> Splet <<

U saj-faj hororu Vinćenca Natalija "Splice" dvoje naučnika prkose pravnim i etičkim normama i u opasnom eksperimentu pomešaju ljudski i životinjski DNK, usled čega nastaje opasno stvorenje.
Ovaj film govori o paru briljantnih naučnika Klajvu i Elzi, čiji su eksperimenti pomerili granice genetskog inženjeringa i učinili ih pravim zvezdama. Klajv i Elza potpuno su posvećeni karijerama i jedno drugome. Par istraživača započinje nedozvoljene eksperimente u kojima stvaraju nove životinjske vrste. Opijeni prvobitnim uspehom i skoro božanskim moćima, oni u jednu od svojih kreacija ubace ljudski DNK.
Rezultat njihovog istraživanja je ljudsko-životinjski hibrid, nazvan Dren, koji se razvija neverovatnom brzinom i koji bi mogao da bude novi stepenik na evolutivnoj lestvici. I dok ovo stvorenje ženskog pola kod Elze budi majčinska osećanja, Klajv ima sasvim drugačije emocije, koje bi mogle da ih ozbiljno ugroze. Još kada ovaj naizgled savršeni organizam prođe kroz krajnju i šokantnu metamorfozu, celo čovečanstvo je ugroženo...

"/>
Splice (2010)

Splice (2010)

11 20,615


Hvala za Lajk! Podelite sa svojim prijateljima!

URL
Izvinite, samo registrovani članovi mogu da kreiraju kolekcije."KLIKNITE NA DA IZABERETE PREVOD!"