Dobrodošli
Prijava / Registracija
Filmovi koji se upravo gledaju

Kolekcija

🎬 Odgledano

Kreirano 23-12-2018
50 Filmovi
Searching (2018)

Searching (2018)

Searching (2018)

(1:42:00)
12.9k pregleda

Nakon što mu nestane 16-godišnja ćerka, a policija ne uspe da pronađe nikakav trag, David Kim kreće u sopstvenu potragu. Prvo pregledava ćerkin laptop, pokušavajući da ustanovi koja su bila njena interesovanja i koji je sajt poslednji put posetila...

The Twilight Saga: Eclipse (2010)

The Twilight Saga: Eclipse (2010)

The Twilight Saga: Eclipse (2010)

(2:04:00)
70.5k pregleda

Bella (Kristen Stewart) je još jednom okružena opasnostima dok Sijetl pogađaju misteriozna ubistva a zli vampir produžava svoju misiju za osvetom. U sred svega, ona je primorana da izabere između ljubavi prema Edwardu (Robert Pattinson) i prijateljstvu sa Jacobom (Taylor Lautner) - znajući da njena odluka može da podstakne bitku između vampira i vukodlaka. Dok se matura približava, Bella se suočava sa najvažnijom odlukom u svom životu.

 
Letters to Juliet (2010)

Letters to Juliet (2010)

Letters to Juliet (2010)

(1:45:00)
51.8k pregleda

Pisma Juliji
I sam nagoveštaj romantične ljubavi primorava ljude da testiraju svoju volju za životom i hrabrost koja je potrebna da se promeni život. Na ovoj ideji zasnovana je ova romantična komedija u kojoj igraju Amanda Sejfrid („Mama Mia“), Vanesa Redgrejv (šest puta nominovana za Oskara i dobitnik Oskara za „Juliju“), Kristofer Igan („Eragon“), Gael Garsija Bernal („Dnevnik motocikliste“) i Franko Nero („Umri muški 2“). Film je režirao Gari Vinik („Charlotte’s Web“, „13 Going on 30“), a producirali su ga Mark Kanton, Elen Barkin i Kerolin Kaplan. Scenario su napisali Hose Rivera (nominovan za Oskara za „Dnevnik motocikliste“) i Tim Saliven. Izvršni producent je Ron Šmit. Amanda Sejfrid tumači lik Sofije Hol, novinara koji radi u časopisu, koja sa svojim dečkom Viktorom (Gel Garsija Bernal) odlazi iz Njujorka za Italiju, zarad malo neophodne romanse. I dok Viktor završava poslove, Sofija odlazi u čuveno dvorište Romea i Julije u Veroni gde žene čitavog sveta ostavljaju Juliji pisma o svojim izgubljenim ljubavima. Tamo otkriva 50 godina staro pismo koje je Juliji poslala Kler Smit (Vanesa Redgrejv) u potrazi za mladim Italijanom sa kojim se zabavljala kada je još bila tinejdžerka. Na Sofijino iznenađenje, njen odgovor inspiriše Kler, koja je sada već baka, da se zaputi u Veronu u potrazi za svojom davno izgubljenom ljubavlju (Franko Nero). U pratnji unuka Čarlija (Kristofer Igan) njih troje će krenuti da traže po celoj Toskani i otkriti da se hrabrost da se nosiš sa ljubavlju ne stiče lako. Ali njen razlog za pokretanje ove avanture, bar kako ona misli, jeste da unapredi svoju karijeru. Budući da je sada samo asistent, a želi da postane samostalni novinar, Sofija oseća da bi ova priča mogla da da podstrek njenoj karijeri. Kada jednom počne da pomaže Kler u njenoj drugoj šansi za pravu ljubav, shvatiće da je priča koju juri zapravo samo bekstvo od svoje priče od koje je bežala čitavog svog života.

Thor (2011)

Thor (2011)

Thor (2011)

(1:55:00)
62.4k pregleda

U središtu mističnog carstva Asgarda je moćni Tor, snažni ali arogantni ratnik čiji će nesmotreni postupci ponovo pokrenuti drevni rat. Zbog toga će Tor biti prognan na Zemlju, gde će biti primoran da živi među ljudima. Kad najopasniji zlikovac pošalje svoje mračne snage da zauzmu Zemlju, Tor će shvatiti šta je potrebno da bi se postalo pravi heroj.

