Dobrodošli
Prijava / Registracija
Filmovi koji se upravo gledaju

Kolekcija

🎬 Filmovi koji mi se sviđaju

Kreirano 20-03-2016
31 Filmovi
The Girl with the Dragon Tattoo (2011)

The Girl with the Dragon Tattoo (2011)

The Girl with the Dragon Tattoo (2011)

(2:38:08)
72.1k pregleda

Muškarci koji Mrze Žene

Pre četrdeset godina, Harijet Vanger nestala je sa porodičnog okupljanja na ostrvu koje poseduje moćni klan Vanger. Bogati Vanger unajmljuje novinara kome je karijera krenula nizbrdo, Mikaela Blumkvista, i neobičnu i veštu hakerku Lizbet Salander, da istraže slučaj. Kada ovaj istraživački par poveže Harijetin nestanak sa brojnim ubistvima koja su se dešavala pre skoro 40 godina, počinju i da otkrivaju mračnu i jezivu porodičnu istoriju.Film "The Girl With The Dragon Tattoo" igrana je adaptacija književnog blokbastera „Trilogija Milenijum“. Radnja filma bazirana je na prvoj knjizi, u originalu na švedskom "Män som hatar kvinnor" - Muškarci koji mrze žene, koja je širom sveta prodata u preko 50 miliona primeraka i postala svetski fenomen

The Girl with the Dragon Tattoo (2009)

The Girl with the Dragon Tattoo (2009)

The Girl with the Dragon Tattoo (2009)

(2:33:00)
39.3k pregleda

Devojka sa tetovažom zmaja

Pre četrdeset godina, Harijet Vanger je nestala sa porodičnog okupljanja na ostrvu čiji je vlasnik moćna porodica Vangerovih, koja tamo i živi. Njeno telo nikada nije nađeno. Ipak, njen voljeni stric je ubeđen da je reč o ubistvu. Film „Devojka sa tetovažom zmaja“ je prva iz trilogije romana pokojnog švedskog pisca Stiga Larsona, koja je postala svetski književni fenomen. Filmska verzija reditelja Nilsa Ardena Opleva, koja je na bioskopskim blagajnama zaradila 100 miliona dolara, postala je najuspešniji evropski film 2009. godine. Potonje filmske verzije preostalih romana trilogije – „Devojka koja se igrala s vatrom“ i „Devojka koja je dirnula u osinjak“ – nastavili su uspeh serijala. Pre četrdeset godina, Harijet Vanger je nestala sa porodičnog okupljanja na ostrvu čiji je vlasnik moćna porodica Vangerovih, koja tamo i živi. Njeno telo nikada nije nađeno. Ipak, njen voljeni stric je ubeđen da je reč o ubistvu i da je ubica član njegove bliske, ali ipak disfunkcionalne porodice. Zato unajmljuje propalog finansijskog novinara Mikaela Blomkvista (Mikael Nikvist) i tetoviranu i problematičnu Lisbet Salander (Numi Rapak), koja je talentovani kompjuterski haker, da istraže slučaj. Kada ovaj par poveže Harijetin nestanak sa brojnim grotesknim ubistvima od pre gotovo četrdeset godina, počeće da skidaju veo sa mračne i zastrašujuće porodične istorije. Ali Vangerovi su tajnoviti klan i Blomkvist i Salander će tek otkriti koliko su daleko oni spremni da odu da bi zaštitili sebe

Hummingbird (2013)

Hummingbird (2013)

Hummingbird (2013)

(1:40:00)
183.6k pregleda

Kolibri

On je beskućnik u begu od onih koji ga proganjaju i žele da privedu vojnom sudu. Bivši je pripadnik specijalnih mornaričkih snaga, bačen u londonsko podzemlje. Sada ima mogućnost da uzme novi identitet i osveti se onima koji su to zaslužili...

