Dobrodošli
Prijava / Registracija
Filmovi koji se upravo gledaju

Kolekcija

🎬 Omiljeni filmovi

Kreirano 07-11-2018
37 Filmovi
King Arthur: Legend of the Sword (2017)

King Arthur: Legend of the Sword (2017)

King Arthur: Legend of the Sword (2017)

(2:06:00)
59.6k pregleda

Mladi Artur krstari Londonom sa svojom ekipom, ne znajući za svoje kraljevsko poreklo, sve dok se ne maši za Ekskalibur. Istog trenutka, biva opčinjen uticajem mača. Pridružuje se pobuni, i zbližava se sa mladom Ginevrom. On mora da nauči kako da rukuje magičnim oružjem, ophodi se prema demonima i udruži se sa ljudima da bi porazio diktatora Vortigerna, čoveka koji je ubio njegove roditelje i oteo mu krunu.

Venom (2018)

Venom (2018)

Venom (2018)

(1:52:00)
72.8k pregleda

Kada lik Eddiea Brocka u svojem novinarskom istraživanju postane domaćinom vanzemaljskog stvorenja on postaje Venom. Vanzemaljski simbiot potpuno ga obuzima i oduzima mu slobodnu volju. Pravila sada neko drugi određuje, svako opiranje je uzaludno. Njih dvoje postaju jedno, postaju Venom – najpoznatiji antijunak za kojeg nećete znati trebate li ga se bojati ili će vas spasiti.

Bright (2017)

Bright (2017)

Bright (2017)

(1:57:00)
19.7k pregleda

Radnja filma je smeštena u svetu u kome mistična stvorenja žive zajedno s ljudima. Policajac je prisiljen da sarađuje s Orkom kako bi pronašao oružje za koje su svi spremni da ubiju...

Thor: Ragnarok (2017)

Thor: Ragnarok (2017)

Thor: Ragnarok (2017)

(2:10:00)
57.8k pregleda

Thor je zatvoren na drugoj strani univerzuma. On je u trci s vremenom da bi se vratio u Asgard i zaustavio Ragnarok, uništenje sveta u kom se rodio i spasio asgardijansku civilizaciju. Ovaj put pred njim stoji najmoćniji neprijatelj - nemilosrdna Hela.

The Hitman's Bodyguard (2017)

The Hitman's Bodyguard (2017)

The Hitman's Bodyguard (2017)

(1:58:00)
31.6k pregleda

Najbolji zaštitni agent na svetu se poziva kako bi zaštitio život svojeg smrtnog neprijateja, jednog od najzloglasnijih plačenika na svetu.
Uporni telohranitelj i manipulativni ubica su na suprotnom kraju metka godinama i zajedno ih očekuje preterano divljih 24 sata.
Tokom njihovog putovanja od Engleske do Haga se nađu u auto poterama, neobičnim brodskim avanturama, a nemilosrdni diktator istočne Evrope ih želi ubiti.

Aquaman (2018)

Aquaman (2018)

Aquaman (2018)

(2:23:00)
49.8k pregleda

Akvamen  je još jedna fantastična i akcijom nabijena avantura studija Warner Bros. U glavnoj ulozi je Jason Momoa a film je režirao James Wan.
Akvamen otkriva priču u kojoj mladi Arthur Curry saznaje da je naslednik trona podvodnog kraljevstva Atlantide u koje se mora vratiti i spasiti svoj narod.

Destination Wedding (2018)

Destination Wedding (2018)

Destination Wedding (2018)

(1:30:00)
9,879 pregleda

Simpatična/blesava ljubavna komedija s Winonom Ryder i Keanu Reevesom u glavnim ulogama.
Dvoje stranaca, nesretnih samaca putuju na udaljeno vjenčanje, on kao brat mladoženje, ona kao bivša zaručnica. Odmah se žestoko posvađaju na aerodromu. Na venčanju se nastave zadirkivati i tako se zbliže...

War on Everyone (2016)

War on Everyone (2016)

War on Everyone (2016)

(1:38:00)
23.4k pregleda

Dva korumpirana policajca u Novom Meksiku bave se ucenama. Stvari krenu naopako kada krenu da zastraše nekog ko je opasniji od njih. Ustvari, da li je doista opasniji ?