 

The Roommate (2011)

The Roommate (2011)

The Roommate (2011)

(1:31:00)
33k pregleda

 Cimerka
Rebecca (Leighton Meester) je emotivno nestabilni brucoš na koledžu koja postaje opsednuta svojom cimerkom (Minka Kelly).

 

127 Hours (2010)

127 Hours (2010)

127 Hours (2010)

(1:28:00)
42.8k pregleda

>> 127 Sati <<
127
Hours (127 Sati) je novi film koji potpisuje Danny Boyle, režiser koga je proslavio Milioner iz blata. Novo ostvarenje je istinita priča o planinaru Aronu Ralstonu (James Franco) koji je pet dana bio zarobljen između kamenja, bez ikakve šanse da se izvuče.Saznajte šta je sve potrebno da uradite da biste preživeli.

Salt (2010)

Salt (2010)

Salt (2010)

(1:39:16)
47.3k pregleda

Kao agent CIA, Avelin Salt (Dzoli) polozila je zakletvu da ce casno sluziti svojoj zemlji. Njena lojalnost bice dovedena u pitanje kada biva optuzena za spijunazu, u korist Rusije. Tada Saltova pocinje borbu, koristeci sve svoje vestine i iskustvo tajnog agenta, kako bi izbegla hapsenje i dokazala istinu. Napetost sve vise raste, jer njeni napori da dokaze nevinost jos vise produbljuju sumnju. Dok se trka za otkrivanje njenog pravog identiteta nastavlja, postavlja se jedino pitanje, “Ko je Salt?”

Abduction (2011)

Abduction (2011)

Abduction (2011)

(1:47:00)
44.7k pregleda

Otmica (2011)

Srednjoškolac u jednom trenutku saznaje da je davno otet, da je njegova porodica lažna i da ništa nije onako kako je on mislio...

I Don't Know How She Does It (2011)

I Don't Know How She Does It (2011)

I Don't Know How She Does It (2011)

(1:26:00)
41.9k pregleda

>> Ne znam kako joj Polazi za Rukom <<
Film je baziran na istoimenom romanu Alison Pirson i prati život Kejt Redi koja tokom dana radi u uspešnoj bostonskoj firmi kao finansijski menadžer, a uveče postaje posvećena majka i srećno udata zena za arhitektu Ričarda koji je ostao bez posla. Balans između poslovnog i privatnog sveta i izazova koji oni nose, Kejt će nekako uspeti da održi uz veliku podršku najbolje prijateljice Alison koja ima dosta iskustva u održavanju ravnoteže između porodice i karijere.
Dok juri sa jednog na drugi sastanak kroz glavu joj prolazi beskrajna lista haotičnog života zaposlene majke i žene na kojoj stoji: napiši izveštaj, obavi prekookeanski razgovor, seti se božićne predstave, proveri berzanski izveštaj, otkaži pregled, pokupi stvari sa hemijskog čišćenja, plati račune, ispravi opuštenu karlicu, nađi vremena za seks.
U momentu kada dobija novi posao koji će od nje zahtevati više putovanja i odsustva od kuće, novi poslovni partner Džek otvoreno počne da pokazuje simpatiju, a suprug Ričard dobije poslovnu ponudu koja se ne odbija, Kejt će se učiniti da je potpuno nemoguće podneti nove izazove i odgovornosti ...

The Lake House (2006)

The Lake House (2006)

The Lake House (2006)

(1:38:00)
33.9k pregleda

Kuća na jezeru (2006)

Dok usamljena dr. Kate Forster (Bullock) razmjenjuje pisma s arhitektom Alexom Wylerom (Reeves), dopisivanje prerasta u ljubav, a oni shvaćaju da žive u istoj kući, ali s dvije godine vremenske razlike.Da bi mogli biti zajedno, moraju otkriti tajnu svoje čudesne ljubavi, a njihovi pokušaji mogli bi uništiti jedino što ih je povezalo i omogućilo im da se zaljube...

Mr. Poppers Penguins (2011)

Mr. Poppers Penguins (2011)

Mr. Poppers Penguins (2011)

(1:34:00)
45.5k pregleda

Tomi Poper (Džim Keri) je uspešan njujorški biznismen koji se udaljio od porodice jer previše radi. Otac, koji se potpuno razlikovao od njega, nakon smrti mu u nasledstvo ostavi pingvina. Kroz seriju nesporazuma, Poper nasleđuje još pet pingvina. Tih šest pingvina okrenuće mu kuću, planove i ceo život naglavačke.