 

Ant-Man and the Wasp (2018)

Ant-Man and the Wasp (2018)

Ant-Man and the Wasp (2018)

(1:58:00)
39.2k pregleda

Dok Scott Lang balansira između superherojstva i očinstva, Hope van Dyne i Dr. Hank Pym predstavljaju mu hitnu misiju u kojoj Ant-Man mora da se bori zajedno sa The Wasp, kako bi otkrili tajne iz njihove prošlosti …

G.I. Joe: Retaliation (2013)

G.I. Joe: Retaliation (2013)

G.I. Joe: Retaliation (2013)

(1:50:00)
75.5k pregleda

G.I.Joe: Odmazda

Čejning Tatum nestaje na početku filma. Nakon ubilačkog napada gorepomenuta ekipa: Roadblock (Dvejn Džonson), Lady Jaye (Adriana Palicki) i Flint (D.J Koltrona) su jedini preživeli članovi elitne jedinice G.I. Joe. U međuvremenu Bela kuća pada u ruke protivničke strane samo Džo Kolton (Brus Vilis) osnivač G.I. Joe jedinice može učiniti nešto (čitaj: da spasi svet). Iz do sada viđenog može se reći da nastavak bolje izgleda od prethodnika. sa više žive akcije a manje kompjuterske grafike.

The Bourne Supremacy (2004)

The Bourne Supremacy (2004)

The Bourne Supremacy (2004)

(1:44:00)
28.4k pregleda

Bornova Nadmoć

Jason Bourne (Matt Damon) ostavio je iza sebe život profesionalnog ubojice, no noćne more podsjećaju ga na dane kada je obavljao prljave poslove za CIA-u. Gotovo paranoidnog ponašanja, Bourne više nije siguran koja su sjećanja istinita, a koja proizvod njegove mašte. Zbog toga, zajedno s Marie (Franka Potente), prisiljen je stalno mijenjati mjesto boravka kako bi izbjegao radaru CIA-e i vodio koliko-toliko normalan život. No nakon što je razotkriveno njihovo skrovište, Bourne odluči suočiti se sa svojom prošlošću, spasiti život voljene žene te spriječiti međunarodni incident.

Jason Bourne (2016)

Jason Bourne (2016)

Jason Bourne (2016)

(2:03:00)
33.5k pregleda

Jason Bourne je peti deo serijala i direktni nastavak „Bornovog ultimatuma“ iz 2007. godine. I opet – stari, dobri zaplet: dok je svet suočen sa terorizmom i „nevidljivim“ neprijateljem, kreiran je novi program kojim pokušavaju da ulove Borna, a on i dalje nastoji da pronađe sve odgovore koji se tiču njegove prošlosti i porodice.

 

The Equalizer 2 (2018)

The Equalizer 2 (2018)

The Equalizer 2 (2018)

(2:01:00)
53.9k pregleda

Nastavak filma iz 2014. godine, “The Equalizer“, koji se temelji na istoimenoj TV seriji o penzionisanom agentu koji se pretvara u privatnog detektiva, radeći za klijente koji traže osvetu.

The Lake House (2006)

The Lake House (2006)

The Lake House (2006)

(1:38:00)
33.8k pregleda

Kuća na jezeru (2006)

Dok usamljena dr. Kate Forster (Bullock) razmjenjuje pisma s arhitektom Alexom Wylerom (Reeves), dopisivanje prerasta u ljubav, a oni shvaćaju da žive u istoj kući, ali s dvije godine vremenske razlike.Da bi mogli biti zajedno, moraju otkriti tajnu svoje čudesne ljubavi, a njihovi pokušaji mogli bi uništiti jedino što ih je povezalo i omogućilo im da se zaljube...

Speed (1994)

Speed (1994)

Speed (1994)

(00:00)
23.3k pregleda

>> Speed (1994) / Brzina <<

Pripadniku odreda za demontiranje bombi glavni neprijatelj je neuhvatljivi bobaš i ucenjivač Hauard Pejn. On postavlja bombu u gradski autobus pun putnika koji ništa ne sumnjaju. Ako brzina padne ispod 50 km/h, autobus će eksplodirati. O svemu ovome obaveštava policajca (Rivs) koji mora da pronađe način da autobus uvek ide određenom brzinom. U tome mu pomaže En Poter (Sandra Bulok), putnica koja u jednom trenutku, postaje vozač zlosrećnog autobusa.