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018)

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018)

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018)

(2:04:00)
26.3k pregleda

Nastavak hita 'Čudesne zveri i kako ih naći' je dobio ime po glavnom negativcu prethodnog dela, čarobnjaku Grindelwaldu.
Nakon što je na kraju prethodnog filma zli mračni čarobnjak Grindelwald zarobljen te zatočen u MACUSA-i, Newt Scamander (Redmayne) mislio je da je svemu kraj. No ovaj zločinac je istog trena pokrenuo planove za beg.
U nastavku pratimo posledice tog bega te Grindelwaldovo pokretanje planova za uništenjem svega nemagičnog. Kako bi sprečio ovog monstruma u njegovom naumu, mladi Albus Dumbledore (Jude Law) pozvaće svog bivšeg učenika Newta Scamandera u još jednu bitku protiv Grindewalda.
Odani prijatelji postaće izdajice, a porodice će se posvađati na smrt jednom kad čarobnjačka vatra krene vladati svetom.

Avengers: Infinity War (2018)

Avengers: Infinity War (2018)

Avengers: Infinity War (2018)

(2:29:00)
40.7k pregleda

Kulminacija svih dosadašnjih filmova iz Marvelovog univerzuma. Thanos je odlučio da se lično obračuna sa ekipom "sa Zemlje", pošto je toliko puta do sada svaki njegov pokušaj rešavanja problema osvetnika završio osujećen. Osvetnici, čuvari galaksije, Dr. Strange, Black Panther, Winter Soldier i Spajder-Men su jedini koji mogu da spasu planetu od ludog Titana, a da li će u tome uspeti saznajte...

The Mummy (2017)

The Mummy (2017)

The Mummy (2017)

(1:50:00)
48.6k pregleda

Iako je sahranjena u grobnicu duboko ispod nemilosrdne pustinje, drevna princeza (Sofia Boutella) kojoj je nepravedno uskraćena njena sudbina probudila se u današnjem vremenu i puna je zlobe koja joj se nakupljala hiljadama godina, i užasa teško pojmljivog ljudima, kojeg će širiti od peska Bliskog istoka do podzemnih lavirinata modernog Londona.

Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

(2:17:00)
32.9k pregleda

Od vizionarskog reditelja fillmova Peti element i Lucy, Luca Bessona, dolazi novi blockbuster Valerian i grad hiljadu planeta u kojem glumi i planetarno popularna pevačica Rihanna.
Valerian (Dane DeHaan) i Laureline (Cara Delevingne) su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u celom svemiru. Valerian ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnerkom Laureline, međutim ona će ga odbiti zbog njegove prošlosti sa ženama. Pod direktivom Zapovednika (Clive Owen), Valerian i Laureline su poslati na misiju u međugalaktički grad Alpha, rastuću metropolu koja je sastavljena od hiljadu planeta. Alpha ima sedamnaest milijona stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alphi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti celi grad u veliku opasnost.

Outlaw King (2018)

Outlaw King (2018)

Outlaw King (2018)

(2:01:00)
14.8k pregleda

Glavni lik ove istinitog istorijskog epa jeste Robert the Bruce, škotski junak iz 14. veka, koji je predvodio grupu "odmetnika" u nameri da izdejstvuju nezavisnost Škotske od Engleza.

Hulk (2003)

Hulk (2003)

Hulk (2003)

(2:18:00)
21.3k pregleda

>> Hulk <<
Naučnik Brus Baner (Erik Bana - Minhen) ima problema sa kontrolom besa. Njegov mirni život vrhunskog naučnika koji radi sa svojom bivšom devojkom Beti Ros (Dobitnica Oskara Dženifer Koneli – Blistavi um) prikriva bolnu prošlost. Nebična laboratorijska nesreća otkriva Brusove herojske impulse ali i oslobađa njegove unutrašnje demone. On postaje najmoćnije biće na svetu - superheroj i čudovišt. Dobitnik Oskara, reditelj Ang Li (Planina Broukbek) kombinije svoju magiju sa revolucionarnim vizuelnim efektima blokbastera, da bi oživeo ovog superheroja klasičnog Marvelovog stripa.