 

 

The Notebook (2004)

The Notebook (2004)

The Notebook (2004)

(2:05:00)
75.8k pregleda

>> Beležnica<<
Godine 1940 mlada Eli Hamilton dolazi u gradić Sibruk, koji se nalazi na obali u Sjevernoj Karolini, da provede ljeto sa svojom porodicom. Kao tinejdžerka, Eli Hamilton (Rejčel Mekadams) na karnevalu upoznaje lokalnog momka Nou Kalouna (Rajan Gozling). Noa osjeća da on i Eli treba da budu zajedno, iako on radi u mlinu i pripada nižem staležu. Tokom jednog strasnog i opuštenog ljeta na jugu oni su se zaljubili jedno u drugo.

The Smurfs (2011)

The Smurfs (2011)

The Smurfs (2011)

(1:42:43)
95.7k pregleda

Kada zli čarobnjak Gargamel (Hank Azaria) istera Štrumpfove iz njihovog sela, oni su primorani da prođu kroz portal i da iz svog sveta uđu u naš, i to u sred njujorškog Central Parka. Visoki samo tri jabuke, a zaglavljeni u Velikoj Jabuci, Štrumpfovi moraju da pronađu način da se vrate u svoje selo pre nego što im Gargamel uđe u trag.

 

 

The Woman in Black (2012)

The Woman in Black (2012)

The Woman in Black (2012)

(1:35:00)
36.5k pregleda

Žena u Crnom 

Arthur Kipps je advokat kome je umrla žena a njegova tuga mu stavlja posao u drugi plan. Uskoro će se uputiti u usamljeno seoce ne bi li tamo rešio poslove pokojnog klijenta. Ubrzo po dolasku postaje mu jasno da meštani kriju neobičnu tajnu. Doznaje da je kuća koja je pripadala pokojniku ukleta te da ju opseda duh žene koja je naumila pronaći nekoga ili nešto što je izgubila. Niko pa ni deca nisu sigurni pred njenom osvetom..

Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

(2:48:00)
44k pregleda

 Pirati sa Kariba 3
Veliki dani piratstva prolaze. Will Turner (Orlando Bloom) i njegova verenica Elizabeth Swann (Keira Knightley) udružuju snage sa starim neprijateljem, piratskim kapetanom Barbossom (Geoffrey Rush) kako bi spasili Jacka Sparrowa (Johnny Depp) koji je zarobljen u čistilištu Devy Jones-a dok zastrašujući sablasni brod, Leteći Holandez i Davy Jones, pod kontrolom Istočnoindijske kompanije šire pustoš preko sedam mora. Ploveći između izdaje, nepoverenja i divljih i opasnih voda, Will, Elisabeth i Barbossa moraju probiti put do egzotičnog Singapura i suočiti se sa podmuklim azijskim piratom Sao Fengom koji predvodi bandu natprirodnih plaćenika. Sada zaglavljeni između "Krajeva sveta", svako od njih mora izabrati stranu u poslednjoj, divovskoj bitci u kojoj nisu ulog samo njihovi životi i sreća nego i budućnost svih slobodoljubivih pirata koja je ugrožena od šefa Istočnoindijske kompanije lorda Cutler-a.

The Awakening (2011)

The Awakening (2011)

The Awakening (2011)

(1:42:00)
52.3k pregleda

>> Buđenje <<
Godine 1921. Engleska je obuzeta patnjom usled gubitaka u Prvom svetskom ratu. Zbog toga mnogi počinju da veruju u paranormalne pojave. Tako i Florans Kečkart posećuje školu koju, navodno, posećuje dečji duh. Tamo se, zaista, dešavaju stvari koje su teško pojmljive običnim smrtnicima...