The Shawshank Redemption (1994)

The Shawshank Redemption (1994)

The Shawshank Redemption (1994)

(2:19:00)
34.6k pregleda

>> Bekstvo iz Šošenka <<
Osuđen je na doživotnu kaznu u državnom zatvoru Šošenk u Mejnu, gde ga još jedan doživotni osuđenik, Elis Red Reding (Morgan Friman), odabira kao nekog ko će najpre podleći pritisku življenja u teškim zatvorskim okolnostima.
Endi se vrlo brzo upozna sa ružnom stranom boravka u zatvoru: korumpirani upravnik zatvora (Bob Ganton), čuvari sadisti koje predvodi kapetan Bajron Hedli (Klensi Braun), zatvorenici koji se ponašaju kao životinje, spremni da se upuste u tuču ili da siluju da bi osigurali svoju dominaciju u zatvoru. Ali, Endi ne podleže pod pritiskom takvih okolnosti: on gaji nadu kakvu imaju samo nevini, koja će mu, uz logiku koju poseduje, omogućiti da živi i izvan rešetaka.On koristi svoje bankarske sposobnosti da bi izgradio dobre odnose sa upravnikom i čuvarima. Za uzvrat, pružena mu je mogućnost da uredi i poboljša zatvorsku biblioteku, vraćajući dostojanstvo mnogim zatvorenicima, među kojima je i Red. Baziran na priči Stivena Kinga, ovaj film je rediteljski debi scenariste Frenka Darabona..

Taken (2008)

Taken (2008)

Taken (2008)

(1:33:00)
45.4k pregleda

 96 sati
Liamu Neesonu otmu kćer, no on je bivši CIA agent koji će učiniti sve - ama baš sve - da je spasi.
Brajan (Liam Neeson) bivši je tajni agent CIA-e koji se nakon zaslužene penzije odlučio skrasiti u SAD-u. Što se tiče borbe prsa o prsa, pištolja, strojnica i tenkova tu je stvarno pravi mačak, ali kada na red dođe brak i ljubav, javljaju se problemi. Razveden je, a njegova sedamanaestogogdišnja kćer Kim, koju jako jako voli, živi s majkom i očuhom Stuartom. Kim i njena prijateljica Amanda velike su obožavateljice U2-a i kada čuju da se sprema velika evropska turneja, donesu odluku da će otputovati u Pariz i nakon toga pratiti bend širom Evrope. No, za to putovanje treba dobiti i blagoslov od oca, a pošto ga Kim dobro poznaje, slaže mu da se njih dve spremaju posetiti samo Pariz i on joj nevoljko da dozvolu.
Kada stignu u grad svetla sve se čini savršeno – ljudi, arhitektura, hrana – i automatski ih očara celi taj francuski štih. U taksiju koji ih vozi do kuće u kojoj će odsesti upoznaju naizgled vrlo simpatičnog mladića po imenu Piter, no one ne znaju da on radi za albansku mafiju. Nakon što se rastanu, on dojavi adresu svojim kolegama i odveze se. Nakon nekog vremena, dok Kim razgovara s ocem preko telefona, otmičari upadnu u stan i odvedu devojke. Brajan iskorištava svoje veze u agenciji te poslovne kontakte svoje bivše žene kako bi otputovao u Pariz, gde sazna da je slučaj povezan s organizovanim lancem prostitucije i da ima 96 sati pre nogo li će njegova kćer nestati zauvek.

The Bag Man (2014)

The Bag Man (2014)

The Bag Man (2014)

(1:48:00)
89.1k pregleda

Čovek s torbom
Radnja filma vrti se oko lopova i plaćenog ubice (Cusack) kojem zloglasni kriminalni boss (De Niro) da zadatak da odnese torbu punu novca u zabačeni motel i tamo čeka kontakt osobu da se pojavi. No stvari ne idu baš tako glatko, posebno nakon što upozna čudne tipove koji su takođe u motelu i primi kod sebe tajanstvenu ženu koja je u begu.