Black Panther (2018)

Black Panther (2018)

Black Panther (2018)

(2:14:00)
39k pregleda

U središtu pažnje je T'Challa (odnosno Black Panther), novi vladar kraljevstva Wakanda, koji mora da odbrani svoju zemlju od neprijatelja, kako onih spolja, tako i onih "iznutra".

John Rambo (2008)

John Rambo (2008)

John Rambo (2008)

(00:00)
26.4k pregleda

 Rambo 4
Rambo, koji je uspeo da se izbori s mnogim užasima u životu, sada živi mirno i povučeno u Bangkoku. Iako se svojski trudi da izbegne nevolju, ona njega uvek nekako nađe.Grupa hrišćanskih misionara koju vode Majkl Burnet i Sara Miler dolazi kod Ramba u želji da ih on odveze brodom uz reku do Burme. Već 50 godina Burma je nalik ratnoj zoni. Narod koji živi na obali reke, mirni zemljoradnici, trpi brutalnu i represivnu vlast burmanske vojske i bori se za goli opstanak svakog dana. Ovo je trenutak kada su im medicinska pomoć i podrška neophodne.
Nakon razmišljanja i zbog insistiranja svog mentora, nekadašnjeg vojnika Eda Baumgartnera, Rambo prihvata ponudu i vozi Majkla, Saru i ostale misionare uz reku. Kada konačno stignu na obale gde živi narod Karen, misionari upadaju u zasedu sadističkog majora Pa Ti Tinta i odreda burmanskih vojnika. Uhvaćeni seljani i misionari su užasno mučeni, a zatim i ubijeni. Ipak, neke od njih ostavljaju u životu, zatočene.

Rocky Balboa (2006)

Rocky Balboa (2006)

Rocky Balboa (2006)

(1:42:00)
11.6k pregleda

Roki Balboa

Pre 30 godina, bio je čovek bez budućnosti koji je radio za sitnog zelenaša. Kada mu se, ludom srećom, ukazala prilika da se bori protiv zvanicnog šampiona, Apola Krida, bila je to životna prilika. Želeo je samo da izdrži što duže. Njegova hrabrost i upornost ulile su mu nadu. Sada, slava je došla i prošla i Roki Balboa, nekada italijanski pastuv, provodi večeri pričajuci stare priče gostima svog restorana "Kod Adrijane", nazvanog po njegovoj pokojnoj ženi, za kojom žali u tišini. Njegov sin ne želi da provodi vreme s njim. Suviše je zauzet pokušavajući da živi svoj život. Kada slučajna kompjuterska simulacija upari Rokija sa Mejsonom Diksonom, aktuelnim šampionom teške kategorije, boks ponovo zaokuplja maštu javnosti. Sve izgleda kao šala. Medutim, za Rokija, gotovo dvostruko starijeg od protivnika, prilika za borbu je druga šansa, za koju je mislio da je nikada neće dobiti - prilika da dokaže sebi i onima koje voli da, dok se telo menja, srce samo postaje jače.

The Scorpion King: Book of Souls (2018)

The Scorpion King: Book of Souls (2018)

The Scorpion King: Book of Souls (2018)

(1:42:00)
18.5k pregleda

Kralj Škorpiona se udružuje sa ratnicom po imenu Tala, sestrom nubijskog kralja. Njih dvoje su u potrazi za legendarnom relikvijom poznatom kao "Knjiga duša", koja će im pomoći da okončaju teror opasnog ratnog zločinca.

Eragon (2006)

Eragon (2006)

Eragon (2006)