 

 

Gone (2012)

Gone (2012)

Gone (2012)

(1:34:00)
35.4k pregleda

>> Prohujalo <<
U napetom trileru Gone, Jill Parrish (Amanda Seyfried) dolazi kući posle noćne smene i otkriva da je njena sestra Molly kidnapovana. Jill, koja je pre godinu dana i sama pobegla od kidnapera, uverena je da je isti serijski ubica sada došao po njenu sestru. Strahujući da bi Molly mogla biti mrtva do zalaska sunca, Jill kreće u napetu poteru da pronađe ubicu, otkrije njegove tajne i spasi svoju sestru

 

 

This Means War (2012)

This Means War (2012)

This Means War (2012)

(1:38:00)
40.9k pregleda

>> Ovo Znači Rat <<
Najbolji operativci agencija CIA ujedno su i najbolji prijatelji, koji čuvaju leđa jedan drugom kada su u opasnosti. Međutim, kada se nađu u situaciji da se obojica zaljube u istu ženu, zaboravljaju da su nekada zajedničkim naporima obarali čitave vlade sa vlasti. Svoje špijunske veštine i najsavremenije oružje oni sada koriste u borbi jedan protiv drugog, dok ona nikako ne može da se odluči ko je od njih dvojice više privlači. Zaraćene strane u fimu igraju Tom Hardi i Kris Pajn, a sukob se vodi oko Riz Viderspun. Komičarka Čelsi Hendler glumi zabavnu i urnebesno duhovitu sestru.

Dream House (2011)

Dream House (2011)

Dream House (2011)

(1:28:00)
34.2k pregleda

Kuća Snova (2011)

Ovaj napeti triler prati porodicu koja se doseljava u novi dom ne znajući da je na tom mestu ubijena majka sa decom. Čitav grad veruje da je to delo supruga koji je preživeo, a novi stanar Vil počinje da istražuje tragediju i jedini trag ga vodi do En (Naomi Watts), komsinici koja je bila bliska sa nastradalom porodicom. Vil i En sastavljaju uznemirujuću slagalicu i otkrivaju da je prokletstvo poslednjeg žitelja preneto na ovu kuću kao pretnja i za sledeceg čoveka koji u nju uđe.

The Green Mile (1999)

The Green Mile (1999)

The Green Mile (1999)

(3:08:00)
26.1k pregleda

>>Zelena Milja <<
Radnja filma smeštena je u 1935. u jedan zatvor. Pol Edžkomb [Tom Henks] glavni je čuvar zatvorenika osuđenih na smrt. Dobija novog robijaša, Džona Kofija [Majkl Krak Dankan] osuđenog za brutalno ubistvo dve devojčice. I pored zastrašujućeg izgleda i kazne koju služi zbog jednog tako teškog zločina čini se da je Džon ljubazna i lepo vaspitana osoba. On se ponaša kao dete, a ne kao okoreli zločinac. Uskoro Edžkomb i još dvojica čuvara [Dejvid Mors i Beri Peper] primećuju nešto veoma čudno u vezi sa Kofijem, i počinju da se pitaju da li je on u stanju da počini ubistvo za koje je osuđen...

Perfume: The Story of a Murderer (2006)

Perfume: The Story of a Murderer (2006)

Perfume: The Story of a Murderer (2006)

(2:27:00)
23.6k pregleda

  Parfem : Hronologija Jednog Zločina

Grenuil postaje šegrt kod parfimiste Baldinija (Dastin Hofman), čoveka čiji posao propada i koji očajnički traži novi "neodoljivi" miris. Grenuil brzo pokazuje snalažljivost u kreiranju novih savršenih mirisa koji će povratiti Baldinijevu reputaciju. Zauzvrat, on traži od starog majstora da ga pouči veštini sakupljanja i očuvanja mirisa. Kada sazna da miris živog bića ne može da se destiluje i izdvoji, Grenuil skoro umire od razočaranja. Baldini mu objašnjava da je jedino mesto na kome se koristi tajanstveni metod pod nazivom enfleuraž (izdvajanje esencije iz cveta) grad Gras. Tamo može naći ono što traži.
Grenuil odmah odlazi u Gras. Na putu, u pećini Centralnog masiva, otkriva da on sam nema nikakav miris, kao da ne postoji. To saznanje ga duboko potresa i on odlučuje da za sebe stvori neodoljivi miris.
Na putu u Gras mimoilazi se s kočijom u kojoj se vozi prelepa Lora (Rejčel Herd-Vud), ćerka jednog trgovca. Grenuil miriše vazduh. Evo ga ponovo, taj fatalno divni miris na koji je naišao samo jednom do tada, miris koji mora posedovati... 