 

Inside Man (2006)

Inside Man (2006)

Inside Man (2006)

(2:09:00)
26.5k pregleda

>> Unutrašnji Čovek <<
U igri mačke i miša policajac (Vošington) i pljačkaš banke (Oven) bore se za kontrolu nad situacijom. U toj borbi ništa nije onakvo kakvim se čini - taoci su pljačkaši, pljačkaši su isterivači pravde, a svaki gubitak može se pretvoriti u dobit. Čitav grad je i igri, od vlasnika banke (Plamer), njegove izaslanice Medlin Vajt (Foster), policijskog kapetana (Dafo) i gradonačelnika, koji služi samo da pojačava pritisak na policiju.

Resident Evil: Afterlife (2010)

Resident Evil: Afterlife (2010)

Resident Evil: Afterlife (2010)

(1:37:00)
58.2k pregleda

>>Pritajeno zlo 4: Zagrobni Život <<

Četvrti deo čuvene i veoma uspešne filmske franšize "Pritajeno zlo", ovog puta pod naslovom "Pritajeno zlo: život posle smrti", takođe je baziran na popularnoj video igrici. Ovoga puta biće predstavljen u 3D tehnologiji.
U ovom delu franšize "Pritajeno zlo" Alis pokušava da spase preživele i odvede ih na sigurno mesto. Međutim, situacija je takva da je borba s korporacijom "Umbrella" prevelik zalogaj za nju samu. Da bi dostigla svoj, cilj neophodna joj je pomoć.

Out of Time (2003)

Out of Time (2003)

Out of Time (2003)

(1:35:00)
15k pregleda

Korak ispred 2003

Banyan Key na Floridi. Matthias Lee Whitlock (D. Washington) mesni je šef policije čiji se brak s kolegicom Alex (E. Mendes) nedavno raspao. Stoga se bez grižnje savesti upustio u strastvenu ljubavnu vezu s lepom Ann Merai Harrison (S. Lathan), suprugom svoga poznanika Chrisa (D. Cain). S druge strane ni Ann ne shvata svoj preljub kao greh, jer joj je suprug nasilnik koji je redovno tuče.

A Time to Kill (1996)

A Time to Kill (1996)

A Time to Kill (1996)

(2:29:25)
11.4k pregleda

Vreme Ubijanja

Sudačka drama i borba za pravdu usred zapaljenih strasti i rasnih predrasuda. U gradić na Missisipiju rasna podvojenost kulminira uz teror Ku KLux Klana, marševe aktivista, medijsko ludilo i brutalne nerede. Dvoje mladih pravnika odlučuje spasiti oca kojeg su osudili na smrt jer se osvetio za zlostavljanje svojeg djeteta.

Last Man Standing (1996)

Last Man Standing (1996)

Last Man Standing (1996)

(1:41:00)
16.5k pregleda

Poslednji osvetnik

Brus Vilis u spoju vesterna i gangsterskog filma, nastalog po priči Akire Kurosave, a u režiji Voltera Hila!!!! Gradić Džeriko u Taksasu podseća u mnogome na nekadašnje gradiće sa divljeg zapada. Razlika je samo u tome što gradom haraju dve gangsterske bande, koje kontolišu ilegalnu proizvodnju i prodaju alkohola.Stroci i Đorđo su vođe italijanske mafije, koja proizvodi rum, dok su Dojk i Hiki na čelu kriminalaca poreklom iz Irske, koji su zaduženi za viski. Lokalni šerif Brus Der nemoćan je da učini bilo šta da zaustavi kriminal u Džeriku, već se samo trudi da održi mir između dve gangsterske grupaciji. Stvari se menjaju kada u grad dođe odbegli robijaš i nemilosrdni plaćeni ubica Džon Smit. Smit brzo shvata šta se u gradu dešava i koristi situaciju da svoje usluge proda prvo jednoj, pa drugoj strani. To dovodi do sukoba dve mafijaška grupe, koji polako prerasta u opšti rat u gradu….