(1:44:02)
19.8k pregleda

Filmska adaptacija fantasy bestselera o mladom vitezu Eragonu, posljednjem živućem Jahaču zmaja koji se bori protiv zlog Johna Malkovicha. 'Eragon', prvu knjigu iz trilogije 'The Inheritance', znanstveno fantastičnog bestselera mlađahnog pisca Christophera Paolinija, za filmsku je vrpcu adaptirao majstor epskih priča Peter Buchman ('Aleksandar Veliki'), a redateljska palica našla se u ruci jednog od vodećih holivudskih majstora specijalnih efekata Stefena Fangmeiera (efekti za 'Lemony Snickett'). Jeremy Irons je pripovijedač Brom, John Malkovich glumi Galbatorixa, gospodara zla, a naslovna uloga Eragona povjerena je debitantu, mladom Britancu Edwardu Speleersu, koji je izabran među 180 000 kandidata. Tinejdžeri će se zacijelo osjetiti privučeni pojavom britanske R&B zvijezde Joss Stone u ulozi moćne proročice Angele, te činjenicom da je skladbu specijalno za taj film napisala Avril Lavigne. Eragon, seoski dječak iz Alagezije, jednog dana u polju pronađe prekrasno plavo jaje. Mladić niti ne sluti da je to zmajevo jaje magičnih moći koje će ga odvesti na putovanje za koje je predodređen rođenjem: postat će vitez i zajedno sa svojim zmajem Saphirom i šarenim društvom patuljaka, vilenjaka i drugih bajkovitih bića mora poraziti sile zla i njihovog gospodara Galbatorixa. Na Eragonovim je leđima težak teret - kao posljednji živući član viteške vrste Zmajevih jahača mora izbaviti Alageziju vladavine moćnog Galbatorixa koji je godinama prije, ovladavši zlim silama, pokorio vojsku hrabrih i dotad besmrtnih Jahača koji su uz pomoć zmajeva tisućama godina pomagali i štitili ljude. Urban Cinefile piše kako je Eragon tipična dječačka fantazija koju će, osim zbog odličnih efekata i scenografije, publika prihvatiti i zbog odlične glume debitanta Speleersa. 'Dečki će željeti biti poput njega, a djevojke će se u njega zaljubiti'. Guardianov John Patterson bio je nešto stroži i napisao sljedeće: 'Eragon izgleda kao adaptacija izgubljenog romana iz 'Narnija' franšize kojeg je CS Lewis odbacio.

R.I.P.D. (2013)

R.I.P.D. (2013)

R.I.P.D. (2013)

(1:36:00)
62k pregleda

Panduri za mrtvake

Džef Bridžis i Rajan Rejnolds imaju glavne uloge u natprirodnoj akcionoj avanturi “R.I.P.D. – Panduri za mrtvake”. Oni igraju dva policajca koje po smrti šalju u onostranu policijsku stanicu „za mrtvake“, kako bi zaštitili naš svet od sve destruktivnije plejade stvorenja koja odbijaju da mirno pređu na drugu stranu. Veteran Roj Pulsifer (Bridžis) proveo je celu karijeru u ovoj legendarnoj policijskoj stanici u kojoj juri za monstruoznim dušama koje se pametno maskiraju u obične ljude. Njegova misija je da uhapsi i izvede pred lice pravde specijalnu grupu kriminalaca koja pokušava da izbegne strašni sud tako što se krije među ljudima na Zemlji. Detektiv pred kojim je bila sjajna karijera, Nik Voker (Rejnolds) biće dodeljen Roju kao pomoćnik. Novi partneri će morati da razotkriju plan uništenja života kakav smo do sad znali i da na čudesan način ponovo uspostave kosmičku ravnotežu... ili da gledaju kako kroz tunel do zagrobnog života pristižu besne duše u pogrešnom smeru.

Doctor Strange (2016)

Doctor Strange (2016)

Doctor Strange (2016)

(1:55:00)
25k pregleda

Nakon što njegova karijera biva uništena, sjajan ali arogantan i umišljen hirurg dobija novu svrhu u životu, nakon što ga čarobnjak uzima pod svoje okrilje i počinje trenirati da brani svet od zla…

The Avengers (2012)

The Avengers (2012)

The Avengers (2012)

(2:23:00)
73k pregleda

Osvetnici
Oni su jaki, oni su moćni, oni su Marvelovi super heroji! Šta se dobije kada se više njih pojave u istom filmu? The Avengers (Osvetnici). Zlotvori, čuvajte se, Marvelov Dream team stiže!Kada se pojavi nepoznata armija koja preti globalnoj stabilnosti, Nick Fury, direktor internacionalne agencije za mir poznate i pod nazivom S.H.I.E.L.D. (ŠTIT), se nađe u potrebi za grupom superheroja koji bi spasili svet sa ivice propasti.