Inception (2010)

Inception (2010)

Inception (2010)

(2:28:00)
36.8k pregleda

Početak 
Dom Kob (Leonardo di Kaprio) je vešt lopov, apsolutno najbolji u opasnoj umetnosti izvlačenja informacija. On krade dragocene tajne iz najdublje podsvesti, za vreme sna, kada je um najranjiviji. Retka sposobnost učinila ga je pohlepnim igračem u novom, podmuklom svetu korporativne špijunaže, ali je od njega napravila i međunarodnog begunca i koštaće ga svega što je ikada voleo. Kobu je sada ponuđena mogućnost da se iskupi. Poslednji posao mogao bi da mu povrati stari život, ali samo ako bude u stanju da učini nemoguće: početak.
U svetu u kojem je moguće ući u snove jedna ideja iz ljudskog uma može biti najopasnije oružje ili najveća vrednost.
Jedna obična ideja iz ljudskog mozga može sagraditi gradove. Jedna obična ideja može transformisati ceo svet i prepraviti sva pravila. Dom Kob. Ti stvaraš svet sna. Ti uvodiš subjekat u taj san, a on ga ispunjava svojim tajnama.
Umesto perfektne otmice, Kob i njegov tim stručnjaka moraće da idu unazad: njihov zadatak nije da ukradu ideju, već da je presade. Ukoliko uspeju, to bi bio perfektan zločin. Ali nijedna mogućnost detaljnijeg planiranja ili stručnosti ne može pripremiti tim za opasnog neprijatelja koji je u stanju da predvidi svaki njihov korak. Neprijatelj koga samo Kob može da nasluti.

Seven (1995)

Seven (1995)

Seven (1995)

(2:07:00)
29.3k pregleda

>> Sedam <<
Williama Somerseta, detektiva za umorstva iz New Yorka, dijeli samo sedam dana od umirovljenja.
Detektiv David Mills nedavno je premešten u New York i želi što prije nastaviti gdje je Somerset stao. Počinju se redati brutalna ubistva, a dva detektiva očajnički jure serijskog ubicu koji svoja ubojstva opravdava žrtvinim zanemarivanjima Sedam smrtnih greha.
Priča nas vodi od jedne do druge žrtve dok John Doe, detektivima Millsu i Somersetu propovijeda jedan po jedan smrtni grijeh. Detektiv Somerset počinje s proučavanjem Sedam smrtnih greha, ne bi li shvatio na koji način ubica operira, dok se detektiv Mills trudi prodreti u ubičin um...
Planove im nastoji pomrsiti gradski vlastodržac i tiranin (Christopher Walken).

Leon: The Professional (1994)

Leon: The Professional (1994)

Leon: The Professional (1994)

(00:00)
24.9k pregleda

>> Leon: Profesionalac <<
Leon
je imigrant, koji živi povučenim i mirnim životom, pije samo mleko, međutim, njegovo zanimanje je profesionalni ubica. U njegovoj zgradi stanuje mala Matilda, dvanaestogodišnja Njujorčanka, koja živi tužan život s porodicom. Njen otac je kriminalac i čuva drogu za korumpiranog policajca Normana. Jedino zbog čega je devojčica srećna je njen mlađi brat.
Otac joj uleti u nesuglasice s Normanom i iz osvete njegov tim poubija celu porodicu. Preživi jedino Matilda, koja je u tom trenutku bila u prodavnici. Ubrzo sigurnost nalazi u stanu neobičnog suseda. Kada sazna čime se njen novi prijatelj bavi, zamoli ga da joj osveti brata, a Leon vrlo dobro zna kako treba da postupi u takvoj situaciji. Trudi se na sve načine da Matilda odustane od osvete, međutim, njegova želja da je izvuče iz problema je bezuspešna. U isto vreme, korumpirani policajac želi da ukloni jedinog svedoka ubistva, malu Matildu.

Shame (2011)

Shame (2011)

Shame (2011)

(1:41:00)
30.2k pregleda

Sram
Brendon ima 30 i neku godinu i problem kontrolisanja svojih seksualnih nagona. Njegova jedina preokupacija su prostitutke, pornografija i masturbiranje. Čini se da je on u nekoj vrsti robovanja požudi... A onda kada malo bolje razmislimo, ne razlikuje se mnogo od većine mladih muškaraca.

