Dobrodošli
Prijava / Registracija
Ocena: 8.2 od 77 glasova

December 19, 2013 - Filmovi Drama Romance Komedija (1:30:00) od: Joseph Gordon-Levitt

Uloge: Joseph Gordon-Levitt, Scarlett Johansson, Julianne Moore, Tony Danza, Glenne HeadlyŽanr : Filmovi Drama Romance Komedija

Režiser : Joseph Gordon-Levitt

Trajanje : 1:30:00

IMDb link IMDb

Pregleda : 79,108

Svidjanja : 82 Don Džon
Džon Martelo (Joseph Gordon – Levitt) je snažan, zgodan i pouzdan momak. Prijatelji ga zovu Don Džon zbog toga što svakog vikenda osvoji novu devojku, ali ni one najbolje nisu za njega toliko interesantne koliko mu zadovoljstvo pričinjava gledanje pornografije.
Barbara Šugerman (Scarlett Johanson) je pametna, lepa i pomalo staromodna devojka. Odrasla je na romantičnim holivudskim filmovima i odlučna je u nameri da nađe svog princa „sa kojim će odjahati u suton“. Njihova veza se pretvara u moderni sukob polova i stavova zasnovanih na lažnim fantazijama.

Glavne Uloge


Uloguj se ili se registruj da pošaljes komentar.

   Komentari

   • Donata

    Srednja zalost......

    Dodato
   • Alen

    Film je veoma dobar..film neće razočarati posebno kada glumi Scerlett Johansson ( za mušku populaciju).. Tko se osjeća mlad mora pogledat ovaj film... možda nekome da ideju za životni stil... teretana, djevojke, pornići, izlasci u klubove, cuga itd.... ocijena 9/10

    Dodato
   • pink tattoo

    Film je dobar,malo perverzan,pokazuje kako od ovisnog frajera o pornicima,postaje sasvim drugi tip frajera zahvaljujuci djevojci.

    Dodato
   • Stifler_18

    Vrijedi pogledati bas je 3:) :D

    Dodato
   • Marko

    ...glup da gluplji film nisam skoro vido, u rangu sa spanskim serijama

    Dodato
   • Jeki

    Jako dobar

    Dodato