Avengers: Age of Ultron (2015)

Avengers: Age of Ultron (2015)

Avengers: Age of Ultron (2015)

(2:21:00)
96.7k pregleda

Osvetnici 2: Era Altrona
Kada Tony Stark pokuša pokrenuti uspavani program za očuvanje mira, stvari krenu po zlu, pa Osvetnici moraju zaustaviti zlog Ultrona u provođenju njegovih groznih planova.

 

Ride Along 2 (2016)

Ride Along 2 (2016)

Ride Along 2 (2016)

(1:42:00)
23.3k pregleda

Kevin Hart i Ice Cube vraćaju se ulogama blentavog radnika obezbeđenja Bena i okorelog policajca Džejmsa, koji su prinuđeni da se sprijatelje jer je Ben u vezi sa Džejmsovom sestrom. Dok se dan venčanja bliži, Ben i Džejms odlaze u Atlantu kako bi se izborili sa opasnim dilerima

 

The Expendables 2 (2012)

The Expendables 2 (2012)

The Expendables 2 (2012)

(1:42:00)
69.8k pregleda

 Plaćenici 2
Nastavak velikog hita, sa gomilom blockbusterskih hollywoodskih akcionih junaka potpomognutih Novakom Đokovićem u glavnoj ulozi.Mr. Church se ponovno udružuje sa starom ekipom “Plaćenika” (The Expendables). Jedan njihov čovek je ubijen, pa naši junaci kreću u nezaustavljivu osvetu...Razaranje, haos, pet tona plutonijuma u rukama terorista … više je nego dovoljno za menjanje ravnoteže moći u svetu. Ali, to nije ništa u u poređenju sa pravdom koju traže protiv zlog protivnika koji je divljački ubio njihovog brata.

 

The Expendables 3 (2014)

The Expendables 3 (2014)

The Expendables 3 (2014)

(1:43:00)
47.6k pregleda

 Plaćenici 3
Stalna ekipa "Plaćenika" konačno se sreću sa Konradom Stounbenksom (Mel Gibson), koji je bio prvobitni osnivač ekipe, zajedno sa Barnijem (Stalone). On je, u međuvremenu, postao nemilosrdni trgovac oružjem i osoba koju je Barni morao da ubije... ili je tako mislio da je uradio.
U konačnom obračunu, Barni odlučuje da pomeša "staru" i "novu" krv, i uvede ekipu "Plaćenika" u novo doba. To znači da će se među njima naći i neki novi momci, mlađi, brži i tehnički potkovaniji...

The Wedding Ringer (2015)

The Wedding Ringer (2015)

The Wedding Ringer (2015)

(1:41:00)
111.6k pregleda

Gospodar venčanja
Doug Harris (Josh Gad) je dopadljivi ali socijalno neprihvaćeni budući mladoženja sa jednim problemom: nema kuma. Sa manje od dve nedelje do venčanja sa devojkom svojih snova (Kaley Cuoco-Sweeing), Doug je upućen na Jimmyja Callahana (Kevin Hart), vlasnika i generalnog direktora Best Man, Inc., kompanije koja nudi usluge kumstvovanja. Uslediće urnebesno venčanje dok pokušavaju da izvedu veliku prevaru, a između Douga i njegovog lažnog kuma će se izroditi neočekivana "bromansa"...

Chronicle (2012)

Chronicle (2012)

Chronicle (2012)

(1:30:00)
33k pregleda

Hronike
Tri bliska prijatelja, srednjoškolske kolege, dolaze do neverojatnog otkrića nakon kojeg se njihov život menja u potpunosti. Dobivaju supermoći koje su im u početku jako zanimljive i uzbudljive, no… Uskoro, međutim sve izmiče kontroli, njihovi životi a čvrsta prijateljstva među njima više nisu takva…

 

 

The Transporter (2002)

The Transporter (2002)

The Transporter (2002)

(1:32:00)
26.2k pregleda

Frank Martin (Jason Statham), bivši pripadnik specijalnih jedinica, živi naoko mirnim životom na francuskoj obali. On je zapravo plaćenik, profesionalac koji prevozi riskantnu robu za probranu klijentelu. Njegovo pravilo je da ne postavlja previše pitanja. Važno je samo da zna mesto dostave. Ali, ispostavlja se da je njegov sledeći paket živ... i to predivna žena.