 

 

Look Away (2018)

Look Away (2018)

Look Away (2018)

(1:43:00)
8,541 pregleda

Usamljena 18-godišnja školarka poverava se svojoj refleksiji zbog nedostatka podrške porodice i njenih vršnjaka. Menja mesta sa svojom suprotnošću, zlom blizankinjom koja joj se ukazuje u odrazu ogledala, ali novootkrivena sloboda oslobađa potisnute osećaje …

The Meg (2018)

The Meg (2018)

The Meg (2018)

(1:53:00)
27.3k pregleda

Jonas Taylor je ekspert u ronjenju i mornarički kapetan, koji se pre pet godina, susreo s nepoznatom opasnošću na moru i bio prinuđen da prekine misiju i napusti pola svoje posade. Ovaj tragični incident uslovio je njegovo ražalovanje, što ga je koštalo karijere i braka. Jedinu utehu mu je predstavljalo to što je govorio istinu - da se sukobio s ogromnim morskim stvorenjem za koje se mislilo da je izumrlo pre više od milion godina.
Kada se na dnu mora nasuka istraživačka podmornica u kojoj je i njegova bivša žena, samo Jonas može da im pomogne. Da li je to prilika za iskupljenje, ili samoubilačka misija, tek Jonas mora da su suoči s svojim najvećim strahovima, sublimirajući ih u jednom jedinom pitanju - da li je Carcharodon Megalodon - najveći ikad postojeći morski predator - još uvek živ i u lovu?

Hereditary (2018)

Hereditary (2018)

Hereditary (2018)

(2:07:00)
8,511 pregleda

Annie je umetnica koja izrađuje minijaturne makete. Živi s mužem i dvoje dece na rubu šume, povučeno. Kada joj umre majka s kojom nije bila u najboljim odnosima, Annie polako gubi razum. Nakon još jedne velike tragedije u porodici, Anni se okreće okultnome, ali to ni njoj ni njenoj porodici neće doneti ništa dobro...

Unfriended: Dark Web (2018)

Unfriended: Dark Web (2018)

Unfriended: Dark Web (2018)

(1:32:00)
6,838 pregleda

Tinejdžer dolazi u posed novog laptopa i otkriva da je on možda ukraden. Prethodni vlasnik možda parti svaki njegov koraak, a spreman je da uradi sve ne bi li vratio svoj kompjuter.

The Nun (2018)

The Nun (2018)

The Nun (2018)

(1:36:00)
27.6k pregleda

Kada mlada kaluđerica oduzme svoj život u Rumuniji, Vatikan šalje sveštenika koga progoni prošlost i iskušenicu da istraže slučaj. Zajedno, oni otkrivaju skrivenu tajnu. Rizikujući ne samo sopstvene živote, već i veru, moraju da se suprotstave strašnom zlu u obliku demonke monahinje...

A Quiet Place (2018)

A Quiet Place (2018)

A Quiet Place (2018)

(1:30:00)
26.6k pregleda

Naš svet su zauzeli naizgled neranjiva čudovišta, koja na najmanji mogući šum odmah napadaju smrtonosnom silom. Sve se stoga odvija oko jednog bitnog pravila – kreći se pažljivo i nikada ne stvaraj nikakav zvuk, pa čak ni najmanji šum.
Jedna genijalna porodica je uspela da preživi u tišini, pažljivo prigušujući svaki mogući zvuk u svakodnevnom životu...

Revenge (2017)

Revenge (2017)

Revenge (2017)

(1:48:00)
14.8k pregleda

Tri bogata privrednika iz srećnih porodica, okupljaju se na godišnjem lovu, u pustinji. To je način da prevaziđu svakodnevni stres na poslu i dokažu svoju muškost. Ali, ovaj put, jedan od njih došao je sa svojom mladom ljubavnicom, iznimno seksi Lolitom, koja brzo potiče požudu ostalih... Stvari kreću pogrešnim putem ... U paklu pustinje, mlada devojka ostavljena da umre, vraća se u život ... Tako se plen pretvara u lovca i počinje nemilosrdna potera.

Anon (2018)

Anon (2018)

Anon (2018)

(1:40:00)
14k pregleda

U bliskoj budućnosti u kojoj ne postoji privatnost i anonimnost, vlada kroz “The Mind’s Eye” nadzire sve. Čak su i privatna sećanja snimljena do zadnje milisekunde i sačuvana u bazu poznatu kao “The Ether”, u svrhu da se zločinima potpuno stane na kraj. Sal Frieland je okoreli policajac koji daje sve od sebe da reši seriju šokantnih i kako se čini povezanih ubistava. Kada nabasa na mladu ženu bez identitea, bez prošlostii bez ikakvih sačuvanih informacija, Sal otkriva da je sistem na koji se oslanjaju kompromitovan, te da bi ovo vrlo lagano mogao biti tek početak ozbiljnih zločina.