 
 
 
The League of Extraordinary Gentlemen (2003)

The League of Extraordinary Gentlemen (2003)

The League of Extraordinary Gentlemen (2003)

(1:50:00)
28.3k pregleda

Liga Izuzetnih Džentlmena

Ovaj film baziran na stripu Alana Mura smešten je u paralelni univerzum u kojem žive likovi iz nekoliko književnih klasika. Njih 1900. godine, na zahtev kraljice Viktorije, okuplja Alan Kvotermejn [Šon Koneri], najveći svetski avanturista, da bi se suprotstavili negativcima. Ligu izuzetnih džentlmena sačinjavaju Mina Haker [Peta Vilson] iz 'Drakule' Brama Stokera, tajni agent Tom Sojer [Šejn Vest] iz dela Marka Tvena, Dorijan Grej [Stjuart Taunsend] iz čuvenog romana Oskara Vajlda, Kapetan Nemo [Naserudin Šah] iz književnog klasika Žila Verna, nevidljivi čovek Rodni Skiner [Toni Kuran], lik iz knjige H.G. Velsa, i još nekoliko čuvenih junaka. Ova neobična ekipa veoma različitih heroja mora da iskoristi sve svoje moći kako bi porazila misterioznog zločinca i spasla svet sigurne propasti.
Ovog puta, protivnik će im biti opaki ludak, po imenu Fantom, koji koristeći superiorno oružje dostupno samo njemu, pokušava da izazove rat i zavlada svetom. Uskoro će saznati da će im u borbi protiv Fantoma trebati mnogo više od snage i lukavstva...
 

Hulk (2003)

Hulk (2003)

Hulk (2003)

(2:18:00)
21.2k pregleda

>> Hulk <<
Naučnik Brus Baner (Erik Bana - Minhen) ima problema sa kontrolom besa. Njegov mirni život vrhunskog naučnika koji radi sa svojom bivšom devojkom Beti Ros (Dobitnica Oskara Dženifer Koneli – Blistavi um) prikriva bolnu prošlost. Nebična laboratorijska nesreća otkriva Brusove herojske impulse ali i oslobađa njegove unutrašnje demone. On postaje najmoćnije biće na svetu - superheroj i čudovišt. Dobitnik Oskara, reditelj Ang Li (Planina Broukbek) kombinije svoju magiju sa revolucionarnim vizuelnim efektima blokbastera, da bi oživeo ovog superheroja klasičnog Marvelovog stripa.

Wanted (2008)

Wanted (2008)

Wanted (2008)

(1:50:00)
27.2k pregleda

Tražen
Wes (James McAvoy) je bio najnespretniji 25-godišnjak koji je planeta ikad videla, sve dok nije upoznao ženu po imenu Fox (Angelina Jolie). Nakon ubistva njegovog otuđenog oca, smrtonosno seksi Fox regrutuje Wesa u Očinstvo, tajno društvo koje trenira Wesa da osveti očevu smrt. Dok ga podučava kako da razvije munjevite reflekse i fenomenalnu pokretljivost, Wes otkriva da ovaj tim živi po starom kodu: izvršiti smrtne naredbe koje daje sama sudbina. Sa brilijantnim tutorima - uključujući i enigmatičnog vođu Očinstva Sloana (Morgan Freeman) - Wes počinje da uživa u snazi koju je ikad želeo. Ali, polako, on počinje da shvata da postoji nešto više u vezi njegovih opasnih saradnika.

The Family (2013)

The Family (2013)

The Family (2013)

(1:51:00)
76.2k pregleda

Familija
Porodica Manconi drži ozloglašeni mafijaški klan. Ali, preseljeni su u Normandiju, u programu "zaštite svedoka". Njihovo uklapanje u novu sredinu biće pakleno, jer stare navike teško odumiru. Uprkos očajničkim naporima agenta CIA, Fred Manconi, njegova žena Megi, kao i deca Bela i Voren, potpuno će srušiti svoje nove identitete, postajući tako meta odmazde bivših mafijaških drugova...