 

 

Transporter 2 (2005)

Transporter 2 (2005)

Transporter 2 (2005)

(1:27:00)
19.9k pregleda

Frank Martin je najbolji u svom poslu. Bivši pripadnik specijalnih snaga sada zarađuje za život kao transporter robe, ljudi ili nečeg trećeg - jednostavno, on isporučuje, bez pitanja. Radnja je smeštena u Majami, gde se Frank preselio sa juga Francuske, čineći uslugu prijatelju, radeći kao vozač za bogatu porodicu Billings. Njega malo toga može da iznenadi, ali mladi Jack Billings radi upravo to. Frank neočekivano počinje da se zbližava sa šestogodišnjim Jackom, kojeg vozi u školu i nazad. Kada dečaka otmu, Frank je ponovo u akciji, koristeći arsenal svojih veština kako bi spasao dečaka, kvareći otmičarev plan za oslobađanje smrtonosnog virusa.

Transporter 3 (2008)

Transporter 3 (2008)

Transporter 3 (2008)

(1:44:00)
40.9k pregleda

Kada se nađete licem u lice s čovekom kakav je Johnson (Rober Knepper), ono što vi želite uglavnom nije bitno. On je lukav i nemilosrdan kriminalac koji ne preza ni od čega kako bi ostvario svoje ciljeve. Upravo zato otima Valentinu (Natalya Rudakova), kćerku ukrajinskog političara Leonida Vasilieva (Jeroen Krabbe), kako bi ga ucenio da potpiše dokumenta koja su mu potrebna za prevoz toksičnog otpada. I dok njih dvojica "sređuju papirologiju", naš Frank (Jason Statham) naći će se u novoj avanturi. On je čovek sa zavidnom reputacijom – za njega nijedan posao nije previše riskantan, a poznat je po tome što uvek perfektno i bez previše pitanja odradi ono što se od njega traži. Ali, ovaj put ima i dodatnu motivaciju, jer se njegov najnoviji posao vrlo brzo pretvara u igru s najvišim ulozima.

Death Race (2008)

Death Race (2008)

Death Race (2008)

(1:50:35)
35.5k pregleda

Trka smrti

Džensen Ejms je bivši NASCAR šampion. Lažno osuđen za brutalno ubistvo svoje žene, Ejms biva poslat u ozloglašeni zatvor čija je upravnica stvorila jedan od najpopularnijih sportova u zemlji: auto trka smrti u kojoj se učesnici takmiče za slobodu... U ovoj žestokoj adrenalinskoj akciji, Ejms će upotrebiti sva sredstva da bi osvojio svoju slobodu!

The Professor (2018)

The Professor (2018)

The Professor (2018)

(1:30:00)
22.6k pregleda

Fakultetski profesor živi svoj život bezbrižno nakon što mu je dijagnostifikovana smrtonosna bolest …

Think Like A Man (2012)

Think Like A Man (2012)

Think Like A Man (2012)

(2:02:00)
40.5k pregleda

>> Misli kao čovek <<
Četvorica prijatelje odlučuju se da počnu da se drukčije ponašaju prema svojim ženama pošto one koriste savete Stiva Harvija, stručnjaka za uspešne veze

 

Avengers: Endgame (2019)

Avengers: Endgame (2019)

Avengers: Endgame (2019)

(3:01:00)
24.2k pregleda

Nakon što je u prethodnom filmu Thanos zbrisao s lica Zemlje polovinu njenog stanovništva, uključujući i brojne superheroje, preživeli se okupljaju i smišljaju plan kako da se suprotstave najvećoj pretnji koja se ikad nadvila nad čovečanstvom...

Spider-Man: Far from Home (2019)

Spider-Man: Far from Home (2019)

Spider-Man: Far from Home (2019)

(2:09:00)
17.9k pregleda

Peter Parker i njegovi prijatelji odlaze na letovanje u Evropu, ali tamo budu u nesagledivoj opasnosti kada se na njih nameri zli Mysterio.