Red Sparrow (2018)

Red Sparrow (2018)

Red Sparrow (2018)

(2:20:00)
48.2k pregleda

Balerina Dominika Jegorova je regrutovana protiv svoje volje u rusku obaveštajnu službu gde je primorana da koristi svoje telo kao oružje. Ali njena prva misija u kojoj treba da zavede Nejta Neša, jednog agenta CIA-e koji vodi supertajnu akciju infiltracije agenata u rusku službu bezbednosti, koja će dovesti do napete atmosfere, obmana i zabranjene strasti između dvoje agenata će ugroziti ne samo njihove živote nego i bezbednost njihovih zemalja.

Wildling (2018)

Wildling (2018)

Wildling (2018)

(1:32:00)
12.3k pregleda

Ana je provela ceo život pod budnim okom misterioznog čoveka koji joj se predstavljao kao otac. On je od devojčice skrivao njeno poreklo i držao je zatočenu na tavanu zabačene kuće, usadivši joj strah od Zveri – čudovišta koje luta šumom i jede decu. U 16. godini, Anu pronalazi šerif obližnjeg gradića, Elen Kuper, koja joj pomaže da zaboravi traume i započne novi život. Uz pomoć Reja, simpatičnog mladića, Ana će ubrzo spoznati čari tinejdžerkog doba. Međutim, kako se u njoj bude budila devojka, tako će polako početi da joj se vraćaju košmari iz detinjstva. Priče o krvoločnoj Zveri proganjaće je sve dok ne bude otkrila zastrašujuću istinu o sebi...

Murder on the Orient Express (2017)

Murder on the Orient Express (2017)

Murder on the Orient Express (2017)

(1:54:00)
35.9k pregleda

Ono što je izgledalo da će biti raskošno putovanje vozom kroz Evropu, ubrzo se pretvorilo u jednu od najglamuroznijih, najnapetijih i najuzbudljivijih misterija svih vremena. Nastao prema romanu jedne od najpopularnijih spisateljica Agate Kristi, film Ubistvo u Orijent Ekspresu donosi priču o trinaestoro stranaca zarobljenih u vozu u kome nema nevinih. Svi su osumnjičeni. Samo jedan čovek u borbi sa vremenom, moraće da razreši misteriju, pre nego što ubica ponovo napadne.

The Commuter (2018)

The Commuter (2018)

The Commuter (2018)

(1:45:00)
38.6k pregleda

Michael je porodični čovek i prodavac osiguranja koji svakodnevno s posla kući putuje vozom. Jednog poslepodneva njegovu sigurnu rutinu prekida misteriozna neznanka, koja ga obasipa intrigantnim ličnim pitanjima. Micheal, kojeg tumači Liam Neeson, susreće se s ponudom koju ne može odbiti te biva prisiljen identifikovati skrivenog putnika, uljeza na svom vozu, pre zadnjeg zaustavljanja. U bitci s vremenom pokušava razrešiti nametnutu mu zagonetku. Uskoro shvata da je nesvesno namamljen u kriminalnu zaveru te da potpomaže smrtonosni plan koji se počinje odvijati pred njegovim očima. U Michelovim je rukama sudbina njegove porodice i sudbine svih putnika u vozu, a u pitanju je igra života i smrti.

Flatliners (2017)

Flatliners (2017)

Flatliners (2017)

(1:50:00)
9,228 pregleda

Studenti medicine eksperimentišu sa iskutvom “blizu smrti”, koje uključuje neku od tragedija iz prošlosti, sve dok mračne posledice njihovih eksperimenata ne počnu da ugrožavaju njihove živote …

The Snowman (2017)

The Snowman (2017)

The Snowman (2017)

(1:59:00)
16.4k pregleda

Kada Harry Hole (Michael Fassbender), vodeći detektiv elitne policijske jedinice, krene u istraživanje nestanka žene na prvi dan zime, boji se da bi ubica koji vešto izmiče zakonu više decenija mogao opet biti aktivan. Nestala je majka dečaka po imenu Jonas, a jedini trag koji je ostavila iza sebe crveni je šal kojeg joj je sin poklonio za Božić, i koji je ostao ležati u snegu. Uz pomoć novajlije Katrine Bratt (Rebecca Ferguson), detektiv mora povezati decenijama stare nerešene slučajeve s ovim novim, u nadi da će nadmudriti ovog okrutnog predatora pre nego padne novi sneg.

