Dobrodošli
Prijava / Registracija

The Commuter (2018)

Trailer
Ocena: 8.8 od 36 glasova

March 31, 2018 - Akcija Filmovi Drama Crime (1:45:00) od: Jaume Collet-Serra

Uloge: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Jonathan Banks, Sam NeillŽanr : Akcija Filmovi Drama Crime

Režiser : Jaume Collet-Serra

Trajanje : 1:45:00

IMDb link IMDb

Pregleda : 40,735

Svidjanja : 35Michael je porodični čovek i prodavac osiguranja koji svakodnevno s posla kući putuje vozom. Jednog poslepodneva njegovu sigurnu rutinu prekida misteriozna neznanka, koja ga obasipa intrigantnim ličnim pitanjima. Micheal, kojeg tumači Liam Neeson, susreće se s ponudom koju ne može odbiti te biva prisiljen identifikovati skrivenog putnika, uljeza na svom vozu, pre zadnjeg zaustavljanja. U bitci s vremenom pokušava razrešiti nametnutu mu zagonetku. Uskoro shvata da je nesvesno namamljen u kriminalnu zaveru te da potpomaže smrtonosni plan koji se počinje odvijati pred njegovim očima. U Michelovim je rukama sudbina njegove porodice i sudbine svih putnika u vozu, a u pitanju je igra života i smrti.

Glavne Uloge


Uloguj se ili se registruj da pošaljes komentar.

   Komentari

   • VladislavPetrovic

    pa dobro nebih ga bas hvalio kao drugi,jeste ok film

    Dodato
   • vlada

    najcistija gudra u....Paliciji, najkorumpiraniji politikanti dolaze na vlast preko Palicije-Bie-Cie-ISTA GOVNA samo drugi nazivi, ali SVETI AMERI bar pricaju o korumpiranoj Paliciji, a ovde.....cisto da "cistije biti ne moze", svi rade privatno po sumnjivim objektima kao obezbedjenja, Alekova bagra gleda kroz prste, da bi ih sutra stitili, ali...zajebace se...Palicija je najpokvarenija Sluzba na Svetu, cim oseti miris propasti, menja stranu, kao 05.Oktobra...BANDA NAD BANDAMA JE TO ?

    Dodato
   • Sinki

    Fantastican film,drzi paznju od pocetka do kraja.10/10

    Dodato
   • Срђан

    Одличан акциони трилер. Лијам Нисон у једном од својих најбољих акционих издања, донекле познатих јер неретко укључују његове ликове који се боре заради породице којој антагонисти прете.

    Динамична радња, динамично поприште. Десет.

    Dodato