The Beach (2000) / Plaža <<

U begu od modernog, konzumističkog društva mladi avanturist pronalazi svoje mesto pod suncem na skrivenom, rajskom ostrvu.
Mladi avanturist Richard (Leonardo DiCaprio) putuje svetom u potrazi za nečim stvarnim, opipljivim i za samim sobom. Sasvim slučajno, u jeftinom hotelu u Bangkoku upoznaje Francuski par Etinee i Francoise i starog pustolova Daffyja. Paranoični, iscrpljeni Daffy i više je nego preterao u konzumaciji boemskog života kojeg želi podeliti sa Ričardom. Priča mu o skrivenom, rajskom ostrvu netaknute prirode kojeg krase prakrasne peščane plaže.
Idućeg dana Ričard pronalazi komadić papira pored vrata hotelske sobe, no ne i Daffyja koji bez traga nestaje. Na papiriću je rukom nacrtana karta i uputstvo koje je Daffy ostavio. U nadi da ostrvo o kojem je govorio zaista postoji Richard odlučuje iskušati sudbinu ne bi li pobegao od sveta u kojem živi, okruženja u kojem ne nalazi svoje mesto.
Liberalni Francuski par takođe je otvoren prema novim izazovima te mu se pridružuje na putovanju. Ispostavlja se da otok zaista postoji te da na njemu u tajnosti živi zajednica putnika koji su poput Richarda nekako saznali za to mesto. Oduševljena trojka uverena je da je pronašla raj na zemlji no ništa nije savršeno u što će se ubrzo uveriti.

"/>
The Beach (2000)

The Beach (2000)

17 22,352


Hvala za Lajk! Podelite sa svojim prijateljima!

URL
Izvinite, samo registrovani članovi mogu da kreiraju kolekcije.