Geostorm (2017)

Geostorm (2017)

Geostorm (2017)

(1:49:00)
21.5k pregleda

Kada katastrofalne klimatske promene počnu ugrožavati opstanak Zemlje, svetske vođe se ujedine i odluče stvoriti veliku mrežu satelita oko planete, koji će kontrolisati klimu i čuvati stanovništvo celog sveta. Nakon uspešnog čuvanja Zemlje dve godine, nešto krene po zlu. Dvojica braće će morati rešiti kvar pre nego sateliti za kontrolu vremenskih prilika stvore oluju epskih razmera.

Hangman (2017)

Hangman (2017)

Hangman (2017)

(1:38:00)
17.5k pregleda

Odlikovani detektiv Ray Archer (Al Pacino) a i njegov partner profajler Will Ruiney, (Karl Urban) dobiju zadatak da uhvate ozloglašenog serijskog ubicu, poznatog po tome što ostavlja tragove vezane za dečju igru "Vešala" (HANGMAN). Istovremeno, novinarka Christi Davies (Brittany Snow) izveštava o ubistvima, prateći detektive...

Acts of Violence (2018)

Acts of Violence (2018)

Acts of Violence (2018)

(1:26:00)
18k pregleda

Kada njegova verenica bude oteta od strane trgovcima ljudi, Roman (Ashton Holmes) i njegov bivši vojni saborac tragaju za njom, da je spase pre nego bude prekasno. Dok tragaju udruže se sa Avery-em (Bruce Willis), policajcem za istraživanje trgovine ljudima, te se zajedno bore protiv birokracije...

The Wizard of Lies (2017)

The Wizard of Lies (2017)

The Wizard of Lies (2017)

(2:13:00)
12k pregleda

Neverovatna istinita priča o jednoj od najvećih finansijskih prevara u istoriji. Film daje pogled iza kulisa na golemu Ponzijevu šemu Bernija Madofa, kako je izvedena u javnosti i trag uništenja koji je ostavila za sobom, i za žrtve i za Madofovu porodicu.

It (2017)

It (2017)

It (2017)

(2:15:00)
49.5k pregleda

Film "It" je smeo pokušaj da se čuveno književno delo koje je napisao majstor horora Stephen King ponovo ekranizuje, nakon pokušaja iz 1990-te godine da se napravi mini televizijska serija od tri epizode.
Priča je to o sedmoro dece koje odrastaju u gradiću Deriju, u Mejnu, suočavajući se s mnogim životnim problemima, od kojih je, svakako, najgori onaj koje im priređuje klovn krvavog izraza lica - Pennywise.
Ulogu strašnog klovna tumači Bill Skarsgård.

Infinity Chamber (2016)

Infinity Chamber (2016)

Infinity Chamber (2016)

(2:23:00)
9,554 pregleda

Čovek koji je zarobljen u automatizovanom zatvoru mora nadmudriti računar kako bi pobegao i pokušao da pronađe svoj put do spoljašnjeg sveta koji je možda već nestao …

The Show (2017)

The Show (2017)

The Show (2017)

(1:44:00)
7,414 pregleda

Koliko daleko možete ići u televizijskoj igri i koje su granice dopuštenog? Voditelj rijalitija, Adam Rogers, je potresen ubistvom i samoubistvom koje se odigralo pred njegovim očima. Sledećeg jutra tokom intervjua otvara dušu i iskreno progovara o celom događaju. Umesto da ga otpuste zbog njegove iskrenosti, TV kuća ga postavlja za voditelja nove "zabavne" emisije koja iskorišćava sve od depresije do siromaštva kako bi podstaknula takmičare da se ubiju tokom prenosa uživo, što rezultira rekordno visokom gledanošću, ali i do gubitka moralnog kompasa tvoraca emisije.

Baby Driver (2017)

Baby Driver (2017)

Baby Driver (2017)

(1:52:00)
31.8k pregleda

Nakon što bude upetljan u posao sa narko-bosom, mladi buntovni vozač biva uvučen i u pljačku koja je osuđena na propast.