John Wick: Chapter 2 (2017)

John Wick: Chapter 2 (2017)

John Wick: Chapter 2 (2017)

(2:02:00)
39.5k pregleda

Nakon što se ponovo vrati u kriminalno podzemlje kako bi otplatio neke dugove, John Wick otkriva da je ponuđena velika nagrada za njegov život …

The House with a Clock in Its Walls (2018)

The House with a Clock in Its Walls (2018)

The House with a Clock in Its Walls (2018)

(1:45:00)
10.7k pregleda

Desetogodišnji Lewis Barnavelt počinje živeti sa svojim ujakom u staroj i tajanstvenoj kući. U toj je kući pre njih živeo bračni par koji je pokušao uništiti svet. Neposredno pre smrti, izradili su sat koji je skriven unutar zidova, a svaki njegov otkucaj označava da je apokalipsa sve bliže. Vrlo brzo će se ispostaviti da je i Lewisov ujak veštac i dečak će se naći okružen magijom i opasnošću, pogotovo kada otkrije sat unutar zidova kuće koji je kreiran da prizove sudnji dan.

Total Recall (2012)

Total Recall (2012)

Total Recall (2012)

(2:10:00)
57.5k pregleda

>>Totalni opoziv <<

Elem, Evroamerika i Novi Šangaj se bore za globalnu dominaciju. Radnik u fabrici posle niza peripetija počinje da shvata da je on u stvari vrhunski špijun, mada mu baš nije jasno za čiju stranu radi i ko su "dobri momci" u celoj priči...
U ovoj verziji se sve dešava na jednoj planeti, našoj - NEMA MARSA.

U stvari, gornji sinopsis i nije bio uopšte potreban jer smo svi gledali (a ako neko slučajno nije, smesta neka pogleda - obavezna lektira) kultni istoimeni film iz 1990. sa neponovljivim Švarcenegerom i Šeron Ston u najboljem izdanju.

Death Wish (2018)

Death Wish (2018)

Death Wish (2018)

(1:47:00)
6,916 pregleda

Jedan otac finih manira postaje mašina za ubijanje nakon što mu je porodica razorena napadom kriminalaca.

Povratak Brusa Vilisa u rimejku istoimenog filma, snimljenog 1974. godine, a nastalog prema romanu koji je napisao Brian Garfield.

Dr. Pol Kersi (Brus Vilis ) je hirurg koji svakodnevno svedoči posledicama nasilja u svom gradu. Jednog dana tako u njegovu bolnicu stižu i njegova supruga (Elizabet Šu) i kći (Kamila Moron) koje su bile žrtve napada u njihovom zajedničkom domu. Budući da je policija preopterećena drugim zločinima, Pol, željan osvete, kreće u lov na napadače svoje porodice. Kada anonimni ubica zločinaca počne privlačiti medijsku pažnju, grad se pita je li taj smrtonosni osvetnik anđeo čuvar ili ljuti krvnik.

The Numbers Station (2013)

The Numbers Station (2013)

The Numbers Station (2013)

(1:29:00)
30k pregleda

Film govori o CIA operativcu Emersonu zaduženom za najstrože čuvane operacije. On dobiva zadatak da čuva Katherine, operativku koja na tajnoj podzemnoj lokaciji CIA šalje šifrirane poruke agentima na terenu. Kada Emerson dobije naredbu da mora likvidirati Katherine, i ne sprovede zapovijed, skupina naoružanih operativaca biva poslana na lokaciju da ih oboje likvidira...

The Three Musketeers (2011)

The Three Musketeers (2011)

The Three Musketeers (2011)

(1:50:00)
40.9k pregleda

 Tri musketara
D'Artanjan, momak usijane glave, vešt na maču, udružuje se sa trojicom musketara veterana, koji su malo zastranili, da bi pobedio prelepu dvostruku špijunku, i njenog zlog poslodavca, u nameri da svrgnu kralja sa vlasti i uvuku Evropu u rat...

Criminal (2016)

Criminal (2016)

Criminal (2016)

(1:53:00)
15.2k pregleda

Uspomene i veštine preminulog agenta CIA, bivaju usađene u nepredvidljivog i opasnog osuđenika…