj film biti pun bizarnih i uvrnutih sekvenci. Plaćenici dobijaju listu na kojoj se nalaze tri imena koja moraju biti eliminisana, i od tog trenutka oni se upuštaju u mračnu avanturu punu naslija i krvoprolića gde tenzija i panaroja ne prestaju do samog kraja filma.

Glavne Uloge

Ostavite komentar

Komentari

Uloguj se ili se registruj da pošaljes komentar.
  • Komentari

   • @

    ma dajte ljudi kakvi su vam ovo komentari?!ovo je glup i smoronski film do bola!!!ne vrijedi 10sec.gledanja!!!!

    Dodato
   • RAJKO

    Ništa naročito.

    Dodato
   • Zoran

    OK nije baš tako brutalan,ima delova koji su slični i čak indentični.Ali sa psihološkog gledišta?

    Dodato
   • Aleksandar

    Pretera ga DrugCrni,zbog njegovog komentara sam i odlucio da pogledam ovaj film rekoh aj bas da vidim dal je je toliko brutalan ko onaj nas SRPSKI FILMIC al nije toliko,moze se pogledati,po meni dobar film,preporuka hmm ne bas svima :))

    Dodato
   • Zoran

    Ovaj film treba zabraniti kao i onaj Srpski film,ja ne mogu da verujem da neko dopušta i plaća da se ovakvi filmovi snimaju.

    Dodato

Trenutno koristimo deo snage tvog

CPUa za podršku sajta!

Ti možeš da DOZVOLIŠ ovo

i pomogneš nam, ili da OTKAŽEŠ

Više informacija OVDE